0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
407 diesel de biraz ses var ama...[/quote]biraz değil be abi (çoook) [quote=İsmail H. Timurcioğlu]Dizel düşünüyosan corolla, benzinlide düşünüyosan yine corolla. WV lerin servis bakım ücretleri ve yedek parçaları Toyotanın 2 katı nerdeyse. Pejo için söylemleri bende duydum. Çok şikayetçi olanlar var. Pejoların 307 leri ile ilgili de aynı şeyleri duydum. Hep sorun hep sorun. Ne yapın Ne edin Corolla alın. HB düşünüyorsanızda Auris alın. Hiç şikayetçi olmazsınız. Ayrıca 47.000 YTL ye Avensis de alabilirsiniz. Daha geniş. Geniş demişken Corollanın iç hacmi jettadan daha geniş. Jettanın görüş açısıda çok dar. Basık duruyo.[/quote]abi senin yorumlara hayranım
dunyanın en iyi dizeli seçildi.üzgünüm bu d4-d veya d-cat degil. belirli katite standartlarına ulaşırsa musterileri memnun kalırsa ki bu tip problemleri çoktan aştılar niye problem olsunki almasında?psa olmasında bi dezavantaj goremiyorum ben.[/quote]eğer dezavantajı varsa uzun vadede görülür. yine de toyotayı ve d4d'yi uzun vadede değerlendirmekte fayda var. şöyle bir 150,000km'yi bulsunlar o zaman bakalım hallerine. artan ses, titreşim, çekiş kaybı, zorlama sonucu atılan simsiyah duman fakat yerinde sayan motorlar bunların habercisi olacaktır. bu arada merak ettiğim bir olay var neredeyse tüm dizel araçlarda siyah dumanları görüyoruz zorlandığında (ford, citroen, peugeot, renault). d4d kullanan ve "evet biz de duman atıyoruz" diyen var mı? yoksa ben mi hiç rastlamadım.bir de dizel denildiğinde aklıma gelen, tüm firmalar dizel araçlarını piyasaya sürdükten bir kaç yıl sonra toyota dizel kullandı. sebebi ar-ge ve hatasızlık için diye düşünüyorum. bir de bunu değerlendirmeli.