0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercüment nereye gittiniz onu yazmamışsın. ah gençlik ah! bizde zamanında bisikletle ortalardan kaybolurduk. şimdi araba aldık bi yere gittiğimiz yok
ercü kendini niye çekmedin yaa... hep arkadaşlarını çekmişsin...bu kadar fedakar olma bide 96 km hıza nasıl ulaştın bisikletle aklım almıyor yaa... arabayla bile tehlikeli denebilecek bir hızı bisikletle nasıl yaptın? (sorgulamak için sormuyorum sadece merak ettim rüzgar felan çok sert olur hani o açıdan...yanlış anlama...)
Eskişehirde Osmangazi üniversitesini geçince hafif bir bayır var ilerisindeki şelale mesire yeri diye yazıyor
ilerde sagda şehir mezarlıgı var aynı yerden hasediyoruz galiba.Her geldigimde giderim oraya.İlerisinde şelalenin oldugunu bilseydim gidip görürdüm bende yav.Bir daha ki Eskişehir ziyaretime artık.
Bende hatırladım ve özledim şimdi. Gerçekten çok iyi yapmışsınız Enes.
+1şimdi senin gibi olmak verdı enes... )))Bu sefer bu lafa katılmak zorundayım hiç bi zaman kabul etmezdim siz daha rahatsınız siz bunu yapıyorsunuz siz onu yapıyorsunuz derdim ama bunu kabullenmek zorundayım şanslıyım baya
İşlerim olmasa hiç çekinmem gelirim Enes. Çok da keyifli olurdu. Zaten şimdi bile içim gidiyor.
Ekip sağlam, yollar sağlam, manzara sağlam...Alınan zevk, paha biçilemez
işte konunun altın yorumu bu ayakta alkışlanır aplam +1
Aplan kurban olsun sana Daha uzun soluklu rotalarla tatillere de çıkın inşallah. Kafanıza esen yerde konaklayın ohh var mı özgürlük gibisi
Evet ya 15-16 yaş biraz erken bu iş için. Şelale gezisiyle açmışsınız sezonu artık izin almak daha rahat olur merak etme
evet öyle yaa siz buraya gelin toplanıp gideriz oraya sadece gelmenize bakar aplam
Nasıl isterim var yaa?!
ozaman eskişehir buluşmasına geliyorsun demektir