0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese selam ederek başlarım. Rampaya 5. vites 100km hızla giriyorum yavaş yavaş süratim düşüyo 85-90km de 4. vitese düşüyorum araç 4.vitese aldığımda hiç tepki vermiyor ve sürat 80e düşüyo ve tam gaz yaparsam 80 de kalıyo. Ama aynı rampaya 3. vitesle saldırırsam 100km yi buluyo hızım. Benzin -lpg farketmiyor ikisi ile de denedim. Konuyu okuyup ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Bu arada araç izmir de.
birde rampa çıkarken dizel arabayla aracınızı karşılaştırmayın.
Yine mi şu tork muhabbeti
dizel çeker eğer D4D ise daha iyi çeker ama 1.3 'dizelin özellikle o araba fiatsa şaşırılacak şey yavvv
fakat birde skoda 1.4 16v 110 bg benzinli araçla aynı performansı göremiyorum nedeni ise dizellerin torku daha yüksek yani araç daha güçlü ama birde şöle bişe var lpg li araçlarda belli bir km sonra aracın giderlerini tıkadığını biliyorum lpg bağlantılarınada bakmakta fayda var
Benzinli araçla aynı yokuşu 1 ve 2.vitesi 6000 devirde yükseltip çıkmayı deneyin bakalım.
evet o zaman ortalama yakıt sanırım 30L civarına çıkar ama yine de dizelin çekişi gibi olmaz. Ayrıca o araçlarda da 1. ve 2. vites mevcut.