0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şehir içi-dışı karışık 1 depo benzin ile 600 km gittim sizce nasıl arkadaşlar.
ankarada lpg bu kadar farkediyo mu yahu burda 2,45 tl
Selman bey depo kaç litre alıyor ? 60 litrelik ise biraz fazla yakmış. (normal kullanım için)
Gökhan bey depo 55 litrelik
Yol ve kullanım şartları sert değilse "biraz" fazla gibi geldi bana. Karışık kullanımda 45 kuruş civarı yakmış aracınız. 40 kuruşun altına inerdi diye düşünüyorum.
Deponun tamamını bitirmedim Gökhan bey. 220 liraya depoyu fulledim tekrar. Bu şekilde hesap edince 37 kuruş civarı yakmışım. Ve yol şartlarını şöyle özetliyeyim. 2 tane yayla geçidi var gittiğimiz yolda ve yayla geçidinin birini 20 km boyunca yokuş çıkıyorsunuz son noktada ne kadar sıkıştırsanızda aracınızı 3.vitese düşüyorsunuz. Hal böyle olunca uygun yaktığını düşünüyorum
s.a 10 gün önce ankaradan-giresuna gittim aracım 2000 corolla wvti lpgli 30 litreyle oda 70 tl geliyor 2.35 den aldım 490 km gittim devirli... bu aracın yakıtından oldukca memnunum daha önce hiç bu kadar iyisini görmemiştim...
eminsen rakamlara bu dünya rekoru olabilir:)
bende de aynı kasanın 2002si vardı aynı litre yakıtla 450 km gittim(hız limitleri hafiften aşılarak) daha sakin kullanımda bu değerlere ulaşmak pek mümkün.
selman bey kırmızı yakana kadar mı 600 km gittiniz ?