Gönderen Konu: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?  (Okunma sayısı 34671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« Yanıtla #20 : Ağustos 10, 2010, 01:54:59 »
Abi bir çok yerinden sesler bir kaç elektroniğinde arıza.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 10, 2010, 01:54:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 10, 2010, 02:03:31 »
Ya İsmail, avensis güzel ama 2005 model, oysaki civic yepyeni, eğer bi darbesi falan yoksa kaçırma değim
çok yakıyor diyorsun ama avensis 2.0  daha çok yakar, ayrıca usturuplu kullanınca civic çok ekonomik, 2700 devire kadar motor 12 süpap çaışıyor, bastınmı çok yakıyor ama bütün arabalar öyle zaten
bagaja gelince, büyütebilirsin , şöyleki:
normalinde japonyada avrupada falan özellikle mini stepne koyarlar, ama türk milleti fazla akıllı olduğu için buna ısınamıyor, illede normal boy istiyor, bunlarda sırf türkiye için normal boy stpne koyuyorlar, ince stepnenin 2 katından bile daha kalın olduğu için bagajdaki yuvasından taşan kısmının çevresine kalın  köpükler koyarak yükseltmişler, bagajı küçülten bu
 oraya mini stepne koyup, o köpükleri kaldırırsan bagaj 500 litre oluyor, ki avensisten az daha büyük

civic alısan emin ol kolay kolay başka arabaya geçemiyorsun, çok zevkli kullanımı var, ve motoru müthiş

Tek kafama takılan fiyatı, adam 47 binblik arabayı nasıl o fiyata verebiliyor, darbeliyse uzak dur, sadece servis raporunada güvenme , sıkı bir ustayada göster

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 10, 2010, 02:10:24 »
Kemal abi sizin arabanın yol tutuşu nasıl???
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ağustos 10, 2010, 02:19:11 »
Kemal abi sizin arabanın yol tutuşu nasıl???

civiclerin süspansiyonu tatlı - sert o yüzden yol tutuşu iyi, ama zaten VSA var, ne yaparsan yap yoldan çıkaramazsın
civic HB ise çok sert, tahta gibi, ama yol tutuşuda o kadar iyi, konfor desen sıfır, o yüzden sedan forewer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ağustos 10, 2010, 02:32:42 »
Atakanın verdiği linklerdeki arabalardan sadece 2. sıradaki beyaz olanı hoşuma gitti, diğerleri daha pahalı gibi
bu beyaza birde beyaz jant taktınmı süper olur

Yanlııızzzz

İsmail dikkat ettinmi atakanın verdiği liklerdeki bütün 2009 modeller makyajlı kasa, makjajlılarda sisler yuvarlak ve arka stoplar altıgen, arabanın içindede bazı farklar var, mesela aux çıkışı var , İ-pod bağlayabiliyorsun, mesela fasılası ayarlı (timer) silecekler var, bağaj kapağı  uzaktan kumandayla açılıyor, içerde kapıları kilitlemek için ayrı bir düğme var,
oysaki senin bulduğun trabzon plakalı olanda bunların hiçbirisi yok, bu durumda o araç 2008 yılında çıkan 09 lardan olabilir, bu da aklıma km. siyle oynanmış olma olasılığını getiriyor,

atakanın verdiği linkteki 16 plaka bence sorunsuz görünüyor, km 20 binde normal, sahibi aracı açık açık anlatmış, diğer ist. plakalılara pek güvenemedim nedense

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ağustos 10, 2010, 02:37:49 »
Bir kaç problemde oradan vardır da
http://www.teamhondaturkey.com/forum/problemler_ve_cozumleri/07_sedan_civic_te_yuksek_suratte_yol_tutus_ve_fren_sorunlari-t15224.0.html
http://www.modifiyem.com/forum/f5/yeni-kasa-civic-sedan-almayi-dusunenlere-kullanici-yorumu-19574/

Bu zırtapozları çok iyi tanıyorum atakan, o sitedekilerin çoğusunun bisikleti bile yok ama her tür yorumu yapıyorlar
ben Deneme amaçlı yüksek hızlara çıktım, arabanın 200 e nasıl çıktığını anlamıyorsun bile
hiç bir şekilde kararlılığını kaybetmiyor
söz konusu problemler sadece sitelerde görülüyor,gerçek hayatta  pek çok tanıdığım honda kullanıcısı var hiçbirisi bu tür sorunlarla karşılaşmıyor

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Ağustos 10, 2010, 02:42:29 »
Atakan kardeşim teşekkürler. O kadar hatalar Toyotalardada oluyor. Artı sürekli 150 den bahsediyorlar. Ben 100 ü geçmem :D Verdiğin linkleri bende incelemiştim daha önce. Adam direk tamam deyince o kadar nakiti veren olmamış sanırım şimdiye kadar. Yarın gidip baktıracağım servise. Varsa bi sıkıntısı ver elini Samsun :D Ordanda Sakarya dermişim :D  

Kemal ağbi bayide içine oturunca bende sevdim kokpit süper. Hele gece çok keyif verir sanırım. Vites geçişleri nasıl onu bilmiyorum senin bi bilgin varmı otomatik f1 lerde. Otomatik şanzımanda dsg nin üstüne tanımam gibi geliyo. o yüzden dsg 140 lık jettalara bile baktım. Benim eski corollanın şazıman triptonik f1 di ama sevmemiştim. Satma nedenlerimden ilkide oydu zaten :( Artı benzinde civic i fazla sürmem. En kısa zamanda lpg ye geçerim.

Makyajlı kasa ile 2009 kasalar arasında ne fark var? Ben bi sis farları diye biliyorum. du bi inceleyeyim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 10, 2010, 02:43:54 »
A

İsmail dikkat ettinmi atakanın verdiği liklerdeki bütün 2009 modeller makyajlı kasa, makjajlılarda sisler yuvarlak ve arka stoplar altıgen, arabanın içindede bazı farklar var, mesela aux çıkışı var , İ-pod bağlayabiliyorsun, mesela fasılası ayarlı (timer) silecekler var, bağaj kapağı  uzaktan kumandayla açılıyor, içerde kapıları kilitlemek için ayrı bir düğme var,
oysaki senin bulduğun trabzon plakalı olanda bunların hiçbirisi yok, bu durumda o araç 2008 yılında çıkan 09 lardan olabilir, bu da aklıma km. siyle oynanmış olma olasılığını getiriyor,

atakanın verdiği linkteki 16 plaka bence sorunsuz görünüyor, km 20 binde normal, sahibi aracı açık açık anlatmış, diğer ist. plakalılara pek güvenemedim nedense

Abi ikinci forumu bilemem de ilk forumda baya süre geçirdim....
 Sen zaten bir çok farkı anlatmışsın abi.Birde değinmek istediğim faktör şu.Ne kadar elektronik o kadar sorun ve ses.Yani şimdi civic kokpit uçak kokpiti gibi.Kasası biraz yayık ve büyük.Bu size park sırasında zorluk yaşatır.Ben kendim  212 avm otoparkında bomboş yere park edemeyip arkadaki araçların kornası ile basıp gidenleri gördüm.Honda motorda iyidir de geri kalanlar diğer almanlar fransızlar italyanlar kadar olmasa da soru işareti bırakır.Vede unutmadan elektronik arttığı için parça fiyatları biraz uçuktur.Zaten şu an ben çekiyorum  >:(

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Ağustos 10, 2010, 02:48:14 »
Hıı farklar bunlar yani. Anladım. Kemal ağbi seninkide makyajsız kasa dimi? Kaç bindesin şu an? Bu aracın km si ile oynanmışsa serviste çıkar zaten. Garantili diyor 5 yıl nasıl oynasınlar ki hem. Benim hemşehrilerim yapmaz öyle şey. Hele hele garantili araçlara dokunmazlar. Mkyajsız da olsa fiyatı uygun. 39 a inmiş. 38 dedim tamam dedi. Daha ne olsun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 10, 2010, 02:49:44 »
Abi sen onda kesinlikle bi bit yeniği ara.Bu arada Yeni verso gerçekten jip gibi :D Çok sportif ve hoş bi araba.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Ağustos 10, 2010, 02:53:11 »
Ben araştırmadan alırmıyım :D Sen merak etme. Ben 14 000 de corolla aldım ilk sahibinden hatasız. 36 000 de sattım. hemde 2007 model. Varmıydı bi sıkıntı? yok. Yani olur binilmez. yatar araç kazası yoktur. Zaten öylelerin genelde pilakalar saklı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ağustos 10, 2010, 03:02:01 »
A
Abi ikinci forumu bilemem de ilk forumda baya süre geçirdim....
 Sen zaten bir çok farkı anlatmışsın abi.Birde değinmek istediğim faktör şu.Ne kadar elektronik o kadar sorun ve ses.Yani şimdi civic kokpit uçak kokpiti gibi.Kasası biraz yayık ve büyük.Bu size park sırasında zorluk yaşatır.Ben kendim  212 avm otoparkında bomboş yere park edemeyip arkadaki araçların kornası ile basıp gidenleri gördüm.Honda motorda iyidir de geri kalanlar diğer almanlar fransızlar italyanlar kadar olmasa da soru işareti bırakır.Vede unutmadan elektronik arttığı için parça fiyatları biraz uçuktur.Zaten şu an ben çekiyorum  >:(

Yanılıyorsun, parçaları renodan bile ucuz, hele passat falan .. kıyaslanamaz bile

adamlar arabayı öyle farklı yapmışki, gerçektende ilk başka yadırganıyor, ama kısa sürede alışıyor insan
zaman zaman arkadaşlarımın arabasını kullandığım oluyor, inan hiç birisi mercedes bile aynı zevki vermiyor
Elektronik aksamlara gelince , gerçekten herşeyi çok karmaşık elektronik , o yüzdende kolay kolay elletmiyorlar oralarını, ama şu varki adam ürettiğine güvenmese 6 yıl garanti verirmi, benim 2.5 sene oldu bu güne kadar tık demedi valla

@İsmail otomatik-triptronik viteste honda gerçekten 1 numaradır, kullandığım çoğu araba otomatikti, toyota (Corona) otomatikte kullandım, hiç birisi honda gibi olamaz, genellikle otomatikler 4 ileri olur, bununki 5 ileri, vites geçişlerini anlamana imkan yok kesinlikle sarsıntısız ve sessiz
F1 dedikleri triptronic ise bir harika, normal sürüş sırasında doğrudan kulakçıklarla manuele geçebiliyorsun
direksiyonun alt tarafında 2 kulak var, soldaki küçültüyor, sağdaki büyütüyor, mesela yokuş aşağı frene basmadan yavaşlamak istedin diyelim, sadece soldaki kuaktan küçültüyorsun, ve hangi vitese attığını önündeki küçük bir pencereden gösteriyor, çok kullanışlı kolay ve zevkli bir sistem

LPG ye geçersen hem 6 yıl garantiyi riske atarsın, hemde servilere giremezsin

61 plakayı alma bence, o araba 2008 de üretilmiş yukarda yazdıklarımı bir daha kopyalıyorum, bu yazdıklarım ve daha birkeç kalem senin 61 plakada yok

makyajlı kasa, makjajlılarda sisler yuvarlak ve arka stoplar altıgen, arabanın içindede bazı farklar var, mesela aux çıkışı var , İ-pod bağlayabiliyorsun, mesela fasılası ayarlı (timer) silecekler var, bağaj kapağı  uzaktan kumandayla açılıyor, içerde kapıları kilitlemek için ayrı bir düğme var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 10, 2010, 03:04:22 »
Abi gecenin bir yarısı bu kadar yazıyı yazarken hiç usanmadın mı :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ağustos 10, 2010, 03:04:35 »
Hıı farklar bunlar yani. Anladım. Kemal ağbi seninkide makyajsız kasa dimi? Kaç bindesin şu an? Bu aracın km si ile oynanmışsa serviste çıkar zaten. Garantili diyor 5 yıl nasıl oynasınlar ki hem. Benim hemşehrilerim yapmaz öyle şey. Hele hele garantili araçlara dokunmazlar. Mkyajsız da olsa fiyatı uygun. 39 a inmiş. 38 dedim tamam dedi. Daha ne olsun?
benim 2008 makyajsız, 33 binde , bana kalırsa birde 16 plakalı beyazı ara belki o da verir aynı fiyata hatta daha bile ucuza, makyajlıda küçümsenmeyecek artı özellikler var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ağustos 10, 2010, 03:06:01 »
Abi gecenin bir yarısı bu kadar yazıyı yazarken hiç usanmadın mı :)

Müzisyen olarak ve foklör ekibimle çok uzun yıllar gece çalıştım, yarasa gibi olmuşum, geceleri yaşıyorum, zaten izmir kavruluyor gündüz hiç bir şey yapılamıyor, gece nispeten serin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #38 : Ağustos 10, 2010, 03:06:54 »
Bence sen Kemal abinin arabayı al İsmail abi :D olmadı eylül'ü beklerim diyorsan bizim inşaat yapma planımız var o zaman benımkıde satılığa cıkabilir  :islik: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ağustos 10, 2010, 03:10:22 »
2008 istersen benim araba çok temiz , satarım valla :P