0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yazmasam iyi olacak Arkadaslar bir sey rica edecegim yaptigimiz km'nin yaninda ortalamanizids yazabilirsek sevinirim.
5.3
Kocak gold km'nide yazaydin iyiydi.
şehiriçi 800+, şehirdışı 1000,1100,1200... Allah ne verdiyse
Tamam kardeşim sağol, o zaman en kötü ihtimal tahmini 900 gibi gider şehir içi Hiçte fena değil o zaman.Ben ilk defa kurukafa yaktım, bir dahakisefere o kadar boşaltmam depoyu ,sıkıntı olmaması açısından Sağol sercancım, eksik olma
Merhaba... her seferinde depoyu fulleyerek yaptigim hesaplamaya göre: Su gunlerde Depo 210 tl ye fulleniyor.(Genelde uzun yolda kullanıyorum)100/120 km hizla, İlk sesli uyari geldiği anda tekrar fulleyerek,765 km yi görüyorum. .. km de ortalama 27 kuruş...Araba yari dolu ve genelde klima acik...Corolla 1.33 benzinli... lpg yi hic düşünmüyorum. ..Arabamdan da, yakitindanda cok memnunum...
1.33 auris kullanıyorum LPG'de güncel fiyatla(2.32 TL/lt.) uzun yolda 100-120 km hızda 16 krş/km, şehir içinde 22krş/km. Size göre %40 daha tasarruf etmiş oluyorum.
Timuçin bey. Amacim lpg den bile ucuz yolculuk degil. Aracimin orjinalligini bozmadan en makul fiyatlarile kullanabilmek tir. daha once kullandigim aracim lpg li idi. Hatta kendim taktirmistim. Ama kendimi ve ailemi guvende hissetmiyordum. Bir avm ye gittiğinizde kapali parki kullanamamak da lpg nin dezavantajlari.Varsin yuzde kırk zarar edelim... benzinli araclara göre aracimin yakiti dan memnunum...