0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Necati, gittigim yolda hiz siniri 105 civari. Ben 120-125 ile gidiyorum, adam benim seritte arka taraf bosken 5 saniyede arkada beliriyor, hemen seriti terk etmemi bekliyor, sagda giden de var, uygun zamanda serit degistirecegim, ama sabretmek yok, 150 ile geliyor. Sag seritte de sol seritte de hiz siniri ayni.Ona ayak uydurmaya kalksam en onde ben olacagim icin ilk yakalanan da ben olacagim haliyle.10-15 saniye beklese seriti bosaltacagim, 150 ile devam etmesine musaade edecegim, ama beklemek yok, aninda cik diyor.Yok oyle yagma Hele hele hiz sinirinin 40-50 km uzerinde seyrediyorsa.
3. akşam saat 7-8 arası haramidere rampasından çıkan kamyonculara
Normalde yasak mı
normalde yasak normalde yasak beylik düzünde ekip olunca intikamımı alıyor zaten adamlar üç şeridi birden kapıyorlar 5 dakikalık yolu 35-40 dakikada gidiyorum (avcılar beylikdüzü arası)
tek yön olan yolda giderken karşıdan gelen volvocunun sellektör yaptıktan sonra adama tatlı dille burası bize tek yön dememiz üzerine ileri geri konuşmasıyla arabadan ben dahil 3 kişi hizbandut gibi inmemiz üzerine adamın basıp kaçmasına kızıyorum. mademki ileri geri konuşuyosun olacaklara neden katlanmıyorsun demi ama?
birde nekadar tepki gelirse gelsin kimse kusura bakmasın ama kendi kanımca bayan şöförlerin genelini trafikte istemiyorum. zaten gördüğüm yerde yakın olamamayı tercih ediyorum..
benzin ışığının yanması
osman; konuya yazılan mesajları tek tek okuyup sonra mesaj yazıyorsan ben de adam değilim hee... küçükken hiperaktifmişsin dimi...
Bildiğin arabayı kavşaklarda tır,kamyon ya da uçak dönderircesne geniş açıyla dönenlere.