0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam öncelikle aracınız hayırlı olsun.bende aynı ürünü almak zorunda kaldım çünkü plazada beyaz renk olarak sadece 1 adet vardı ve navigasyonluydu.geri çıkarma işlemi yapmadılar çünkü arka tampon delik kalır dediler.(geri görüş kamerasından dolayı)bide servisin verdiği fiyatın içinde geri görüş kamerası ve tv antenide var. delco shopun fiyatının içine bunlar dahil mi bilmiyorum.fıyatları ise faturada şöyle:corolla navigasyon 1814 tloto geri görüş kamerası 254 tloto tv anten 50 tltoplam 2118 yapyor kdv ile birlikte 2500 tl cıvarı cıkyor olabilir faturada baska aksesuarlarda var cunku ondan tam fiyat cıkaramıyorum.
Konuyla ilgisi pek yok ama; Mersin bayisi duruyor mu? Mart ayında gittiğimde ne bir araç vardı teşhirde ne de test aracı. Bana kapanmak üzereymiş gibi gelmişti. Araç fiyatları da 2-3bin lira fazlaydı. Toyota kasko kampanyasından haberleri yoktu. vs vs
Evet geri görüş kamerası yok ancak az bir araştırmayla bahsi geçen kamera çok ucuza mal edilebilir. Geri görüş kamerasını bana servis ücretsiz takılabileceğini söylemişti ben tampon delinecek diye istememiştim. Kamera isteyen ufak bir araştırma yaparak çok daha ucuza mal edebilir. 2500 TL Servisin söylediği rakam - 1720TL benim aldığım rakam = 780TL kar. Ben benim gibi almayan fakat almak isteyenler hedefli bir yazı yazdım.Bende az kalsın orda takın şukadar liraya araba aldık buda eksik kalmasın diyecektim ama eşim frenledi beni. Geçen gün araştırma yaparken daha ucuzuna rast geldiğim için tekrar almaya niyetlendim ve satın aldım. Aldığınıza pişman olmayın kısacası bende sizin yerinizde olabilirdim Sizinde aracınız hayırlı olsun.Özer Bey, navitechin sitesinde yetkili bayiler var. Mersinde toyota plazası yetkili bayi olarak görünüyor. Sorun durumunda direk onlara gidebiliyorum.Yani servisin tekel yaratması garibime gitti. Üreticinin sitesindeki fiyatın üzerine çık, çık kardeşim ama bukadar abartma yani dimi ? Zaten montaj bedeli alıyormussun hemde.
İlk gittiğimde gördüğüm araç sayısına inanamadım (çok fazlaydı). Sonradan sorunca hepsinin satıldığını, 2011 için ağustosu beklediğini öğrendim. Açıkcası daha önceden hiç dikkat ettiğim bir yer değildi. Toyotafinans kampyası ile iyi araç sattılar anlaşılan.
Merhaba,Aynı ürün benim de aklımı kurcalamaya başladı....Direksiyonda bulunan radyo ve bluetooth görüşme düğmeleri de bu cihaz ile sorunsuz çalışıyor mu?Teşekkürler...