Gönderen Konu: CİM BOM BOM  (Okunma sayısı 3171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: CİM BOM BOM
« Yanıtla #20 : Ağustos 24, 2010, 12:57:43 »
Neyi kabullenmek lazım ? :)
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 24, 2010, 12:57:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 24, 2010, 12:59:47 »
Futbolun ve dünyaları kazanan futbolcuların bize hiçbirşey kazandırmadığını.. :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 24, 2010, 13:13:37 »
Futbolun ve dünyaları kazanan futbolcuların bize hiçbirşey kazandırmadığını.. :)
+1   
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 24, 2010, 13:20:05 »
ay özkan avatarın altını yeni gördüm... :D :D :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 24, 2010, 13:28:10 »
:D :D :D  İlk gördüğümde çok gülmüştüm yazdım,kulağıma küpe :P :D
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 24, 2010, 14:15:35 »
evren bey artk tranbzon fener maçı hakkındaki düşüncelerinizide buraya bekliyoruz ;)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ağustos 24, 2010, 15:31:37 »

Zaten siz f5liler (veya 7bahçe) yenilince hiç üzülmezsiniz, mutlaka bir bahaneniz vardır. Maçı iyi izlemedin galiba adamlar eze eze yendiler fenevi ;) (6S,f5,7bahçe gibi saçma sapan tanımlamalardan da nefret ettiğimi belirteyim)

Hee, şimdi diyeceksiniz ki sana ne, evet banane ama siz de aklınıza geldikçe başka takımlara laf sokuşturmayı bırakın. İşte bu sebepten Türkiye'de kendinden en çok nefret edilen takımdır Fenerbahçe. Yöneticisinden tutun futbolcusuna, hatta taraftarına kadar herkeste bir hava bir burnu büyüklük...
Bu forumda "n'olacak bu fenerin hali" diye konu açıldığını hatırlamıyorum. Hatta geçen sezonun son lig maçından sonra bile, sadece Bursa'lı bir arkadaşımız "Şampiyon Bursaspor" diye bir başık açtı herkes de efendice tebrik etti ;)

Yönetici arkadaşlardan bu konuyu kapatmalarını hatta silmelerini talep ediyorum, yoksa gereksiz yere  gerginlikler olup insanlar birbirini kıracak yine...
eze eze yenmek öyle olmaz bi kere,ben 29 yaşındayım ve 20 yıl stadlarda bilinçli olarak ve genelde tarafsız olarak maç seyrederim.bu eze eze değil.üstün bir oyunla yendi denilecek maç türüdür.eze eze olayı fb nin gs ye karşı farklı galibiyetlerinde 6-0 birde bjk nin fb yi 3-0 la geçtiği maçlarda var.
trabzon harika oynadı diyemem öok pas hatası,çok şuursuzca kullanılan toplar vardı.fakat fb toparlanmasına rağmen ön liberonun yetersizliği bariz maçı götürdü.trabzon istekli ve hırslı bir takım ve şenol hoca çok iyi toparlamış.ben trabzonlu arkadaşlara şampiyonluk için gerçekten umutlanmalarını tavsiye ederim.ederim ki olamayınca 30 yıl mı oluyor ne üzüntüsü daha büyük olur,böylece sadece 3-4 yıl bekleyip şampiyon olamayan fb yi  ya da 5 yılda 1 şampiyon olan bjk yi anlarlar.
ama bu yıl şimdiki favorim TS.....
emre ozan abi 42 yaşında olduğun için abi.bu konu hiçde kilitlenecek öle ayrılık falan yaratacak konu değil geç sen onları bi  kere..ben ezeli rakibimizin durumunu ti-ye alarak göndermeler yaptım ki aşağılama denmez..ama öle hissedilirse benim problemim değil.konu gayet masum.aşırı fanatik yazanları sildiririz konu bi güzel ilerler....
şimdi olayı özetleyeyim: trabzona tekrar tekrar tebrikler paok maçı için uyarı oldu.bu maç gibi 32 tane daha maç var..
6 puan garantimizin olduğunuda unutmayalım...
gs li arkadaşlarda 12 puan geriden nasıl şampiyon olacaklar onu düşünsünler...
not:gs ve fb arasında oynanan maçlarda ezeli rekabetin sonuçları baz alınarak puan hesaplaması yapılmıştır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 24, 2010, 16:04:41 »
Maçı izlemedim, özetine baktım da bir frikik sırasında Bilica niye rakip kalenin içine girdi ki? Ne enteresan adam bu yahu!
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 24, 2010, 16:13:32 »

emre ozan abi 42 yaşında olduğun için abi.bu konu hiçde kilitlenecek öle ayrılık falan yaratacak konu değil geç sen onları bi  kere..ben ezeli rakibimizin durumunu ti-ye alarak göndermeler yaptım ki aşağılama denmez..ama öle hissedilirse benim problemim değil.konu gayet masum.aşırı fanatik yazanları sildiririz konu bi güzel ilerler....
şimdi olayı özetleyeyim: trabzona tekrar tekrar tebrikler paok maçı için uyarı oldu.bu maç gibi 32 tane daha maç var..
6 puan garantimizin olduğunuda unutmayalım...
gs li arkadaşlarda 12 puan geriden nasıl şampiyon olacaklar onu düşünsünler...
not:gs ve fb arasında oynanan maçlarda ezeli rekabetin sonuçları baz alınarak puan hesaplaması yapılmıştır

Evren Hocam yaş konusunda hata yapmışsın aynı yaştayız sen alkışa baktın herhalde :P Ayrıca konuyla ilgili sitemim sana değildi zaten ;)  Senin yazdıklarından alınacak, kızacak bir şey yok... Uzatmaya da gerek yok zaten, anlatmaya çalıştığım şey şuydu ki insanlar birbirine yüz yüzeyken dilediği kadar takılabilir, sıkıntı olmaz ama bu tür ortamlar yanlış anlamalara çok müsait. Ayrıca maçı dün akşam ben de izledim, boş kaleye atılmayan goller kaçan penaltı vb. Bence topu oynayan taraf Trabzondu o yüzden "ezdi" tabirini kullandım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ağustos 24, 2010, 16:16:57 »
evet ya alkışa bakmışım:=)))))neyse kızıpta konuyu içinden çıkılmaz hale getirmesin kimse...
takılmassak ligin ne keyfi kalır:))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 24, 2010, 19:49:19 »
evet ya alkışa bakmışım:=)))))neyse kızıpta konuyu içinden çıkılmaz hale getirmesin kimse...
takılmassak ligin ne keyfi kalır:))))
Önemli değildir herhalde Emre abi için,Geçenyıl da 2-2 sanmıştınız.Yani biz alışkınız 7ener5ahçelilerin böyle yanlışlıklar yapmalarına ... :D :D (Evren abi takılıyorum umarım kızmıyorsundur :) )
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ağustos 24, 2010, 20:36:36 »
yok kızma değilde 7ener5ahçe   olayı nerden çıkmış?
6s fena değil de  7 falan ne?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #32 : Ağustos 25, 2010, 00:30:08 »
zaten bu fenevbahçenin bildiği tek şey sizi 6-0 yendik :D yav başka bi başarınız yokmu sizin :D tarihte 7 tane atmışlığımızda var(doğmadığım için izlemiş değilim ama kanıtlandı) 5 tane atıp türkiye kupasını almışlığımızda var... siz 6 tane attınız da ne oldu o yıl yine şampiyon olamadınız... zaten fenerbahçeli olmanız bu yüzden bi başarı elde edersiniz uzun yıllar onu söyleyip durursunuz 6-0 6-0 diye yada karşı tarafın yaptıklarını kabullenemezsiniz... valla ben kimseye umarım kızmıyorsun falanda demem hiç kimse kusura bakmasın yukarıdaki yorumlarıda görüyoruz sayın forum büyüklerimiz-arkadaşlarımız
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 25, 2010, 00:30:57 »
Çok öncelerden uğramış olduğunuz bir hezimet Evren abicim. :)
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #34 : Ağustos 25, 2010, 00:42:48 »
Çok öncelerden uğramış olduğunuz bir hezimet Evren abicim. :)
daha avrupa maceralarıda var onların geçmişte özkan :D bulursam hepsini paylaşacam burda ne köy takımları ne kasaba takımları yenmiş :D geçen gördüm gülmekten yerlere yattım :D ha bu arada fenerli arkadaşlar ezan sesini duymadan oruç açmayın sakın haaa sizde alışkanlık yapmıştır erkenden herşeye başlamak :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 25, 2010, 02:27:19 »
ama o fenerin maçtan sonraki kutlamaları muhtesemdi.Spikere dua etsinler1-2 dk olsada şampiyon oldular..Allahtan futbolcuları linç etmediler.Nasıl bir mantıktır daumu kov geri getir birdaha kov..Açıkcası fenerbahcdeden hiç haz almıyorum g.sarayylı olarak.Nedeni üst fenevlilerin tutumu.Ama beşiktaş trazbzona karşı genede sempatim var...
Bolu tünelin de şampiyonluk kutlamalrı yapan taraftar grubuna  irtibatı kopartıkları için hala ulaşılamıyomus..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ağustos 25, 2010, 13:05:05 »
daha avrupa maceralarıda var onların geçmişte özkan :D bulursam hepsini paylaşacam burda ne köy takımları ne kasaba takımları yenmiş :D geçen gördüm gülmekten yerlere yattım :D ha bu arada fenerli arkadaşlar ezan sesini duymadan oruç açmayın sakın haaa sizde alışkanlık yapmıştır erkenden herşeye başlamak :D :D :D
sana yardımcı olayım ben 1988 falan heralde sigma olumuc diye bi takım var.gazeteler bir gün önceden maçın hakemi ile ilgili şike var dediler.. maç 7-1 bitti..fener o zmanlar dağınık bi takımdı...son yıllarda şu şampiyonlar ligi çeyrek finali hatta maçın son dakikasına kadar tur şansı vardı fenerin..bunlar iyi sonuçlar..ama gs de uefa kupası ve çrek finalden sonra bişi yapmadı..bjk zaten yok..bi uefa da çeyrek finali var auxeer e elenmişti o maçta vardım..2-2 falandı...
avrupada son yıllarda takımlarımız iyi değil kısaca..elde bi tek lig kalıyor bu durumda..
zaten bu fenevbahçenin bildiği tek şey sizi 6-0 yendik :D yav başka bi başarınız yokmu sizin :D tarihte 7 tane atmışlığımızda var(doğmadığım için izlemiş değilim ama kanıtlandı) 5 tane atıp türkiye kupasını almışlığımızda var... siz 6 tane attınız da ne oldu o yıl yine şampiyon olamadınız... zaten fenerbahçeli olmanız bu yüzden bi başarı elde edersiniz uzun yıllar onu söyleyip durursunuz 6-0 6-0 diye yada karşı tarafın yaptıklarını kabullenemezsiniz... valla ben kimseye umarım kızmıyorsun falanda demem hiç kimse kusura bakmasın yukarıdaki yorumlarıda görüyoruz sayın forum büyüklerimiz-arkadaşlarımız
tek şey 6-0 değildir ya..son 10 yılda bi sürü değişik skorla yendik:=)))) o bi tarife 6-0 tarifesi falan....
kırılan olmamasına dikkat etmek lazım bence...
adana mersin birbirini yedi kimsenin eline bişi geçmedi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 25, 2010, 13:26:06 »
Gs Fb'yi, Fb de Gs ' yi kabullenmez bu da burada biter . :)
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #38 : Ağustos 25, 2010, 14:02:22 »
adana mersin maçlarına taraftar yasağı geldi zaten evren hocam aslında geçen haftaki maçta da yasak vardı ama bizim mersinli taraftarlar rahat durmadı dilekçe yağmuruna tutarak zorla izin aldılar federasyondan sonrada olanlar oldu... şimdide adanayı bekliyorlar ligin 2 inci yarısı için ama kesin bi bilgi sunuldu 2 inci yarıda adana taraftarları mersine girmeyecek diye... hakaten ayıp ya biri türkiyenin 5 inci büyük şehri diğeride 7 inci...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ağustos 26, 2010, 00:11:04 »
ama o bölege insanı kavgacı olur...iyi geçinmez zaten ikiside...bi de malatya elazığ arasındaki tezahüratlar çok kötü..
tam bi ayrımcılık..elazığlılar malatyalılara ermeni der,malatyalılarda elazığlılara pkk dışarı diye bağırır...
hiç hoş değil ama oralı öğretmen arkadaşlardan duymuştum...
işte böyle olunca futbol falan bütünleyici olmuyor...
aslında aykutun hatrı olmasa ben bu yıl başka bi takımı destekleyecektim manen..ama aykutu çok severim.
şimdi maç seçerek izliyorum futbol keyfi  için gerçekten ispanya ve ingiltere ligi...özellikle ingilitere yi seyrederseniz hangi takım olsursa olsun bi sistem var ya...alkış var..sen sahanda 6 yiyosun şakır şakır alkış..
ispanyada da real barça derbisini bekliyorum..