0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumda 1.4 dizel toyota seçeneği ve motorunun oldukça tartışıldığını hatırlıyorumBence 1,4 dizel corolla ya kesinlikle olmuyor, evet adamlar (japonlar) 1,4 motoru bu corollaya koymuş ama araba alırken araştırmıştım avrupada sadece bir kaç ülkede bu seçenek var. Genelde 2000 dizel koyuluyor.1,4 dizel araba almadan once kullanmıştım arkadasimda da vardı, gercekten arabaya bu motor olmuyor. Ama adamlar yani japonlar yanlış mı yaptı hayır, çünkü bu arabayı yakıtını 1,6 ya gore kıyaslamadan, arabanın kutlesini kıyaslamadan, vergisinin 1,6 ile aynı oldugunu dusunmeden 4-5 milyar daha fazla para verip sırf daha az yakıyor diye alan binlerce vatandaşımız oldu. Sonuç toyota açısından mükemmel.Ben sıfır alırken cok ikilemde kalmıştım, toyota istiyordum, ama dizelde istiyordum, butun arabaları nerde ise test ettimFocusun motoru kesinlikle performans açısından cok iyi, ama kalite uzun dönem dayanıklılık ve toyota aşkı nedeniyle bundan vazgeçtim.Sonuçta benzinli corolla aldım. İnsallah en kısa zamanda toyota 1,6 dizel otomatik vitesi piyasaya sürer de düşünmek zorunda kalmayız.
1.4 bence makul bir motor.Daha fazlasını isteyenlar için 2.0 130-140 hp civarı bir makina çıksa dehşet olacaktır.
Beyler dizel düşmanı arkadaşları sevindirmeyin.Biraz gaza basın,koçlar gibi kalkar.
5000 de olmasına rağmen asla 4000 deviri geçirmedim
Alıntı sahibi: Hakan KIROĞLU üzerinde Eylül 13, 2010, 21:32:06Beyler dizel düşmanı arkadaşları sevindirmeyin.Biraz gaza basın,koçlar gibi kalkar.
d4-d akar 4a fe de arkadan bakar VVT-i da ecu yakar .. Hakan bey bence talihsiz bir açıklama.Dizel kullanan bir arkadaşın 1,4 dizel 90 hp 205 tork güce sahip aracınsa 230 km hızla gittigi iddiası çok mantıklı gelmiyor bana..Neden dizel düşmanlıgı olmasın bir depo mazotla 1000 km ve üstü gitmeye neden düşmanlık edilsinki...D4-D kullanıcıları bu aracı alırken ekonomik oldugu için fazla para verip almıyorlarmı..Ülkemizde pahalı akaryakıt vergi dilimleri hepimizi magdur etmiyormu.Ben istemezmiyim ülkemde üretilen aurisi 2,2 dizelini 170 hp yakın güce sahip bir aracın deposunu 50 liraya doldurtup doya doya gezeyim..Ama maalesef olmuyor ...
hiçbirzaman benim corollam(daha önce 2001vvt-i şimdi 2011 comextra dizel) şehir içinde olsun şehir dışında olsun focus'un gerisinde kalmamıştır ve naltoplayan onlar olmuştur.
Herkese selam hafta sonu mersınden bilecige yola gittik. Otobanda 200 km hıza ulastım araba banamısın demedi ayrıca gaz pedalının altına bıraz daha var belkı onu da bassam 220 yı kesınlıkle gorecektı. Arac ıcın dıyorlar ki 100 km hızdan sonra arac savuruyor ( ruzgar vs ) yok rampada cekmıyo falan fılan. Ben bunlara kesınlıkle ama kesınlıkle ınanmıyorum, bendede d4d comextra var..Bos laflara ınanmayın. Yaklasık 2000 km yol yaptık ortalama 4,8. kı hızım 160 - 170 -200 en kotu 120 ye vurdugum yollar.
coralla da auriste d4dleri gayet güzel çekiyoda gidiyoda,yetersiz demek bence doğru olmaz.1ve2.vites geçişleri arkadaşların söylediği gibi devir ister 3-4ü çok keyiflidir zaten.focusa gelince toyotanın yumuşaklığı fordda yok direksiyonu,şanzumanı çok farklı forda göre.motor sesine toyotanın herkes hayran,fordunkinede tabi hayran o kadar gürültü yapıyoki baya güçlü dedirtiyor kendine.daha güçlü olabilir ama kamyonda daha güçlü.sonuç olarak ford daha güçlü ,motor hacmi büyük çünkü.toyota d4dler gayet yeterli.toyotanın felsefesinde yatan düşük hacim yüksek performans az yakıt tüketimidir.1.6 yapmak zor gelmiyodur toyotaya.1.0 opel corsalar yok ancak 1.0 minik yaris hala çıkıyor o hacimine göre güzel gidiyor.yani motor hacimlerine bakarak o araba gitmez denmesi acımasız şu teknolijide bi de toyotaya haksızlık etmiş oluruz bana göre.