Gönderen Konu: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?  (Okunma sayısı 34689 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

Ynt: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« Yanıtla #60 : Ağustos 10, 2010, 16:04:54 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : Ağustos 10, 2010, 16:06:11 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-2009-model-7500km-de-elegantaracim-2009-model-olup-7500-km-dedi-28790033/detay

Corolla elegant benzinli... :D

Kafam zaten karışıktı iyice fasülye çorbasına döndü haa. Volvolar, mazda 6 lar, rav 4 ler hepsine baktım. O sınıfta araç alsam honda accord yada avensis alırım. Avensis uygun accorlar tüplü hazır bile var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-accord-2006-executive-degisen-yok-3-parca-boyali-zavoli-lpg-li-29194195/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ağustos 10, 2010, 16:07:14 »
Abi seninki tilki misali olsun bence :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ağustos 10, 2010, 16:07:21 »
    Arkadaşlar Avensis satılmış. Tel bıraktım. Alacak olan gelip almazsa arayacaklar ama bu arada Hondanın sahibide haber bekliyor ve hala aramadım şu vakit oldu. Saat : 15.20 Hemşehrime ayıpta ettik. Arayıp kredi çekemedim filan bi kaç gün oyalayayım diyorum. Oda satılırsa ayvayı yedik. :D Aslında düşündümde kredi işine hiç girmiyim elimde ne varsa o kadarlık bi araç yada daha aşağısında bi şey alayım diyorum.
    Makyajlı kasalardaki ipod bağlantısı beni bağlamaz. Anahtarla bagaj açma güzel bi özellik. Benim bildiğim içerde kapıları kitleyen bi düğme her araçta vardır kemal ağbi. Bunlar koymamışsa ayıp etmişler ki o da öenmli bi şey değil benim için. Çocuk kilidi olsun arka kapılarda yeter. sisleri yuvarlak olması arka farların değişik olması o kadar belli olmayan şeyler. Bu arada bayii sıfırına 47500 demişti 45.000 nakite veriyorlar. VSA lımı değilmi bilmiyorum. ama aynısı işde. Sadece bagaj beni düşündürüyor şu anda civic de.

Kapıları içerden kapatmak için bi düğme koymamışlar adiler, yeride var ama boş, heralde özellikle yapıyorlarki makyajlayacak nokta bulsunlar, ama şu var, kontakta değilken anahtardan açıp kapatabiliyorsun kapıları

anlattığım özellikleri önemsemiyorsun ama 2009 alacaksan makyajlısını l derim, nasıl olsa fiyatları aynı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ağustos 10, 2010, 16:16:45 »
Kemal abi sen sat hondayı ciddiyim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Ağustos 10, 2010, 16:32:05 »
satçam zaten, az önce ilan verdim sahibinden com a , yayına girsin link veririm

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #66 : Ağustos 10, 2010, 21:16:25 »
E Kemal Ağbi bana al diyon kendin satıyon, ne iş?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Ağustos 10, 2010, 21:20:06 »

Hocam ben çok araştırdım, inceledim Civic bana uymadı, bulursan Accord al yoksa Avensis'den şaşma derim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #68 : Ağustos 10, 2010, 21:21:57 »

satıp benım corollayı alıcak :P :P :D :D

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : Ağustos 10, 2010, 21:33:47 »
Taylan satıyosan alalım kardeşim. Aracın dök ayrıntılarını tamamdır.

Alıntı
Hocam ben çok araştırdım, inceledim Civic bana uymadı, bulursan Accord al yoksa Avensis'den şaşma derim

Ali Avensis gitmiş. Satılmış yani. Her ihtimale karşın tel bıraktım. Civic neden uymadı sana. Ben sevdim. Sadece bagaj sıkıntı benim için onuda yükleyeceğim zaman stepneyi eve atarak halledeceğim. Adamdan yarın 4 e kadar müsade istedim. Trabzon Honda bayii bile peşinde aracın. Artı bi arkadaşımın arkadaşıda. Bunları aracı sordurttururken öğrendim. Benim için yarın 16 ya kadar bekleyecek parayı toparlıcam filan dedim. Alıp bineriz olmadı beğenmedik satarız opel li beğenmedik 6 ay sonra gönderdik gitti. Alıpta yıllarca Binecek değiliz. Öyle bineceksem 2006 model şöyle 20-30.000 km de bi süper b 1.9 TDİ Elegance triptonic olsa o zaman tamam. İşde onu 150.000 e kadar binerim. buda nerden baksan 10 sene yapar belki daha fazla :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #70 : Ağustos 10, 2010, 21:46:35 »
valla abi ayrıntı dökücek birşey yok daha temızı bayiide :D 6.000 km'de sıfır kokusu üzerinde  tertemiz garaj arabası :D işin şakası bu satamaya pek niyetim yok ama eylülde belirtmiştim kısmetse inşaata başlıyacagız o zaman baya bi masrafımız olucak babam daha satalım demedi ama ağzımı yokluyor.Hele bir eylülde başlayalım o zaman karar vericem sıkıntı cekmektense nasılsa ailede 2. araba var .Yani eylüle kadar satılık değil beklerım diyorsan.Sıraya alırım senıde abi :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #71 : Ağustos 10, 2010, 22:13:17 »
    Vay anasını sıraya alıyor. Bu gün 38 e satarsın ama Eylülde 38 e zor satarsın ben sana söyliyim :D Sen baba sözü dinle. Eylüle kadar parayı bankada bekletirsiniz. :D Katılım hesabı filan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Ağustos 10, 2010, 22:19:49 »
Otomatik vitesi 10 lt yakıyor şehir için de 10.000 TL fazla vermem gerekiyordu Civic için, dedim ne gerek var alırım Avensis'i aradaki farkla da benzin alırım rahat rahat :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Ağustos 10, 2010, 22:21:02 »
Sat gitsin. :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #74 : Ağustos 11, 2010, 00:08:56 »
Taşkın istersen seninkini alalım :D :) Bekara karı boşamak kolay derler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : Ağustos 11, 2010, 12:42:39 »
İkincisi 29 Ağustos 2008 diyor bunu fark ettin mi :D

Bende Accorda yada Avensis Diyorum ama düşük km li bulmak zor :D

Hem 2006 110.000 in üstünde bir araca 37 vermektense 2009 15.000 de araca 38 vermek daha mantıklı değil mi?

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : Ağustos 11, 2010, 12:53:46 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-musterisini-ariyor/detay

Düşük km li temiz olduğunu söyleyen bi avensis buldum. 30.000 e verecek. İstanbul'daki arkadaşların yardımına ihtiyacım olabilir. :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Ağustos 11, 2010, 13:00:38 »
abi 2.0 alacaksan başka arabaya neden bakıyosun ki avensis al bir sürü özelliği var üstelik bi de lpg tamamdır.
ikinci 2008 miş :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Ağustos 11, 2010, 13:36:56 »
bir ali iki ismail.... biri çorumlu biri laz.... ben başka bişey demiyorum.... :D :D :D

şimdi ismail aldı alacak derken o bitecek bu defa ali yine satacak... ömrümü çürüttünüz ömrümü.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."