0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
havalandırma motorundan tarrr diye bir ses gelmeye başladı. Şimdilik hava üflüyor ama bakalım sonrasında ne olacak.
... FARIMDA AÇIK YOLUMDA bir sloganda benden buda 2000'li yıllardan .
Timuçin hocam benim arabamda da klima otomatik değil ama 2010 model benimki termostatlımı acaba bi bilginiz var mı?
Bide bu ismimizin altındaki yıldızlar nedri bende 2 tane olmuş gerçek toyotaçı gibi hissetmeye başladım kendimi )
Teşekkürler recep bey üzüldüm şimdi termostat'ın olmadığına ama olsun klimam var en azından )
Otomatik dijital klima olmayan Yaris'te termostat var gibi. Geçen gün farkettim, klima düğmesinin altındaki, üzerinde sanırım cam rezistans düğmesi var, onun etrafında döndürülen düğme kışın ısıtma sıcaklığını ayarlıyordu, onu kliva çalışırken çevirince klimanın belli bir sıcaklıkta devreden çıktığını farkettim, ya da bana öyle geldi. Klimayı çalıştırdıktan sonra o düğmeyi en soğuk konumundan sağa doğru birazcık çevirince klima sıcaklığığa göre devreden çıkmaya başladı. Tamam dijital değil, ama bu da basit bir termostat sanırım. Aynı düğmeyi klima çalışmazken çevirince ısıtıcı devreye giriyordu, acaba klima çalışırken de bir yandan ısıtıcı çalışıyor mu ki? İşin teknik tarafını daha iyi bilenler açıklayabilir mi?
Ben de benim 2004 1,6 terra için bunun için yeni bir konu açacaktım. Analog klimada;klima standart olarak bir dereceye ayarlı mıdır? Ayrıca bu ayar servis tarafından değiştirilebilir mi?klimada herhangi bir üst limit olmayıp biz kapatana kadar soğutmaya devam mı eder?yukarıda belirtildği gibi kalorifer sıcaklık ayar düğmesi klimaya da kumanda edebiliyor mu?Bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
sorunu buldum.torpido kapağını çıkarttım. polen filitresinin takılı olduğu bir bölme var, onun kapağını da çıkarttım. Daha 40 gün önce takılan polen filitresi sizlere ömür, parçalanmış ve fan a çarpıyor.
2010 makyajlı dizel Corollam var. Ve klimanın performansı etkilediğini hiç hissetmiyorum. Yakıt artışı ise çok cüzzi.
way be eren o kadar varmıymış, o zaman marşa basarken yazları klima hep açık kalsın
ben zaten klima düğmesii hiç kapatmıyorum marşla birlikte çalışmaya başlıyor