0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi sizin arabanın yol tutuşu nasıl???
Bir kaç problemde oradan vardır dahttp://www.teamhondaturkey.com/forum/problemler_ve_cozumleri/07_sedan_civic_te_yuksek_suratte_yol_tutus_ve_fren_sorunlari-t15224.0.htmlhttp://www.modifiyem.com/forum/f5/yeni-kasa-civic-sedan-almayi-dusunenlere-kullanici-yorumu-19574/
İsmail dikkat ettinmi atakanın verdiği liklerdeki bütün 2009 modeller makyajlı kasa, makjajlılarda sisler yuvarlak ve arka stoplar altıgen, arabanın içindede bazı farklar var, mesela aux çıkışı var , İ-pod bağlayabiliyorsun, mesela fasılası ayarlı (timer) silecekler var, bağaj kapağı uzaktan kumandayla açılıyor, içerde kapıları kilitlemek için ayrı bir düğme var,oysaki senin bulduğun trabzon plakalı olanda bunların hiçbirisi yok, bu durumda o araç 2008 yılında çıkan 09 lardan olabilir, bu da aklıma km. siyle oynanmış olma olasılığını getiriyor, atakanın verdiği linkteki 16 plaka bence sorunsuz görünüyor, km 20 binde normal, sahibi aracı açık açık anlatmış, diğer ist. plakalılara pek güvenemedim nedense
A Abi ikinci forumu bilemem de ilk forumda baya süre geçirdim.... Sen zaten bir çok farkı anlatmışsın abi.Birde değinmek istediğim faktör şu.Ne kadar elektronik o kadar sorun ve ses.Yani şimdi civic kokpit uçak kokpiti gibi.Kasası biraz yayık ve büyük.Bu size park sırasında zorluk yaşatır.Ben kendim 212 avm otoparkında bomboş yere park edemeyip arkadaki araçların kornası ile basıp gidenleri gördüm.Honda motorda iyidir de geri kalanlar diğer almanlar fransızlar italyanlar kadar olmasa da soru işareti bırakır.Vede unutmadan elektronik arttığı için parça fiyatları biraz uçuktur.Zaten şu an ben çekiyorum
Hıı farklar bunlar yani. Anladım. Kemal ağbi seninkide makyajsız kasa dimi? Kaç bindesin şu an? Bu aracın km si ile oynanmışsa serviste çıkar zaten. Garantili diyor 5 yıl nasıl oynasınlar ki hem. Benim hemşehrilerim yapmaz öyle şey. Hele hele garantili araçlara dokunmazlar. Mkyajsız da olsa fiyatı uygun. 39 a inmiş. 38 dedim tamam dedi. Daha ne olsun?
Abi gecenin bir yarısı bu kadar yazıyı yazarken hiç usanmadın mı