0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Avensis satılmış. Tel bıraktım. Alacak olan gelip almazsa arayacaklar ama bu arada Hondanın sahibide haber bekliyor ve hala aramadım şu vakit oldu. Saat : 15.20 Hemşehrime ayıpta ettik. Arayıp kredi çekemedim filan bi kaç gün oyalayayım diyorum. Oda satılırsa ayvayı yedik. Aslında düşündümde kredi işine hiç girmiyim elimde ne varsa o kadarlık bi araç yada daha aşağısında bi şey alayım diyorum. Makyajlı kasalardaki ipod bağlantısı beni bağlamaz. Anahtarla bagaj açma güzel bi özellik. Benim bildiğim içerde kapıları kitleyen bi düğme her araçta vardır kemal ağbi. Bunlar koymamışsa ayıp etmişler ki o da öenmli bi şey değil benim için. Çocuk kilidi olsun arka kapılarda yeter. sisleri yuvarlak olması arka farların değişik olması o kadar belli olmayan şeyler. Bu arada bayii sıfırına 47500 demişti 45.000 nakite veriyorlar. VSA lımı değilmi bilmiyorum. ama aynısı işde. Sadece bagaj beni düşündürüyor şu anda civic de.
E Kemal Ağbi bana al diyon kendin satıyon, ne iş?
Hocam ben çok araştırdım, inceledim Civic bana uymadı, bulursan Accord al yoksa Avensis'den şaşma derim