Gönderen Konu: 2011 model aracını teslim alanlar  (Okunma sayısı 52169 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 model aracını teslim alanlar
« Yanıtla #300 : Eylül 25, 2010, 17:12:10 »
zaman geçmiyor :( 7 ekim teslim tarihi ...auris ime kavuşmama daha çok var :(
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #300 : Eylül 25, 2010, 17:12:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #301 : Eylül 25, 2010, 18:54:59 »
beki benim yapabileceğim bişey var mı tıkırtıları gidermek, parçaları sabitlemek için?
tıkırtı için dilde yol ve lastik sesi için ses yalıtımı yaptırabilirsin ama bana kalsa hiç yaptırma arabanın hertarafını sökyorlar çünkü
bide bu tıkırtılar japon araçlarda biraz daha fazla olsada çoğu arabada var yani başka bir marka araçta alsaydın bu tıkırtılar seni bekliyor olacaktı .

(audi,bmw,mercedes,bently gibi markalar hariç. :)  )

aracın tekrardan hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #302 : Eylül 25, 2010, 21:53:58 »
tesekkur ederim.
2011 siyah comfort extra d4d corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #303 : Eylül 26, 2010, 00:04:23 »
hemen kafamın yanındaki emniyet kemerinin çıktığı yerden bozuk yollarda ses geliyor.

ben de 2011 elegant benzinli var..aynı sorunu ben de uzun yolda  yaşadım..bariz cızırtı sesi geliyor.. ama ben pek önemsemedim.
2011 corolla elegant  benzinli manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #304 : Eylül 26, 2010, 00:05:42 »
hemen kafamın yanındaki emniyet kemerinin çıktığı yerden bozuk yollarda ses geliyor.

ben de 2011 elegant benzinli var..aynı sorunu ben de uzun yolda  yaşadım..bariz cızırtı sesi geliyor.. ama ben pek önemsemedim.
2011 corolla elegant  benzinli manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim babam Toyota gibi adam... (:
« Yanıtla #305 : Eylül 27, 2010, 01:27:22 »
Öncelikle hepinize hayırlı olsun abilerim.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.. Bende aldım 1 ay önce :) Corolla D-4D Comfort Extra :) Ekstra olarak jant, park sensörü vs vs aldım. En kısa zamanda resimleri upload edeceğim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #306 : Eylül 27, 2010, 19:54:09 »
hayirli olsun .kazasiz belasiz surusler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #307 : Eylül 27, 2010, 20:39:23 »
Nasipse bende 2011 d4-d elegant arcımı perşembe veya cuma teslim alıcam.
Resimlerini en kısa zamanda upload edicem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #308 : Eylül 28, 2010, 19:50:38 »
tıkırtı için dilde yol ve lastik sesi için ses yalıtımı yaptırabilirsin ama bana kalsa hiç yaptırma arabanın hertarafını sökyorlar çünkü
bide bu tıkırtılar japon araçlarda biraz daha fazla olsada çoğu arabada var yani başka bir marka araçta alsaydın bu tıkırtılar seni bekliyor olacaktı .

(audi,bmw,mercedes,bently gibi markalar hariç. :)  )

aracın tekrardan hayırlı olsun.
Bently'yi diğerlerinin yanına yazma.O ayrı bir kategori.Şaheser.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #309 : Eylül 28, 2010, 20:38:26 »
Bently'yi diğerlerinin yanına yazma.O ayrı bir kategori.Şaheser.
hakan abi ne farkeder hepsi birbirinden şahser .ben arkadaşa tıkırtı istemiyorsa bir kaç marka tavsiyesinde bulunma amacıyla yazmıştım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
« Yanıtla #310 : Eylül 28, 2010, 20:41:51 »
hakan abi ne farkeder hepsi birbirinden şahser .ben arkadaşa tıkırtı istemiyorsa bir kaç marka tavsiyesinde bulunma amacıyla yazmıştım. :)
Mahmut Bey,biliyon Bently,trilyonluk araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #311 : Eylül 28, 2010, 21:01:20 »
Mahmut Bey,biliyon Bently,trilyonluk araç.
hakan abi biliyorum bir çok kişinin hayalindeki araçtır bently ben fiyat düşünerek yazmamıştım o araçları
yoksa mercedesinde araştırsak trilyonluk araçları cıkar.
aman boş ver onları en iyisi toyota tıkırtıyada çare buldum ben hafif müzüğin sesini açyorum tıkırtı falan kalmıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
« Yanıtla #312 : Eylül 28, 2010, 21:04:33 »
hakan abi biliyorum bir çok kişinin hayalindeki araçtır bently ben fiyat düşünerek yazmamıştım o araçları
yoksa mercedesinde araştırsak trilyonluk araçları cıkar.
aman boş ver onları en iyisi toyota tıkırtıyada çare buldum ben hafif müzüğin sesini açyorum tıkırtı falan kalmıyor :)
İnan tıkırtı fazla değil.Araba sessiz diye öyle geliyor.Arka camda tıkırtı vardı,sinir oluyordum.Servise gittim.Giderdiler.Bir şeyini değiştik dediler.Ses kesildi.Direksiyon kutusu civarından ses geliyordu.Servisin elemanı ile tespit ettik.Yalıtım yaptılar kesildi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #313 : Eylül 28, 2010, 21:14:31 »
İnan tıkırtı fazla değil.Araba sessiz diye öyle geliyor.Arka camda tıkırtı vardı,sinir oluyordum.Servise gittim.Giderdiler.Bir şeyini değiştik dediler.Ses kesildi.Direksiyon kutusu civarından ses geliyordu.Servisin elemanı ile tespit ettik.Yalıtım yaptılar kesildi.
bilyorum tıkırtılır aslında okadar da buyutulecek kadar yok zaten corolla sınıfını içeriye en az ses alan araçlarından birtanesi bence bir focusla veya fluanceyle kıyaslanması bile yanlış tıkırtı yönünden .
(gerçi her yönden öylede boş ver şimdi bir kaç kişi çıkar yok focus söle yok fuleance söyle diye)

Etkileyici süspansiyonlar

Sürüş özellikleri konusunda iddialı bir otomobil olan Corolla’da, 1.4 litrelik 90 HP güç ve 190 Nm tork üreten turbo dizel bir motor görev yapıyor. İlk bakışta güçsüz gibi görünen bu motor, yüksek torkun da etkisiyle Corolla’yı bir aile otomobilinin olması gerektiği kadar istekli bir şekilde hızlandırmayı başarıyor. 2000 d/d’de devreye giren turboyla birlikte Corolla’nın ivmelenmesinde gözle görülür bir artış fark ediliyor. Yakıt tüketimi konusunda oldukça cimri davranan bu D-4D motor fabrika verilerine göre 100 km’de ortalama 4.9 lt motorin tüketirken gerçekleştirdiğimiz testler sırasında 100 km’de 5.5 litrelik tüketim değerine ulaştık. Önde MacPherson tipi bağımsız arkadaysa yarı bağımlı süspansiyon tipine sahip Corolla’lar başarılı sürüş özellikleri sergilerken sessiz süspansiyon sistemi övgüyü fazlasıyla hak ediyor. Konforlu bir yapı sergileyen süspansiyonlar, yenilenmiş elektro hidrolik direksiyon sistemiyle sürücüsüne güven veriyor. 1261 kg’lık ağırlığın ve uzun boyunun da etkisiyle virajlarda arkasını bırakma eğilimine girebilen Corolla, ESP’nin, devreye girdiği hissedilmeyen müdahaleleriyle başarılı bir şekilde çizgisine dönüyor. Ses yalıtımı çok iyi yapılmış araç yüksek hızlarda bile rüzgar gürültüsünün kabin içerisine girmesine izin vermezken lastik gürültüsü daha fazla hissediliyor. Bu noktada lastiklerin tipinin ve deseninin de etkili olduğunu belirtelim.

arabam.com da yapılmış bir testen alıntı testin tamamı aşağıdaki linkte
http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=405&baslik=Corolla%201.4%20D-4D%20-Mart%202007
hakan abi testi daha önce okumadıysa okumanıda tavsiye ederim bir tek olumsuz şey yazılmamış ondan araçlarımızın dört dörtlük olduğundan hiç şüphe duymuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #314 : Eylül 28, 2010, 23:15:51 »
Arkadaşlar ya bana öyle geliyor yada var.Ön takımdan çukurlarda yada yavaşlama için konulan uyarılarda ses gelıyor.Bosluk gibi bişey vuruyor.2007 comforttada olmustu sanki.Ben zaten 2 şeyden şikayetçiyim suan.Kemer başları ki çözümü yok, birde kalkıslarda direksıyonu çevirince gelen sesten.Yakın zamanda 10.000 bakımda bunuda söyliyim kafama takıldı.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #315 : Eylül 28, 2010, 23:47:56 »
ben japon yapıştırıcıyla sorunu çözdüm :D  artık ses gelmiyo. ama emniyet kemerini çözebileceğimi sanmıyorum. onu da müzikle halledicem heralde :) 
biraz alakasız olacak ama bi soru sormak isitiyorum. arkadaş ile hemen hemen aynı zaman da 4d4 corolla aldık. benim ortalama yakıtım 6,7 . arkadasınki 5,5 . bu kadar fark sürüs seklinden kaynaklanabilir mi? ben de mi bi sorun var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #316 : Eylül 28, 2010, 23:54:31 »
ben japon yapıştırıcıyla sorunu çözdüm :D  artık ses gelmiyo. ama emniyet kemerini çözebileceğimi sanmıyorum. onu da müzikle halledicem heralde :) 
biraz alakasız olacak ama bi soru sormak isitiyorum. arkadaş ile hemen hemen aynı zaman da 4d4 corolla aldık. benim ortalama yakıtım 6,7 . arkadasınki 5,5 . bu kadar fark sürüs seklinden kaynaklanabilir mi? ben de mi bi sorun var.

Bence sürüşle o kadar olmaz.Ben pek dikkat etmıyorum ama ortalama 6.1 lerde geziyor.Şehir içinde.Devirli kullanırım 3000 deviri görür geçer de hatta.Opetten yakıt alırım.Siz hangi sesi yapıştırıcı ile çözdünüz ?
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #317 : Eylül 29, 2010, 21:42:49 »
sağ ve sol klima pencerelerinin, tutamaçlarında parlak ek plastikler var. onlar ses çıkarıyordu. yapıştırdım , çözdüm sanmıştım. ama bugün tekrar ses gelmeye başladı :) artık düşünmemeye çalışıcam mecburen. müziği açıp biraz da kafaya takmayınca sessiz bi araç aslında.

ben shell'den aldım iki sefer. araba daha 1300 km'de belki ondan biraz fazla yakıyodur diyorum. bi opeti de denemek istiyorum aslında.ünversitenin yanındaki opetin kampanyası var. ünversite öğretim elemanlarına %6,5 puan veriyor. çok cazip aslında. bi sonraki depoyu opetten doldurmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #318 : Eylül 30, 2010, 15:18:29 »
sağ ve sol klima pencerelerinin, tutamaçlarında parlak ek plastikler var. onlar ses çıkarıyordu. yapıştırdım , çözdüm sanmıştım. ama bugün tekrar ses gelmeye başladı :) artık düşünmemeye çalışıcam mecburen. müziği açıp biraz da kafaya takmayınca sessiz bi araç aslında.

ben shell'den aldım iki sefer. araba daha 1300 km'de belki ondan biraz fazla yakıyodur diyorum. bi opeti de denemek istiyorum aslında.ünversitenin yanındaki opetin kampanyası var. ünversite öğretim elemanlarına %6,5 puan veriyor. çok cazip aslında. bi sonraki depoyu opetten doldurmayı düşünüyorum.

Shell'in mazotu diğer firmalara nazaran daha incedir. Bu yüzden daha az km yaptırabilir.
Bunun yanında enjektörleri korur ince mazot.
2011 Corolla Elegant, d4d, Kar Beyazı, İçi Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #319 : Ekim 01, 2010, 17:49:55 »
ALLLLLLLLLLDIM aldım 1.4 corolla elegant aracımı aldım. arkdaşlar darısı alamayan kardeşlerimize inşallah.
GECECİ MUHASEBECİ