0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ama ben vites yükseltmiyorum ki aksine 5.viteste 100-110 gibi giriyorum rampaya, araba yığılıyo ağırlaşıyo sürat 90 gibiyken 4. vitese alıyorum. Hiç tepki vermeden sürat 80 e düşüyo. orda da kalıyo yani rampayı çıkarken vites artırıp da arabam çekmiyo demiyorum.
cevap veren herkese teşekkür ederim. öncelikle lpg kitim ROMANO marka kiti kontrol ettirdim, gaz filtresini değiştirdik, bujiler, hava filtresi değişti. 2 depo benzin kullandım.1. depoya enjektör temizleyici kattık. Galiba eksik yazdım sorunu belirtirken dizel albea benden daha hızlı çıkıyo derken, benzinli araçlarda beni solluyor. yani ben de bariz bi güç kaybı var. Metecan Bey in dediği kafama takıldı.debriyajdan yapar mı böyle bir sıkıntı. daha arabam 85 bin km de. bilgisi olanlar yardım edebilir mi. Usta bunu anlar mı? Debriyaj balatasının ömrü bu kadar mıdır? izmir de nereye yaptırabilirim hangi özel servise?
Ya aslında biraz garip geldi izmitte kandıra yolu dik bir bayır var orda halamlara gidiyoruz dik bir bayır bilenler bilir 100le girip 5. vitesle yokuşu 120 ile bitiriyoruz araba dolu 5 kişiyiz
Arkadaşlar aracın 5.vitesten 4 e düştüğünde hiç tepki vermemesi normal mi? Bujiler filtreler yeni.araç benzinde de aynı sıkıntıyı yapıyo. Ayrıca aynı rampada şahini denedik 5. vites 90km gidiyo. Benimkinin sizce hatrı sayılır bi sorunu yok mu?
Baskı balata kaça malolur acaba yakın zamanda değiştiren var mı? Bi de 100 binde triger zinciri mi değişmeli ve neler yapılmalı?
Murat Bey triger zincirini değiştirmiyor muyuz hiç? ve de 90bin yada 100 bin km bi bakım yapmam gerekli mi kayışlar falan? Bilgim yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.