Gönderen Konu: Gelenekselleşmiş Küçükyalı buluşmalarının 7nci ve en büyük organizasyonu.....  (Okunma sayısı 4331 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
Herkese selam arkadaşlar;
bu aksam,hayırlısıyla 7nci sini gerçekleştirecek olduğumuz buluşmanın en büyük(küçükyalı buluşması için geçerlidir:)) olması sizin elinizde :)
katılımcı arkadaşlarımız bir adım öne çıksın,el sallasın,ıslık çalsın bi şekilde bize kendini göstersin
organizasyonumuzu murat gül kardeşim ve ben,sizin girişimlerinizi göz önünde bulundurarak şekillendireceğiz
tüm tct davetlidir... !!!
katılmak isteyen(artık istemesi kalmadı)arkadaşlarımız,konuya dahil olursa seviniriz.
görüşmek dileğiyle...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
Herkese selam arkadaşlar;
bu aksam,hayırlısıyla 7nci sini gerçekleştirecek olduğumuz buluşmanın en büyük(küçükyalı buluşması için geçerlidir:)) olması sizin elinizde :)
katılımcı arkadaşlarımız bir adım öne çıksın,el sallasın,ıslık çalsın bi şekilde bize kendini göstersin
organizasyonumuzu murat gül kardeşim ve ben,sizin girişimlerinizi göz önünde bulundurarak şekillendireceğiz
tüm tct davetlidir... !!!
katılmak isteyen(artık istemesi kalmadı)arkadaşlarımız,konuya dahil olursa seviniriz.
görüşmek dileğiyle...
yürü be helal hakkı abi bir konuşma kürsün eksik.. açılış konuşmana bayıldım.... :islik: :alkis: :foto: :P :D :hurra: :dans2: :daghan:
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Hakkı abi bu buluşma daha önceden belirlimiydi acaba. ben daha yeni olduğum için pek bi bilgim yok.çünkü süre biraz dar geldi sabah duyuru akşam buluşma geleneksel bişeyse yada muhabbet ortamında bir anda çıktıysa onu bilemem ama. gelmek isterdim ama bu akşamlık biraz zor olacak iyi eğlenceler
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
Yağız şişlinin neresinden sen :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
buluşmamız elimizde olmayan bazı nednelerden dolayı ertelendi..arkadaşlar katılımın yüksek olması için çalışmalarımız bu yönde idi.. cuma akşam 19:30-24:00 arası düşündük..yolu düşenleri  bekleriz..gönül isterdi günler önce yada haftalar önce yapılsın ama.. :( bu durumumuzu mazur görün özür dileriz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
Yağız şişlinin neresinden sen :)

şişli'nin kurtuluş'ta oluyorum sendemi oralardasın taşkın???
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ben avrupa yakasında oturdugum için bu aksam aracı almaya calısıcam alamazsam biraz zor görünüyor açıkcası..Ama gelmeyi çok istiyorum birazdan arayıp konusayım kardeş buluşması yapıcaz erken verin diye :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Bende Maslakta oturuyorum yağız hemen aka tarafta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
buluşmamız elimizde olmayan bazı nednelerden dolayı ertelendi..arkadaşlar katılımın yüksek olması için çalışmalarımız bu yönde idi.. cuma akşam 19:30-24:00 arası düşündük..yolu düşenleri  bekleriz..gönül isterdi günler önce yada haftalar önce yapılsın ama.. :( bu durumumuzu mazur görün özür dileriz..

teşekkürler Murat bilgilendirme için hepinize iyi eğlenceler bol bol foto bekliyoruz.tek istediğim fotoğraflar NİSPET YAPAR içerikli olmasın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
Ben avrupa yakasında oturdugum için bu aksam aracı almaya calısıcam alamazsam biraz zor görünüyor açıkcası..Ama gelmeyi çok istiyorum birazdan arayıp konusayım kardeş buluşması yapıcaz erken verin diye :D

ben aracı dün akşam aldım ama şu an için mekanlarım sınırlı p.tesiden sonra free olacağım umarım sende aracına en ısa sürede kavuşursun çok güzel bi his yaa insan çocuk gibi oluyo inmek istemiyo :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Hadi bakalım inşallah bende alırım hayırlı olsun yeni aracın bu arada bi ara bizde buluşma düzenleriz katılamazsak aramızda 1km yok :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
gerekli resimler çekilecek ve paylaşılacak mangalın üzerindeki balıkların yağlarının damlarken ki videosunu şiddetle çekip tavsiye edeceğim buda bilginize..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
seve seve olur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
gerekli resimler çekilecek ve paylaşılacak mangalın üzerindeki balıkların yağlarının damlarken ki videosunu şiddetle çekip tavsiye edeceğim buda bilginize..
allahtan NİSPET NİTELİĞİ olmasın dedim teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Yağız gel akşam bizde mangal yapalım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
allahtan NİSPET NİTELİĞİ olmasın dedim teşekkürler
ya orası öyle ama bırakta nispetsiz olur mu? :D umarım en kısa sürede sizlerlede birebir tanışma fırsatı yakalarız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Yağız gel akşam bizde mangal yapalım :D
sen akşam hazır mangala  gelmeye çalış taşkın kardeş..:D sonra yaparsınız mangal...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Gerçekten çok istiyorum ya inşallah gelebilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
yürü be helal hakkı abi bir konuşma kürsün eksik.. açılış konuşmana bayıldım.... :islik: :alkis: :foto: :P :D :hurra: :dans2: :daghan:

ayıpsın yeğen,seninde destek ve katkılarınla yazdık işte nacizane bişeyler,tek ağızdan değil hep bir ağızdan(benim yazım senin yazın)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Hakkı abi yöneticilik düşünüyormusun :D:D:D:D