0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese selamlar abilerim kardeşlerim 96 benzinli corollama açık hava filtresi taktırmak istiyorum ancak artıları ve eksileri nelerdir yardımlarınızı bekliyorum.Saygılarımla.
Ses için değişik kitleri var diye biliyorum çuflayanıda var abart olanıda intake kit sanırım alıcaksınız çelik boru uzunluğuda önemli sesin değişimi açısından ve hava akışı açısından.. Tampona veya ön ızgaraya açılan deliklerle de hava alımı sağlanıyor küçük aparatlar var özel monte edilen hava alma kısımlarına.
bu çuff layan modeller gercege yakın mı ? yoksa elektronık blow off gıbı dagınık ses mı ? verıyor ve 1.3cc 97 model toyotaya uygulanabılır mı ? ...bılgılendırırsenız sevinirim street monsteer_o1
arkdaslar merhaba ben kafamı cok taktım bu hava filtresi olayına 98 tüplü corollaya takmayı dusunuyorum LDR marka performans hava filtresi dşünüyorum pek olumsuz şeyler duymadım brde sizlere sormak istiyorum hem fiyat bakımındanda baya uygun bir marka birde corollalarda hava filtresi boyutları kaçar cm şimdiden bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
performansı arttırır çok benzin yakar bendede var 127 beygire çıkardık
bende düşünüyrm filtre onun için özel boru yapmak en mantıklısı ön panjurun oraya uzatmak lazım ki soğuk hava gelsın tam olarak ama gzl ses gelıyo keşke cuff takabılsek corollaya