0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
once ne istediginize karar verin.forum alemide ona gore yorum yapsın .407 dizel alabilecek durum varken ben corollanin yuzune bile bakmam.
307 lerin bazi serileri arızalı cıktı.tamam satis sonrasi toyota kadar başarılı değil ama sonucta 407 ve bir ust sınıf.dizel araba alıcaksanız o kadar sese katlanmak lazım.bi ses yuzunden 407 den vazgecip corolla almaya ben gulerim ve yine gulerim.mekanik aksam sonucta şans işi.407 de bi sorun cikmaz corollada cikar. corolla yanına bile yaklasamaz 407 nin.
no offence nedir yenilir biseymi alirsak bisi olurmu polis ceza yazarmi nereye takilir doktorlar bize gulermi kac paradir ben ne diyorum dikkat ettinizmi satis sonrasi toyota kadar başarili değil.yani toyota kadar başarılı değil.bunda hemfikirsek o zaman nerden cikti bu ilk cumle.gelelim ikinci cumleye o zaman focus 1 in yol tutusu iyi iken nasil oluyorda mondeonun o kadar iyi değil ? neden ae101 kullanmak bu kadar keyifli iken diğer kasalarda bu keyif yok.hadi onlar olabilecek şeyler diyelim daha yepyeni mondeolarin bile içerisine motor gurultusu geliyor.buna yorumunuz nedir?mondeo alinmazmi yani onun yerine fiestami alalim?son olarak pejodan uzak durman corollaya yonelmen değil pejodan uzak durman toyotaya yonelmen dir.ha arkadas desin 407 mi avensismi o zaman eyvallah.
peugeot u savunduğumdan değil ama siz peugeot 205 gti yi bilirmisiniz?