0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dediklerinize tamamen katılıyorum. ama demedi demeyin şimdi de konuyu yanlış yere açmışsınız diyecekler
Haklısınız ama yöneticilerin bu işi hobi olarak yaptıklarını, hepsinin ayrı ayrı işi gücü olduğunu, bu işten para almadıklarını vs vs de göz ardı etmeyin derim Arada vakit buldukça bu işle ilgilenip atlamaları çok çok olağan bence.
bu aralar forumda öyle şeyler oluyoki olanları herkez şaşkınlıkla izliyo sadece
İşte ben de tam bu yüzden bana yöneticilik teklif edildiğinde aman aman ben iyiyim böyle diyerek nazikçe reddetmiştim:)))))))
ben de "belki şu hayatta birilerine bi faydam dokunur" diye düşündüydüm... ))
Dokundu mu?
ya harbi harbi oruç milletin kafasına vurmuş..sinirini sıkıntısını formd başkalrına yönelterek hzuzrsuz ortamlara neden olmaktayız..kınama diye başlık dedim faydalı bi konu diye açtım..b baktım ki yine boş bir muhabbetin içerisindeyim yazık..burası paylaşım sitesi cveiz kabğu siyaset meydanı yada teke tek programı değil.. öyle her konu için başlık açıpta forum içeriğinde aynı başlıkta birbiren yakın konuların çoğalarak yeni bir siteye giren ziyaretçinin bir şeyi ararken kafasının karışıpta aman beeee.... önüne gelen bir şey yazmış..izlenimini bırakmamak..ben eminim ramöazandan sonra..hepsi gececek.. yöneticileirmiz olağan üstü toplanıp gerekli düzenlemelri yapacaktır li bu sbaah duyurları nceldiğimde güzel karralar alınmış alkış tokat muhabbeti gibi.. vel hasıl... böyle basit şeylerle takılmayalım arkadaşlar.."yumurtamıyız kırılacağız dometesmiyiz ezileceğiz şekermiyiz eriyeceğiz"..
Yönetimden soğudum...