0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese selam arkadaşlar;bu aksam,hayırlısıyla 7nci sini gerçekleştirecek olduğumuz buluşmanın en büyük(küçükyalı buluşması için geçerlidir:)) olması sizin elinizde katılımcı arkadaşlarımız bir adım öne çıksın,el sallasın,ıslık çalsın bi şekilde bize kendini göstersinorganizasyonumuzu murat gül kardeşim ve ben,sizin girişimlerinizi göz önünde bulundurarak şekillendireceğiztüm tct davetlidir... katılmak isteyen(artık istemesi kalmadı)arkadaşlarımız,konuya dahil olursa seviniriz.görüşmek dileğiyle...
Yağız şişlinin neresinden sen
buluşmamız elimizde olmayan bazı nednelerden dolayı ertelendi..arkadaşlar katılımın yüksek olması için çalışmalarımız bu yönde idi.. cuma akşam 19:30-24:00 arası düşündük..yolu düşenleri bekleriz..gönül isterdi günler önce yada haftalar önce yapılsın ama.. bu durumumuzu mazur görün özür dileriz..
Ben avrupa yakasında oturdugum için bu aksam aracı almaya calısıcam alamazsam biraz zor görünüyor açıkcası..Ama gelmeyi çok istiyorum birazdan arayıp konusayım kardeş buluşması yapıcaz erken verin diye
gerekli resimler çekilecek ve paylaşılacak mangalın üzerindeki balıkların yağlarının damlarken ki videosunu şiddetle çekip tavsiye edeceğim buda bilginize..
allahtan NİSPET NİTELİĞİ olmasın dedim teşekkürler
Yağız gel akşam bizde mangal yapalım
yürü be helal hakkı abi bir konuşma kürsün eksik.. açılış konuşmana bayıldım....