0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ses kalitesi ile arada sırada da olsa çocukları beklerken hanımı beklerken televizyonu ile henüz yeni olmasına rağmen sadece deneme maksatlı kullandığım ama uzun yolda v eya bilmediğim bir yerde kullanabileceğim navigasyonu ile bence mükemmel.
Arkadaşlar ben daha yeni taktırdım.Navitech GRD NX 22TC yeni versiyon.Herşeyiylr beraber garantili olarak 1750.00 TL.
Oğuz bey cihazı Navitech yetkili servisi tarafından toyota yetkili serviste takıldı.
Çetin bey,Öncelikli olarak cihazınızın özelliklerinden okuduğum kadarı ile iyi bir cihaz. Hayırlı olsun, sorunsuz kullanmanızı dilerim. Cihazı kullandığınıza göre bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.1- Cihaz içinde yer alan navigasyon geçerlilik süresi ömür boyumu?2- Navigasyon açık iken müzik dinleme imkanınız var mı?(Uzun yolda giderken)3- Cihazı siz Navitech yetkili bayiisinden aldınız. Taktırma işlemini Toyota servisine yaptırdınız diye anladım. Araç garanti kapsamından çıkmadı mı?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin