0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevdiklerinizle nice mutlu yıllara [/quote]Emrah Bey çok teşekkürler, hep beraber inşallah!
Yasemin hanım'a ;YENİ YAŞI EN GÜZEL YAŞI OLSUN İNŞALLAH ....[/quote]Ayy çok teşekkür ederim Haluk Bey, İnşallah yeni yaşım hayırlı olur ve uğur getirir bana sağolun!
yeni gordum nice senelere insallah bu yasında saglık mutluluk icinde veee PARAYAAAA bogularak gecirirsin [/quote]Aminnn! Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler ederim Barış Bey, çok sağolun. Herşey para demek değil hayatta, ama fazlasıda göz çıkarmaz hani??? Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin, bol parada! Paranında, sağlığında, mutluluğunda, aklınıza ne geliyorsa sadece hayırlısını!!!!
Aminnn! Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler ederim Barış Bey, çok sağolun. Herşey para demek değil hayatta, ama fazlasıda göz çıkarmaz hani??? Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin, bol parada! Paranında, sağlığında, mutluluğunda, aklınıza ne geliyorsa sadece hayırlısını!!!! [/quote] bak ama para seni nasıl şımarttı hadi hadi fazla mal göz çıkarmaz güle güle harca
bak ama para seni nasıl şımarttı hadi hadi fazla mal göz çıkarmaz güle güle harca [/quote]Barış Bey, şımarıklık değil bu sadece sevindim. Paranın yüzü sıcak derler! Parayı kim sevmez, ama paradan önemli şeyler de var inanın hayatta! Doğum günümü, o gün ailemden başka kutlayanım olmadı. Cep telefonumun mesaj sesini duydum heyecanla sevinerek baktım. Bankadan hesap ekstresi göndermişler Doğum günüm misafir ağırlamaktan biraz yorgun geçmiş, kolum yanmış, biraz sevinçli, biraz üzgün bir haldeydim. Biz ailece hepimizin ister çoçuk, ister büyük her birimizin doğum günlerinde sadece aile efradı olmak sartı ile toplanıp o kişinin ne isteği, ne eksiği var ise onu alır, pasta, börek, çörek yer, içer (içki değil tabii, bütün aile yeşilaycıdır!) bir arada güzel bir gün geçiririz. Benimde epeydir istediğim bir kameralı, fotograf makinesi vardı istiyor, fakat alamıyordum. Ağabeylerim onu almışlar, nasıl mutlu oldum ki. Annem teflon bir tencere getirmiş, yiğenlerden ufak tefek te olsa güzel hediyeler, kızımsa paint'te güzel resimler yapmış anneciğim seni seviyorum diye! masa üstünde duvar kağıdı vs. Ağabeylerimi ve annemi uğurladıktan sonra bu siteye girince Tuba hn sağolsun konu olarak eklemiş ve bütün arkadaşlar, sizde dahil, güzel mesajlar atmışsınız. Bu beni öyle mutlu etti ki. Anlatamam. Bayağı bir duygulandım... Benim hayatımda para; sadece yaşamak için bir araç, değilse hiç bir anlamı yok. Mutluluk ve sevgiyi satın alamıyorsunuz çünkü!!!
yeni gördüm yasemin hanım hani yayla fotoğraflarında doğum gününüzden bahsetmiştinizde bende böyle bir topik açayım dedim açmadan önce bir kontrol edeyim dedim baktım benden önce davranılmış nice yıllara mutlu yarınlara geçirdiğiniz yılların hatırına daha iyi günlere yelken açmanız dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun[/quote]Ayy düşünmeniz bile yeter, Mustafa Bey Bu güzel dilek ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte mutluluk, sağlık dolu yıllara yelken açarız. Üzüntüleri, dertleri bertaraf etmiş bir şekilde!!!Sağolun, varolun, allah razı olsun!
Ayy düşünmeniz bile yeter, Mustafa Bey Bu güzel dilek ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte mutluluk, sağlık dolu yıllara yelken açarız. Üzüntüleri, dertleri bertaraf etmiş bir şekilde!!!Sağolun, varolun, allah razı olsun! [/quote]insan hayatı gece ve gündüz gibidir biraz kötü biraz iyi geçer devamlı kötü geçiyorsa o zaman iyi yönünden bakmak gerek zaman geçer yıllar geçerbir bakmışsınız ki neler geçeryarın olmuş dün bitmişhalime şükredip önüme bakmam yeteryeni bir gün yeni bir yaşhayırlı olsun sana arkadaş değerini bil yeni yaşıngeçmişe bak ağrımasın başın yasemin hanım sizden bir ricam varözlü söze gerek yok zaman darkendinize iyi bakın bize lazımsınızsizin gibi birisine her zaman yer var bu şiir size atfen yazdım gecenin bu vakti umarım beğenirsiniz gerçi ben şahsen iyi bir şair değilim en azından size bir hediyem olsun saygılar
insan hayatı gece ve gündüz gibidir biraz kötü biraz iyi geçer devamlı kötü geçiyorsa o zaman iyi yönünden bakmak gerek zaman geçer yıllar geçerbir bakmışsınız ki neler geçeryarın olmuş dün bitmişhalime şükredip önüme bakmam yeteryeni bir gün yeni bir yaşhayırlı olsun sana arkadaş değerini bil yeni yaşıngeçmişe bak ağrımasın başın yasemin hanım sizden bir ricam varözlü söze gerek yok zaman darkendinize iyi bakın bize lazımsınızsizin gibi birisine her zaman yer var bu şiir size atfen yazdım gecenin bu vakti umarım beğenirsiniz gerçi ben şahsen iyi bir şair değilim en azından size bir hediyem olsun saygılar[/quote]Mustafa Bey, Hayatımda okuduğum şiirlerin en güzeli ve herşeyden önemlisi, benim için yazılmış. Bu hediye dünyanın var malına değer! Size binlerce teşekkürler, ne demek beğenirmisiniz bayıldım bile! Bence harika bir şiirdi ve hediyelerin en güzeli, en değerlisi, en kıymetlisi... Ellerinize, beyninize, yüreğinize sağlık... Saygıların en hürmetlisi benden sağolun, varolun...
Mustafa Bey, Hayatımda okuduğum şiirlerin en güzeli ve herşeyden önemlisi, benim için yazılmış. Bu hediye dünyanın var malına değer! Size binlerce teşekkürler, ne demek beğenirmisiniz bayıldım bile! Bence harika bir şiirdi ve hediyelerin en güzeli, en değerlisi, en kıymetlisi... Ellerinize, beyninize, yüreğinize sağlık... Saygıların en hürmetlisi benden sağolun, varolun...[/quote]
Yasemin Hanım doğum gününüz kutlu olsun ben şimdi gördüm başlığı 2 haftadır nete giremiyorum Nice Sağlıklı ve mutlu senelere[/quote]Abdurrahman Bey, Çok teşekkür ederim. Epeydir sizi göremiyorduk? inşallah iyisinizdir Nice sağlık ve mutluluk dolu seneler hepimizin olur inşallah!
Bir geç kutlamada benden olsun. Mutlu yıllara.[/quote] Teşekkür ederim Alper Bey, Sağolun...
Abdurrahman Bey, Çok teşekkür ederim. Epeydir sizi göremiyorduk? inşallah iyisinizdir Nice sağlık ve mutluluk dolu seneler hepimizin olur inşallah![/quote] Yasemin Hanım teşekkür ederim iyiyim. 2 haftalığına yıllık izne ayrılmıştım ondan dolayı pek internette değildim. bugün itibariyle mesaiye başladım. biraz zor oldu ama tatilin ardından
Yasemin Hanım teşekkür ederim iyiyim. 2 haftalığına yıllık izne ayrılmıştım ondan dolayı pek internette değildim. bugün itibariyle mesaiye başladım. biraz zor oldu ama tatilin ardından[/quote]Abdurrahman Bey iyi olduğunuza sevindim. Tatil sonrası çalışmak tabii zor gelir, ama siz bunu da atlatırsınız. Allah can sağlığı versin yeterki! İşlerinizde başarılar dilerim.