0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Futbolun ve dünyaları kazanan futbolcuların bize hiçbirşey kazandırmadığını..
Zaten siz f5liler (veya 7bahçe) yenilince hiç üzülmezsiniz, mutlaka bir bahaneniz vardır. Maçı iyi izlemedin galiba adamlar eze eze yendiler fenevi (6S,f5,7bahçe gibi saçma sapan tanımlamalardan da nefret ettiğimi belirteyim)Hee, şimdi diyeceksiniz ki sana ne, evet banane ama siz de aklınıza geldikçe başka takımlara laf sokuşturmayı bırakın. İşte bu sebepten Türkiye'de kendinden en çok nefret edilen takımdır Fenerbahçe. Yöneticisinden tutun futbolcusuna, hatta taraftarına kadar herkeste bir hava bir burnu büyüklük...Bu forumda "n'olacak bu fenerin hali" diye konu açıldığını hatırlamıyorum. Hatta geçen sezonun son lig maçından sonra bile, sadece Bursa'lı bir arkadaşımız "Şampiyon Bursaspor" diye bir başık açtı herkes de efendice tebrik etti Yönetici arkadaşlardan bu konuyu kapatmalarını hatta silmelerini talep ediyorum, yoksa gereksiz yere gerginlikler olup insanlar birbirini kıracak yine...
emre ozan abi 42 yaşında olduğun için abi.bu konu hiçde kilitlenecek öle ayrılık falan yaratacak konu değil geç sen onları bi kere..ben ezeli rakibimizin durumunu ti-ye alarak göndermeler yaptım ki aşağılama denmez..ama öle hissedilirse benim problemim değil.konu gayet masum.aşırı fanatik yazanları sildiririz konu bi güzel ilerler....şimdi olayı özetleyeyim: trabzona tekrar tekrar tebrikler paok maçı için uyarı oldu.bu maç gibi 32 tane daha maç var..6 puan garantimizin olduğunuda unutmayalım...gs li arkadaşlarda 12 puan geriden nasıl şampiyon olacaklar onu düşünsünler...not:gs ve fb arasında oynanan maçlarda ezeli rekabetin sonuçları baz alınarak puan hesaplaması yapılmıştır
evet ya alkışa bakmışım:=)))))neyse kızıpta konuyu içinden çıkılmaz hale getirmesin kimse...takılmassak ligin ne keyfi kalır:))))
Çok öncelerden uğramış olduğunuz bir hezimet Evren abicim.
daha avrupa maceralarıda var onların geçmişte özkan bulursam hepsini paylaşacam burda ne köy takımları ne kasaba takımları yenmiş geçen gördüm gülmekten yerlere yattım ha bu arada fenerli arkadaşlar ezan sesini duymadan oruç açmayın sakın haaa sizde alışkanlık yapmıştır erkenden herşeye başlamak
zaten bu fenevbahçenin bildiği tek şey sizi 6-0 yendik yav başka bi başarınız yokmu sizin tarihte 7 tane atmışlığımızda var(doğmadığım için izlemiş değilim ama kanıtlandı) 5 tane atıp türkiye kupasını almışlığımızda var... siz 6 tane attınız da ne oldu o yıl yine şampiyon olamadınız... zaten fenerbahçeli olmanız bu yüzden bi başarı elde edersiniz uzun yıllar onu söyleyip durursunuz 6-0 6-0 diye yada karşı tarafın yaptıklarını kabullenemezsiniz... valla ben kimseye umarım kızmıyorsun falanda demem hiç kimse kusura bakmasın yukarıdaki yorumlarıda görüyoruz sayın forum büyüklerimiz-arkadaşlarımız