0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dogum gununuz kutlu olsun.Foruma yeni bir renk kattiginiz icin tesekkurler...[/quote]Dağhan Bey çok teşekkür ederim. Uzaklarda olsanız bile, bizleri unutmayarak sizde bu foruma ve bana göre gökkuşağı gibisiniz! Bir an önce, sağ salim dönmeniz dileğimle...[quote=İsmail H. Timurcioğlu]Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerceAllah ayırmasın seni evladından, her şey olsun gönlünüzce... Tebrikler. Kaç olduk? [/quote]İsmail Bey çok teşekkürler ediyorum. Amin! Cümlemizi evladından, sevdiklerinden ayırmasın, mutluluk sağlık ve başarı hep bizimle olsun inşallah! İsmail Bey, daha ben on beşinde bile hissetmiyorum kendimi, görüntüme bakıp, kimsede inanmıyor bana, ama 38 yaşıma girdim.
Valla yazdıklarınızdan da öyle anlaşılıyor. Onbeşinde gibisiniz ama 38 tahmin etmiyodum valla. Terbiyesizlik ettim kusura bakmayın. Hani bayanların yaşı sorulmazmış ya. Allah uzun ömürler versin.[/quote]Ne demek İsmail Bey olur mu? Allah biliyor kulundan niye saklayayım Aşk olsun! Allah hepimize hayırlı uğurlu uzun ömürler versin! Dedimya ben daha hiç büyümedim
yasemin hn. ne diyeyim bilemiyorum ama ben de 38 tahmin etmiyordum. tabii böyle yazdığım için yanlış anlamayın sakın ben bir 5 yaş daha az hesap etmiştim, şaşırdım açıkçası. tekrar herşey gönlünüzce olsun diyorum. sevgiler.[/quote]Teşekkürler Tuba Hn Sizin de herşey gönlünüzce olsun, kızlarımızla birlikte, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşantıda emin adımlarla yarınlara hep birlikte yürürüz inşallah![quote=Hakki Saygili]Doğum gününüz kutlu olsun Yasemin Hn...[/quote]Çok teşekkür ediyorum Hakkı Bey sağolun...[quote=Coşkun Demiratlı]nice mutlu yıllara yasamın abla gercı daha once demıstım bırdaha dıyeyım.[/quote]Çok teşekkürler canım kardeşim, nice yıllara hep birlikte inşallah![quote=Serkan Ercan]Kambersiz kutlama olmaz eheh...Yasemin Hanım size huzurlu, sağlıklı, başarılı, evladınız ve biz dostlarınızla birlikte mutluluk dolu bir hayat dilerim.....[/quote]Tabiki olmaz tekrar çok teşekkür ediyorum. Güzel dileklerinizle beni ihya ettiniz. Sizler gibi dostlarım varken, benim sırtım yere gelmez. Varlığınız ve iyi niyetle yazılmış mesajlarınız yeter! Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok seviyorum.
yasemin hanım biraz geç oldu ama doğum gününüz kutlu olsun alah ailenize ve size uzun ömürler versin[/quote]Hiç mühim değil Erdem Bey Amin inşallah! bu güzel dilekleriniz kabul olur, teşekkürler ediyorum. Allah size de sevdiklerinizle birlikte hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı uzun ömürler versin, sağolun...
doğum gununuz kutlu olsun.