Gönderen Konu: 2010 makyajlı d4d elegant performansı  (Okunma sayısı 5948 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 makyajlı d4d elegant performansı
« Yanıtla #40 : Eylül 29, 2010, 15:58:06 »
Ben arabada son surat ıstemıyorum kesınlıkle. Su an bır daıwo bıle 180 ı goruyor veya dacia. Onemlı olan aracın anı kacısları ıı olması. Rampada kalkısta sıkıstıgın anda gaza yuklendın mı araba gıdece sısmıcek. Araba yenı oldugundan denemek ıstedım cunku buralardan arac ıle ılgılı cok duyum aldım olumsuz yonde. Ancak sımdı ıcımde rahat cebimde. Arabam canavar. Yayla yolunda ınıste 6.vitese attım hıc gaza basmadım arac 100 le vırajlara gırı hıc ama hıc savurmadı veya muayneyı bır an kacırmadı. Bos laflara ınanmayın. Arabanıza rahatca bının ve zevkını yasayın...Tedierginligi olanlara onemle duyururum. Sevgiler saygılar...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 29, 2010, 15:58:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 29, 2010, 17:03:36 »
Erhancığım arabanın hızlı gittiğini bileceksin ama sürat yapmayacaksın.hız yapanların sonunun ne kadar kötü olduğunu her akşam haberlerde görüyoruz.ailemizi ve geride bırakabileceklerimizi devamlı düşünün benim sizlerden bir ağabey olarak istediğim bu.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla D-4D Comfort Extra 2011
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #42 : Eylül 30, 2010, 01:06:52 »
Atilla abicim benim bir önceki yazımda sorumluluklarımızı biliyoruz dememin altında bunlar var zaten..ama gözden kaçmış olabilir tabi bizim buradaki mevzumuz arabalarımızın nekadar güzel olduğudur ufak tefek ayrıntılara takılıp araçlarımızı topa tutmamaktır.d-4d gerçekten konforlu performansıda yeterli bir araçtır.kıyaslanmak istenen araçla 0-100km/sn baktığımızda okadar tork'a beygire rağmen arada 1sn bile farkın olmamasıdır.Benim için konforun ve performansın yanısıra 0-100_100-0 önemlidir.Genel olarak toparlamak gerekirse;konfor+performans+yakıt=fiyat sınıfının birinciliğini hakediyor fazlasıyla onun için fazla söze gerek yok....
Corolla D-4D Comfort Extra 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 30, 2010, 08:18:36 »
  Arkadaşlar, yorum yaparken Trafik Kuralları konusundaki hassasiyetleri göz önünde bulunduralım ve gerekli uyarıları yapmayı ihmal etmeyelim. Bu otokontrolün herkesde olmasını dilerim. Ayrıca bir aracı övmek demek başka bir aracı yermek anlamına gelmemeli veya buna gerek olmamalı.