arkadaslar bırde şu sorum olacak. 130-140 gibi giderken frene dokundugumda alttan titretiyor. sebebi disklerle alakalı ama nedir açıklama yaparsanız sevinirim.
Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir
abi aynı sorun bendede var, diskleri torna ettirmiştim ve balataları değişmişti... disklerimin ve balatalrın tekrar değişmesi gerekiyomuş yenidörtnalın dediğine göre 1 ay sonra 460 gün kimse kullanmayacağı için masrafa girmek istemedim. disklerinde yamukluk olabilir,zamanla aşınıyo biliyosun... ya da rot-balansta olabilir gidip bi baktır bence...
kardeş askersin heralde şimdiden hayırlı teskereler.
peki balata tavsiyen varmı.
fmk. daiw.hitec. weka bildiğim.
eyvallah abi sağolasın gidip gelicez inşallah, valla ben veriyorum gerekeni onlar takıyo ama atilla abimizin önerdiği bi balata vardı çok memnunmuş dur buluyum yazıcam onuda, sen yinede bi sanayiye uğra rot-balansta olabilir çünkü... boşa masraf yapmana gerek kalmaz...
ha buldum trw imiş atilla abimizn takdırdğı tecrübe konuşuyo yani atilla abi diyosa vardır bi bildiği...
ok eyvallah.
hakan bey msn ortamında değiliz, lütfen güzel türkçemizi koruyalım...
hakan bey, aracınızın modeli nedir acaba?
murat abi seni burda yakaladım sonunda kırıkkale yazmışsın iş içinmi yoksa memleketinmi orası senin? =)
arkadaşlar ön balata değişimi + disk tornalama işçilik dahil toplam 110 tl.
balata markasını bilmiyorum ama ispanya malı.
Geçmiş olsun.
Lütfen forum kurallarına biraz daha özen gösterelim.
hakan bey ya niğde de kaya oto frene gidin yada rotbalanscı savas gencağa ya onlardan daha iyi yapacak kimse yok sanayide ama ilk tercihin kaya oto fren olsun
arkadaslar bırde şu sorum olacak. 130-140 gibi giderken frene dokundugumda alttan titretiyor. sebebi disklerle alakalı ama nedir açıklama yaparsanız sevinirim.
Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir
Müsaadenizle bir düzeltme yapmak istiyorum (...şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s.,
bölünmüş yollar 110Km/s, otoyol 120Km/s. dir) 13.07.2010 tarihli değişiklikle kanuna eklendi.
ben şu anda istanbuldayım. o sebeple buda yaptırdım. teşekkürler
hakan bey ya niğde de kaya oto frene gidin yada rotbalanscı savas gencağa ya onlardan daha iyi yapacak kimse yok sanayide ama ilk tercihin kaya oto fren olsun
hakan bey anlamadım gecmıs olsun derken. fazla mı almıslar.
Geçmiş olsun.
Lütfen forum kurallarına biraz daha özen gösterelim.
ön diskler tornalanması : 50 TL sol balata değişimi 25 TL toplam 75 TL..
balataların ikiside değiştiğinde, sizin fiyat normal görünüyor..
ön diskler tornalanması : 50 TL sol balata değişimi 25 TL toplam 75 TL..
balataların ikiside değiştiğinde, sizin fiyat normal görünüyor..
amanın 50 tl mi verdiniz tornaya? biz 25 vermiştik çiftine
hakkaten soner bey bende 25 vermiştim torna işine... balatalarda çiftine 40 vermiştim toplamda 65 e mali olmuştu bana.
soner bey tek balata değiştirmiş üstelik. çift balata değişmesi gerekmez mi?
sol ve sağ disk tornalama 30 tl
ön balata değişimi 50 tl
işçilik 30 tl.