Gönderen Konu: Gelenekselleşmiş Küçükyalı buluşmalarının 7nci ve en büyük organizasyonu.....  (Okunma sayısı 4330 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
ayıpsın yeğen,seninde destek ve katkılarınla yazdık işte nacizane bişeyler,tek ağızdan değil hep bir ağızdan(benim yazım senin yazın)...
eyvallah dayııı ne demek.. estağfurulllah...( millette bizi harbiden dayı yeğen sanıcak..ama ondanda öte olucak ALLAH bozmasın ):D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Hakkı abi yöneticilik düşünüyormusun :D:D:D:D
hakkı abiyi yani dayımı yönetici yapıcaz..sizlerin sayesinde.. hakkı dayıı fenerbahçeye yönetici olurmusun..malum takım çok kötü... :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi

yok be kardeş cok toyum tct de,hem olmasamda benden öncekileri saygıyla beklemek lazım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Harbiden hakkı abi moralimizi bozuyolar bi el at şu duruma :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

yok be kardeş cok toyum tct de,hem olmasamda benden öncekileri saygıyla beklemek lazım :)

Hakkı abi bu buluşma daha önceden belirlimiydi acaba. ben daha yeni olduğum için pek bi bilgim yok.çünkü süre biraz dar geldi sabah duyuru akşam buluşma geleneksel bişeyse yada muhabbet ortamında bir anda çıktıysa onu bilemem ama. gelmek isterdim ama bu akşamlık biraz zor olacak iyi eğlencele

sayılır ,konu içinde mevzu acıldı konusuldu karar alındı persembe diye,fakat sonra cumaya kaydırıldı.yani sabah duyuru aksam bulusma durumu olmadı...zaten gerekli bilgiyi sevgili asistanım murat vermiş :)
her zaman bekleriz,saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Harbiden hakkı abi moralimizi bozuyolar bi el at şu duruma :D
ben aykut kocamana 2 hafta vermiştim o şimdiden doldurmaya başladı hakkını...istifa edince fenerbahçe spor klubu başkan aday adayı değil direk adayı HAKKI ERASLAN  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
oylaar hakkı abiyeeee beşiktaşlı olarak fenerin hali benide üzüyor
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
akşamki buluşmaya gelecekler kaç kişi oldu kimseden ses seda cıkmıyor
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
evet konumuz dağıldı..bu akşam ki buluşmaya gelenler işaretleirni tepkileirni belirtsin..:D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
eyvallah dayııı ne demek.. estağfurulllah...( millette bizi harbiden dayı yeğen sanıcak..ama ondanda öte olucak ALLAH bozmasın ):D

amin,gözümsün ;)

abi yok kendi tuttugum takım olmasına rağmen fb den baska heryere yöneticilik kabulumdür...

yeğennn;
ya bu konu aralarda kaldı,herkes göremiyo,konuyu sohbet bölümünde yeni konu açıp,hani şöyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ünlemlerle dolu,içine kopyalasanmı diyorum,ya benim pc cok ağır dikkat ettiysen herkese cevap yazamıyorum kasıyo pc.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
amin,gözümsün ;)

abi yok kendi tuttugum takım olmasına rağmen fb den baska heryere yöneticilik kabulumdür...

yeğennn;
ya bu konu aralarda kaldı,herkes göremiyo,konuyu sohbet bölümünde yeni konu açıp,hani şöyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ünlemlerle dolu,içine kopyalasanmı diyorum,ya benim pc cok ağır dikkat ettiysen herkese cevap yazamıyorum kasıyo pc.

olur abi sen bilirsin taşı... moderatörler gerekli düzenlemeyi yapar sanırım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
hava sıcak ondan dır abi bilğisayar da etkileniyor konu kayboldu zaten baksana kimse bir seyler yazmıyor sanki herkez benim ğibi dısarda motor üstünde calısıyor sıcak da  gelin arkadaşlar bostancı sanayinin orda e5 kenarında agacların altında oturalım buz ğibi kolamızda var