0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bisikletle mi ?!
fark etmez yollar düzeldi ama aplama kıyamam boşver sen arabayla trenle otobüsle gel bişiyle
Cumhuriyet treni beni özlemiştir zaten
bu olaya burdan devam edelim gel aplam yaa sonra buluşma olsa gelmem çok zor diyebilirim :/
2 sene önce Eskişehir'e gitmiştim bir kongre için. Gerçekten çok sevdim o şehri ve gelmek de isterim ki gelirim de biliyorsun ama yüksek lisansa başvurdum onun sınavları var haftaya canım.
poffff keşke gelebilsen aplam yaaa
Nasipse o da olur
aplan yurdumuzun çeşitli yerlerinde kongreler düzenliyorda
Enes nefesine sağlık çok güzel. Fotoğraflara bakarken bir an eski günlere döndüm, zamanında buradaki bir dağcılık club de ilk bisiklet grubunu kuranlardanım az gezmedim beydağlarında önden 4 dişimi dağlardan inerken kaybettim 96nın ne demek olduğunu bilirim 120yi gördüğüm inişler oldu
Bende 120 ile yokuş aşağı inerken tavşan dişlerimden bi tanesini kurban verdim. Şuan ön üç porselen dişim, bisiklet çetesi günlerimin hatırasıdır 4-5 takla atınca bisikletle illa ki çene dağılıyor tabi O diil ders de olmadı, alın yardım kol kırdım parmak kırdım ohooo, tabii patenin de etkisi var bu kazalarda
Aplam yaaaaa napmışsın hastanedeki doktorlarla garanti kanka olmuşsundur
Bahsettiğim kaza ilkokul 2.sınıfın yazı Enescim Bayağı küçük yaşta olmayacak cengaverlikler Ben nerden bileyim yokuşta frenin patlayacağını, yokuş sonunda da büyük taşlardan yapılma futbol kalesi olduğunu
hey allahım yaa ben en fazla dudağımı patlattım yine pisikinet ilen 2 hafta 5 dikişle dolaştım üst dudağım angelina joileninkinden büyüktü
Dikkat et sen daha kötü şeyler gelmesin başına Allah korusun. Ben artık sadece adalarda kiralık bisikletlere biniyorum o da en fazla tekerlek patlıyor yani
bisikletten düşmeside zevklidir ben kolumu çıkarmayı başardım tabi birde zilin izi kaldı alnımda ona çok gülmüştüm ya aynada bakınca alnımda zilin izi vardı
eski yuvarlak zillerden komşunun tavuğuna çarpınca o sırada birden dünya gerçekten dönüyor dedim meğersem ben takla atıyor muşum baya bir hızlı idim ama sor bi niye diye ? çünkü köpek köpek kovalıyordu sor bir köpek neden kovalıyordu sor sor ? komşunun bahçeden erik çalmıştık ne gündü ama ya