Gönderen Konu: KINAMA  (Okunma sayısı 4084 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
KINAMA
« : Ağustos 18, 2010, 18:43:49 »
foruma üye oldugumdan beri, laf kalabalıgı yapmadan forumdaki cogu arkadas gibi, bilgilerimi paylasıp diger arkadaslardan bisiler ogrenmek amacım.
oyle hergun zırt pırt konu acıp forumu mesgul eden biride degilim.
gecen asagıdaki

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/lpg-oneri-lutfen/?topicseen

konuyu actım daha bikac cevap yazılmadan konu hemen kilitlenmiş. sebep:forumdaki diger konuları inceleyin.
lpg konusunda bisürü konu oldugunun herkes gibi farkındayım, ama bu hic konu acılmadan sadece onları okuyacagımız anlamına gelmez.
diyelimki ben tamamen yanlıs dusunuyorum. baska bir arkadas hemen hemen aynı konuyu acmıs

http://www.toyotaclubtr.com/yakit/lpg-de-oneri/

ama ne hikmetse konu kilitlenmeden oylece duruyor.
yaptıgınız sey cok yanlıs ve adınada cifte standaet deniyor. forumdaki diger arkadaslara tavsiyem, benim gibi oyle zırt prt konu kilitlemeyen rahatcakonusabilecegimiz sitelere gitemek. hadi bunuda kilitleyin olurmu
2005 corolla 1.6 sol+brc lpg

Toyota Club Türkiye

KINAMA
« : Ağustos 18, 2010, 18:43:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ynt: KINAMA
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2010, 18:45:45 »
bırakın herkes tartıssın gonluce.
kilitlenmeden yazayım dedim :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2010, 18:46:50 »
dediklerinize tamamen katılıyorum. ama demedi demeyin şimdi de konuyu yanlış yere açmışsınız diyecekler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2010, 18:50:44 »
dediklerinize tamamen katılıyorum. ama demedi demeyin şimdi de konuyu yanlış yere açmışsınız diyecekler :)

Heheh :) doru dedin Kaya abi :)

O konunun gözden kaçma olasılı yüksek ondan hala yaşıyor bence.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2010, 18:53:50 »
sinirlenince yanlıs yere acmısım. özür dilerim. yoneticinin gorevi sadece konu kilitlemek olmasa gerek bizahmet tasısınlar dogru yere. hepinize faydalı ve özgür forumlar dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2010, 19:15:43 »
Haklısınız ama yöneticilerin bu işi hobi olarak yaptıklarını, hepsinin ayrı ayrı işi gücü olduğunu, bu işten para almadıklarını vs vs de göz ardı etmeyin derim ;)
Arada vakit buldukça bu işle ilgilenip atlamaları çok çok olağan bence.
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2010, 20:50:58 »
bu aralar forumda öyle şeyler oluyoki olanları herkez şaşkınlıkla izliyo sadece :D sizinkide arada kaynamış bir konu olsa gerek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 18, 2010, 21:27:29 »
Haklısınız ama yöneticilerin bu işi hobi olarak yaptıklarını, hepsinin ayrı ayrı işi gücü olduğunu, bu işten para almadıklarını vs vs de göz ardı etmeyin derim ;)
Arada vakit buldukça bu işle ilgilenip atlamaları çok çok olağan bence.

+1

bu aralar forumda öyle şeyler oluyoki olanları herkez şaşkınlıkla izliyo sadece

+1
Zeynal Bey,
Forumumuzda son günlerde insanlar hep birşeylerden şikayetçi. Artık insanlar işlerini güçlerini bırakmış hata arıyorlar. Bir şey yakalasam da gidip bir konu açsam da yöneticilere çamur atsam, bakalım kaç kişi beni destekleyecek, bakalım kaç kişi benim gibi düşünüyorlarda...

Bu forumun amacı insanların ihtiyaçları olan bilgilere ulaşması için bir döküman ve bilgi kütüphanesi oluşturmaktır. Bu forumda Toyota ile ilgili yaptığınız her aramada mutlaka bilgi sahibi olursunuz. Yönetimin amacı da her kafadan bir ses çıkmasını engellemek, bu kütüphaneyi düzende tutmaktır. Kimse bu düzenlemelerde keyfi yada şahsi zarara uğratıldığını düşünmemelidir. Eğer ısrarla böyle olduğunu düşünüyorsa bu konuyu tüm forumun oylamasına sunmak yerine üst yönetime(Site Yöneticilerine) özel mesaj atmanız yeterli olur. Emin olun sizden yöneticilere gelen her talep, her şikayet mutlaka sizin göremediğiniz yönetimin ortak alanında tartışılıyor.
 Elbette ki gözümüzden kaçan, yetişemediğimiz konular oluyor. Gerçekten yardım etmek isteyen üye arkadaşlarımız her mesajın sağ üst köşesindeki "Moderatöre Bildir" sekmesini kullanarak bize gerçekten çok ciddi yardımcı oluyorlar. Sizde eğer işlerin yolunda gitmesini istiyorsanız "KINAMA" başlıklı konular açmak yerine gerektiğinde moderatöre bildirmeyi, gerektiğinden Site Yöneticilerine özel mesaj atmayı denemenizi rica edeceğim.

Ayrıca bir konuyu tekrar hatırlatmak isterim. Bu sitedeki tüm yönetici ve moderatör arkadaşlarımız gönüllü olarak, hiç bir çıkar beklemeksizin ve en adaletli şekilde forumu idare ediyorlar. Şunu da özellikle belirteyim;
 Tüm forum yönetici ve moderatörleri en iyi üyelerden seçilmişlerdir. Herkes oturduğu yerden yöneticilere çamur atabilir ancak eğer kendileri gerçekten düşündükleri gibi bu işi çok iyi yapabilecek olsalardı zaten burada olurlardı.

Konu artık insanların içini dökmesi içeriğine dönüştü ancak bir yerde insanlar kendilerine dur demeli...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 18, 2010, 21:27:50 »
çok da alıngan olmamak lazım sayın soyadaşım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 18, 2010, 21:32:09 »
gözden kaçan bir şeydir bence zeynal abi forumla ilgilenen kişiler sayı olarak az ve kendi işinden gücünden geride kalan zamanlarda burası ile ilgileniyorlar o yüzden biraz daha anlayış göstermek lazım diyorum kendimce...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2010, 00:07:49 »
beyler beyler beyler....

kendi adıma son günlerdeki karmaşadan çok huzursuz olduğumu söylemek istiyorum....

bahsi geçen bölümün yöneticisi olmadığım halde "yönetim" ya da "yöneticiler" adı altında eleştirilmek canımı sıkmaya başladı....

pek çoğunun bildiği gibi bu görevi sadece sevdiğimiz insanların yanında olup arkadaşlarımıza yardımcı olabilmek adına kabul ettik ve bu sorumluluğu üstlendik. hata yapıyorsak bunu görecek olan admindir gerekirse yeterince yardımcı olamadığımızı söyler ve bu sorumluluğu başka bir üyeye devreder...

ben burda olmayı burayı okumayı ve yazmayı seviyorum o yüzden burdayım... kimi zaman aptalca sorular sorabilirim kimi zaman kendime göre doğru yorumlar yapabilirim ama kimseden kırıcı bir yaklaşım olmaz diye düşündüğüm için burdayım... forumla ilgili bir sıkıntım olursa düzelebileceğini düşündüğüm bir konuysa özelden ilgili kişiye ulaşırım... paylaşacak birşey kalmadığını düşündüğümde zaten burda olmam...

forum ve forumun düzeni elbette eleştirilebilir ama yapıcı olacaksa....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 19, 2010, 00:11:48 »
İşte ben de tam bu yüzden bana yöneticilik teklif edildiğinde aman aman ben iyiyim böyle diyerek nazikçe reddetmiştim:)))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ağustos 19, 2010, 00:14:45 »
İşte ben de tam bu yüzden bana yöneticilik teklif edildiğinde aman aman ben iyiyim böyle diyerek nazikçe reddetmiştim:)))))))

ben de "belki şu hayatta birilerine bi faydam dokunur" diye düşündüydüm... :)))
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 19, 2010, 00:17:23 »
ben de "belki şu hayatta birilerine bi faydam dokunur" diye düşündüydüm... :)))
Dokundu mu?
:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ağustos 19, 2010, 00:18:48 »
Dokundu mu?
:)

ben bilmem alper bey yada murat beye sormak lazım.... :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 19, 2010, 00:21:57 »
ya harbi harbi oruç milletin kafasına vurmuş..sinirini sıkıntısını formd başkalrına yönelterek  hzuzrsuz ortamlara neden olmaktayız..kınama diye başlık dedim faydalı bi konu diye açtım..b baktım ki yine boş bir muhabbetin içerisindeyim yazık..burası paylaşım sitesi cveiz kabğu siyaset meydanı yada teke tek programı değil.. öyle her konu için başlık açıpta forum içeriğinde aynı başlıkta birbiren yakın konuların çoğalarak yeni bir siteye giren ziyaretçinin bir şeyi ararken kafasının karışıpta aman beeee.... önüne gelen bir şey yazmış..izlenimini bırakmamak..ben eminim ramöazandan sonra..hepsi gececek.. yöneticileirmiz olağan üstü toplanıp gerekli düzenlemelri yapacaktır li bu sbaah duyurları nceldiğimde güzel karralar alınmış alkış tokat muhabbeti gibi.. vel hasıl... böyle basit şeylerle takılmayalım arkadaşlar.."yumurtamıyız kırılacağız dometesmiyiz ezileceğiz şekermiyiz eriyeceğiz"..:D :D :D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 19, 2010, 00:28:20 »
ya harbi harbi oruç milletin kafasına vurmuş..sinirini sıkıntısını formd başkalrına yönelterek  hzuzrsuz ortamlara neden olmaktayız..kınama diye başlık dedim faydalı bi konu diye açtım..b baktım ki yine boş bir muhabbetin içerisindeyim yazık..burası paylaşım sitesi cveiz kabğu siyaset meydanı yada teke tek programı değil.. öyle her konu için başlık açıpta forum içeriğinde aynı başlıkta birbiren yakın konuların çoğalarak yeni bir siteye giren ziyaretçinin bir şeyi ararken kafasının karışıpta aman beeee.... önüne gelen bir şey yazmış..izlenimini bırakmamak..ben eminim ramöazandan sonra..hepsi gececek.. yöneticileirmiz olağan üstü toplanıp gerekli düzenlemelri yapacaktır li bu sbaah duyurları nceldiğimde güzel karralar alınmış alkış tokat muhabbeti gibi.. vel hasıl... böyle basit şeylerle takılmayalım arkadaşlar.."yumurtamıyız kırılacağız dometesmiyiz ezileceğiz şekermiyiz eriyeceğiz"..:D :D :D

+11111
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 19, 2010, 00:56:43 »
Açılan konuların kilitlenmesi yada silinmesi gibi bir durum söz konusu olabilir yada yazdığınız konunun değiştirilmesi v.s.

Böyle şeyler benimde başıma geldi ve ben o konulara her zaman " Yönetim benim konuya yine darbe yapmış :D " iletisini gönderek geçiyorum. Biraz daha hoşgörü işleri kolaylaştırır. Konusu kilitlenen yada silinen yüzlerce üye var. Bu durumda hepimiz böyle kınama v.s. başlık açsak cılkı çıkar. Bu tür bi başlık açmadan önce yöneticilere mesaj atmak daha olumlu olur diye düşünüyorum.

Bu arada Murat kardeşim ramöazan değil :D Ramazan alınırım bak sonra Türkayım buraya fazla alınmamak lazım diye mesaj atmak zorunda kalır :D
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 19, 2010, 01:01:55 »
Yönetimden soğudum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 19, 2010, 01:09:40 »
Yönetimden soğudum...

bu ramazan ayı geçtikten sonrada site bu halde iç karışıklıkla devar ederse sürekli sorun sürekli o sürekli bu sonumuz osmanlı gibi olucak demedi demeyin !!!
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)