Gönderen Konu: Navigasyon sistemi hatırlatması  (Okunma sayısı 12972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Navigasyon sistemi hatırlatması
« : Ağustos 04, 2010, 10:34:03 »
Merhabalar, konuyu umarım yalnış açmıyorumdur. Niyetim reklam yada çıkar değildir.

Tanışma mesajımda 2011 model corolla elegant aldığımı belirtmiştim. Satış temsilcim bana navitech'in GRD-NX22TC model nolu navigasyon sistemini önerdi ve fiyatının 2500 TL olduğunu söyledi. Taktırıp taktırmama konusunda çok tereddütlerim oldu ve taktırmama kararı aldım.

Kısa bir araştırmadan sonra navitech'in satış sitesinde fiyatın daha düşük olduğunu gördüm(1995TL).http://www.delcoshop.com/pinfo.asp?pid=98
 Bunu plazadaki satış temsilcime söyledim ve ordan alacağımı belirttim. Plazanın verdiği fiyatın 2000 TL olması durumunda plazadan taktırmak istediğimi söylememe rağmen fiyatta indirim yapmadı ve montaj için ücret alacaklarını belirtti. Navitech'in sitesinde Yetkili Çözüm ortaklarından taktırmama durumunda cihazın garanti dışı olduğunu ve yine yetkili çözüm ortaklarında montajın ücretsiz olduğunu belirten ibareyi okudum. Navitech'in satış sitesi olan delcoshopu aradım ve gerekli uyarıyı yapacaklarını montaj için kesinlikle ücret ödememem gerektiği söylendi, "biz onlara montaj için bedel ödüyoruz" gibi bir ifadede bulundu.Serbest piyasa isteyen istediği fiyatı verebilir ancak büyük harflerle "MONTAJ ÜCRETSİZ" yazısına rağmen plazanın söylemi olduğuna değil satış temsilcisinin konu ile alakalı bilgisi olmadığına dair iyimser bir düşüncedeyim. Kısa bir araştırmadan sonra 1699'a aynı ürünü buldum http://www.kolayesyam.com/Navitech-GRD-NX22TC-Toyota-Corolla-icin-Navigasyon-Multimedia-Sistemi_38445.html#0

Bunları yazma sebebim biz son kullanıcıların nekadar kolay aldatıldığından ziyade benim gibi aracına bu aygıtı taktırmayı düşünenlere faydam olsun idi. Umarım reklam/çıkar gibi algılanmaz yazdıklarım. Sonuçta serbest piyasa plaza 3000'ede takabilir onları eleştirmiyorum (fiyatını en azından 250 Tl indirebilirlerdi ama olsun). Lafın özü söylediğim uygun fiyatlı sitelerden daha kazançlı çıkıp plazada taktırabilirsiniz. Sitede yetkili çözüm ortakları yer almakta şehirlere göre.

Toyota Club Türkiye

Navigasyon sistemi hatırlatması
« : Ağustos 04, 2010, 10:34:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Navigasyon sistemi hatırlatması
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2010, 10:53:19 »
ben de navitech'in portatif modelini kullanıyorum, IG08 işletim sistemi ve başarsoft harita var, gerçekten çok kullanışlı, şimdiden hayırlı olsun...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 06, 2010, 15:30:38 »
konuyl ayakından ilgileniyorum  arabam yeri corolla elegant kocaelide  bana necvox önerdiler fiyatı 1995+kdv
ben ise çin ve taivan daki arkadaşlarala bağlantıya geçtim orada 350 dolar filan  toplam maliyet bize 1000 yakın a mal oluıyor fakat garanti filan yok
aracım  15 ağusts gibi gelcek sizce ne yapmalı
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
« Yanıtla #3 : Ağustos 07, 2010, 00:13:36 »
bende navitech'in portatif pxb210f modelini kullanıyorum. navitech güzel marka tavsiye ederim.
ama entegre olarak diyorsanız ben olsam servislerde kullanılan ürünü ömer bey'in dde bahsetttği sekilde dısardan tedarik eder garantisi bozulmatyacak sekilde yaptırırdım . . .
malatya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Ağustos 07, 2010, 01:07:10 »
Merhaba tekrar, kolayesyam.com ile telefon görüşmem oldu. Ürünü 3-5 gün içerisinde tedarik edeceklerini bildirdiler. Telefonda konuştuğum yetkili kusura bakmasın pek güven vermedi bana. Bende farklı biryerden buldum 20 TL fazla vererek yani 1720 TL ye sipariş verdim, konuştuğum yetkili inanılmaz deneyimli, satış konusuna hakim bir beyefendiydi ve ordan aldım dediğim gibi. 1 Gün sonra tedarik ettiler ve ürünüm bi aksilik olmazsa sabah elimde. Ürünü aldığım elime geçtiği zaman, sorunsuz olduğunu onayladığım zaman siteyi istenirse paylaşabilirim.
Ha unutmadan 20 TL farkla dedim ama işbankasına 12 ay vadede yalan olmasın 30-40 TL gibi bir rakam kar ettim kolayesyam sitesine göre.
Mehmet Bey tavsiyem burdan almanız, navitech'in IGO yazılımını telefonumdada kullanmıştım. İnanılmaz güzel. Garanti olayı zaten başlı başına kendi açımdan tercih sebebidir. Servisinin yani plazanında montajı cabası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Ağustos 07, 2010, 11:04:21 »
piyasada oem cihazlar için çok değişik model marka var
fiyatlarıda farklı satış sonrası montaj tamirde önemli garantisiz cihaz daha ucuz olabilir
ama herhangi bir sorunla karşılaştığınızda servisin önemi ortaya çıkar
verdiğim linkteki ürünüde inceleyin reklam anlaşılmasın kolay gelsin.....
(fiyatı 1500 tl)
http://www.digicom.com.tr/urundetay.aspx?UrunID=292&AltKatID=32

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 07, 2010, 13:50:01 »
selam   öncelikle aracınız hayırlı olsun.

bende aynı ürünü almak zorunda kaldım çünkü plazada beyaz renk olarak sadece 1 adet vardı ve navigasyonluydu.
geri çıkarma işlemi yapmadılar çünkü arka tampon delik kalır dediler.(geri görüş kamerasından dolayı)
bide servisin verdiği fiyatın içinde geri görüş kamerası ve tv antenide var. delco shopun fiyatının içine bunlar dahil mi bilmiyorum.

fıyatları ise faturada şöyle:
corolla navigasyon 1814 tl
oto geri görüş kamerası 254 tl
oto tv anten 50 tl
toplam 2118 yapyor kdv ile birlikte 2500 tl cıvarı cıkyor olabilir faturada baska aksesuarlarda var cunku ondan tam fiyat cıkaramıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 07, 2010, 15:00:56 »
Servislerin garantiyi bahane edip kendilerine mahkum etmeleri müşteriyi sınırsız kazıklama serbestliği getiriyor.

25 liralık kamerayı 10 katına başka türlü nasıl satacaklarki?
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Ağustos 07, 2010, 16:10:53 »
selam  öncelikle aracınız hayırlı olsun.

bende aynı ürünü almak zorunda kaldım çünkü plazada beyaz renk olarak sadece 1 adet vardı ve navigasyonluydu.
geri çıkarma işlemi yapmadılar çünkü arka tampon delik kalır dediler.(geri görüş kamerasından dolayı)
bide servisin verdiği fiyatın içinde geri görüş kamerası ve tv antenide var. delco shopun fiyatının içine bunlar dahil mi bilmiyorum.

oto tv anten 50 tl
toplam 2118 yapyor kdv ile birlikte 2500 tl cıvarı cıkyor olabilir faturada baska aksesuarlarda var cunku ondan tam fiyat cıkaramıyorum.

Evet geri görüş kamerası yok ancak az bir araştırmayla bahsi geçen kamera çok ucuza mal edilebilir. Geri görüş kamerasını bana servis ücretsiz takılabileceğini söylemişti ben tampon delinecek diye istememiştim. Kamera isteyen ufak bir araştırma yaparak çok daha ucuza mal edebilir.
2500 TL Servisin söylediği rakam - 1720TL benim aldığım rakam = 780TL kar. Ben benim gibi almayan fakat almak isteyenler hedefli bir yazı yazdım.Bende az kalsın orda takın şukadar liraya araba aldık buda eksik kalmasın diyecektim ama eşim frenledi beni. Geçen gün araştırma yaparken daha ucuzuna rast geldiğim için tekrar almaya niyetlendim ve satın aldım. Aldığınıza pişman olmayın kısacası bende sizin yerinizde olabilirdim :) Sizinde aracınız hayırlı olsun.

Özer Bey, navitechin sitesinde yetkili bayiler var. Mersinde toyota plazası yetkili bayi olarak görünüyor. Sorun durumunda direk onlara gidebiliyorum.Yani servisin tekel yaratması garibime gitti. Üreticinin sitesindeki fiyatın üzerine çık, çık kardeşim ama bukadar abartma yani dimi ? Zaten montaj bedeli alıyormussun hemde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 07, 2010, 16:50:19 »
Konuyla ilgisi pek yok ama; Mersin bayisi duruyor mu? Mart ayında gittiğimde ne bir araç vardı teşhirde ne de test aracı. Bana kapanmak üzereymiş gibi gelmişti. Araç fiyatları da 2-3bin lira fazlaydı. Toyota kasko kampanyasından haberleri yoktu. vs vs
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #10 : Ağustos 07, 2010, 17:31:04 »
Konuyla ilgisi pek yok ama; Mersin bayisi duruyor mu? Mart ayında gittiğimde ne bir araç vardı teşhirde ne de test aracı. Bana kapanmak üzereymiş gibi gelmişti. Araç fiyatları da 2-3bin lira fazlaydı. Toyota kasko kampanyasından haberleri yoktu. vs vs
İlk gittiğimde gördüğüm araç sayısına inanamadım (çok fazlaydı). Sonradan sorunca hepsinin satıldığını, 2011 için ağustosu beklediğini öğrendim.  Açıkcası daha önceden hiç dikkat ettiğim bir yer değildi. Toyotafinans kampyası ile iyi araç sattılar anlaşılan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #11 : Ağustos 07, 2010, 18:26:23 »
Evet geri görüş kamerası yok ancak az bir araştırmayla bahsi geçen kamera çok ucuza mal edilebilir. Geri görüş kamerasını bana servis ücretsiz takılabileceğini söylemişti ben tampon delinecek diye istememiştim. Kamera isteyen ufak bir araştırma yaparak çok daha ucuza mal edebilir.
2500 TL Servisin söylediği rakam - 1720TL benim aldığım rakam = 780TL kar. Ben benim gibi almayan fakat almak isteyenler hedefli bir yazı yazdım.Bende az kalsın orda takın şukadar liraya araba aldık buda eksik kalmasın diyecektim ama eşim frenledi beni. Geçen gün araştırma yaparken daha ucuzuna rast geldiğim için tekrar almaya niyetlendim ve satın aldım. Aldığınıza pişman olmayın kısacası bende sizin yerinizde olabilirdim :) Sizinde aracınız hayırlı olsun.

Özer Bey, navitechin sitesinde yetkili bayiler var. Mersinde toyota plazası yetkili bayi olarak görünüyor. Sorun durumunda direk onlara gidebiliyorum.Yani servisin tekel yaratması garibime gitti. Üreticinin sitesindeki fiyatın üzerine çık, çık kardeşim ama bukadar abartma yani dimi ? Zaten montaj bedeli alıyormussun hemde.
ben  beyaz renk elegant almak istiyordum yoktu tek navigasyonlu comfort extra vardı beyaz olarak
yoksa navigasyon aklımda bile yoktu benim .
ama iyikide oyle olmus cok güzel bir cihaz .
dahada ucuza sahip olabilirdim ama. artık olan oldu sağlık olsun.
artık diğer arkadaslar dikat eder alırken

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Ağustos 07, 2010, 18:28:25 »
İlk gittiğimde gördüğüm araç sayısına inanamadım (çok fazlaydı). Sonradan sorunca hepsinin satıldığını, 2011 için ağustosu beklediğini öğrendim.  Açıkcası daha önceden hiç dikkat ettiğim bir yer değildi. Toyotafinans kampyası ile iyi araç sattılar anlaşılan.
ben bugun 1000 bakımı için gittim servise temuz ayında 185 adet araç satmışlar söylediklerine göre.
sadece benim gördügüm 5-6 araç teslim edilmek üzere plazadaydı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #13 : Ağustos 10, 2010, 22:30:46 »
Evet pazartesi itibariyle ürünüm elime geçti. Paketlenmesini beğendim. Ürün eksiksiz elime ulaştı. Tv anteni ipod bağlantısı vs tamamen eksiksiz. Plazada incelemiştim zaten ürünü beğenerek aldım. Artık aracım gelince plazada monajını yaptıracağım.
Aldığım yeri belirteceğimi söylemiştim;
http://www.garanticenter.com/NAVITECH-GRD-NX22TC-Toyota-Corolla-icin-Navigasyon-Multimedia-Sistemi,PR-54770.html
buradan aldım :)  Aldığım günün ertesi günü tedarik edip kargoladılar.  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 10, 2010, 23:37:43 »
Aynı ürünü Hong Hong'tan 400$ gibi bir rakama getirme şansım olmuştu, benim önerim hiç bununla uğraşmayın Murat Yıldız gibi portatif bir navigasyon cihazı alın arabalı ya da arabasız olarak kullanın derim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #15 : Kasım 03, 2010, 14:13:35 »
selam  öncelikle aracınız hayırlı olsun.

oto tv anten 50 tl

Merhaba,
Aynı ürün benim de aklımı kurcalamaya başladı....
Direksiyonda bulunan radyo ve bluetooth görüşme düğmeleri de bu cihaz ile sorunsuz çalışıyor mu?
Teşekkürler...
Corolla Comfort Extra 1.6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #16 : Kasım 03, 2010, 20:04:51 »
Merhaba,
Aynı ürün benim de aklımı kurcalamaya başladı....
Direksiyonda bulunan radyo ve bluetooth görüşme düğmeleri de bu cihaz ile sorunsuz çalışıyor mu?
Teşekkürler...
Merhaba
Hüsyin bey öncelikle forum kuralları gereği kendinizi tanışma bölümünde tanıtmalı profil bilgilerinizi tamamlamalısınız.

sorunuza gelecek olursak radyo tuşları çalışıyor fakat bluetooth tuşları çalışmıyor ama belki bluetooth tuşlarıda şimdiki cihazlarda çalışyordur ben aracı makyajlı kasa ilk çıktığında almıştım aradan bukadar zaman geçti belki onada bir çözüm bulmışlardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/merhaba-29064/
« Yanıtla #17 : Ocak 24, 2011, 11:45:44 »
Evet pazartesi itibariyle ürünüm elime geçti. Paketlenmesini beğendim. Ürün eksiksiz elime ulaştı. Tv anteni ipod bağlantısı vs tamamen eksiksiz. Plazada incelemiştim zaten ürünü beğenerek aldım. Artık aracım gelince plazada monajını yaptıracağım.
Aldığım yeri belirteceğimi söylemiştim;
http://www.garanticenter.com/NAVITECH-GRD-NX22TC-Toyota-Corolla-icin-Navigasyon-Multimedia-Sistemi,PR-54770.html
buradan aldım   Aldığım günün ertesi günü tedarik edip kargoladılar. 

Ömer bey,

Navitec için yetkili servis Kocaelide yok. Aldığınız ürünü Bursa yetkili servisinde gördüğüm. Doğru bir tercih yapmışsınız. doğru diyorum, çünkü öncekilerde ECO'ya arıza verdirdiğini söylemişlerdi. Ayrıca şunu öğrenmek istiyorum. Yetikili servisin dışında alınan bir ürünün takma işlemini yetkili servis yapıyorlar. Fakat garantiden çıkardılar mı aracı? Çünkü dışarıdan alınan ürünleri takıyor fakat garanti vermediklerini biliyorum? Eğer hatalı biliyorsam bilgilendirmenizi rica ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 24, 2011, 12:28:18 »
ismail abi,
bu konuda zaten hemen destek vermiş abim olan mehmet ali abim en tecrübelidir. daha doğrusu benim tanıdığım en tecrübelisidir. :D
kendisinden ziyadesi ile istifade edebileceğinden eminim.
kocaeli buluşmalarına gelseydin kendisi ile tanışma fırsatı bulurdun ama birdahakine inşallah ;)
bende haber vermedim kabahatliyim ama  :-\ :-[
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/merhaba-29064/
« Yanıtla #19 : Ocak 24, 2011, 13:00:32 »
16 ocaktaki Kocaeli buluşmasından bahsediyorsan, en son okuduklarımda karasızlıklar vardı. Kimseden ses çıkmayınca iptal olduğunu düşündüm.   :(
Bir sonraki buluşma için kesin haber verirsin artık ;)  :D