0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hani eşler, sevgililer, nişanlılar, sözlüler, yaz aşkları, vs vs vsGelmem bak o olur
arkadaşlar konuyu başından beri takip etme fırsatım olmadı buluşmayı özetleyen bir post varsa alıntı yapabilirmiyiz..
kısaca şu..mekan bostancı sahil yolu üzerinde ido deniz otobüsleirne gelmeden.. bir önceki geniş parkmış..eğer orası uygun değilse ileriye doğru yön verilebilir..belki... satat 18:30 19:00 gibi toplanmaya başlanabilir.. ezan saatine kadar beklenir..geç gelinmelerde olsa kabulumuzdür.. tarafiğe bir şey yapamayız tabiki.. menü mangalımız yanıcak inş.. tct olarak hazır köfteyi düşündük..pişicek ekmek arası ile sunum yapılıcak..işte başka neler varsa yenilecek.. çayımız hakeza olucak ..sonraıs malum tanışma birebir sohbet sorunlar takılabildiğimiz kadar mekanda takılıcaz..şimdilik bu pek kısa olmadı ama..betimlemeye girseydim görürdünüz..
Meşgul çalmayan irtibat numarası istiyoruz .
ben seni çaldırınca beni ara oldumu ağa... kontürüm yok değil..yanlış anlama.. tam 500 hediye konturm var bozulmasın diye. her türlü....anadın mı?( by ulvi)
arkadaşlar..ben hazırım ..iki adet mangalım iki torba kömürüm..maşam..ızgara telim 3 adet olmak şartı ile...elinde olanlar varsa getirebilir..seri olması için..4 adet katlanır taburem bir örtüm var..20 lt bir el yüz yıkama için su -küçük tüpüm var.. aslında çaydanlığımda var..ama hijyenik olmadığın düşündüğüm için muallakta.. kalaylatmaya verecektim.. çay-şeker-bardak..vs vs vs .. şile -ağva bahçelerinden toplanmış sivri biberim..ve enfes köy ekmeğim var millet ..umarım mesut abi ile beraber buluşup ateşe verip köz haline getirdik mi mangalı.. iş bir tek köfteleri dizip 4 telle ezana yetiştirip atıştırırken ikinci teller atılır..tekrar söylüyorum közde mısır alternatifi yada közde patlıcan seven varsa..hatırlatmalarda bulunuyorum..
Aaaanadım . İrtibat numarası isteyenler, Murat GÜL arkadaşımıza özelden ulaşacakmış.Doğru anlamışmıyım Sayın Murat GÜL
Sen süpersin yahu
teşekkürler bir sorumluluğu üstlendik görev verildi tekifler yapıldı...inş. aksilik çıkmadan layığıyla yerine gelir..ben böyle şeylerde çok dikkatliyimdir..inanmıcaksınız ama..bu gece rüyamda geç kalıyorum siz aç kalıyosunuz a.c.d ile papaz oluyoruz oktay arıyor ..sen ne sallamacı adamsın falan hakan abi ulan bişey yapıcaksınız elinize yüzünüze..bi azar bi azar..ya varya karmaşık bir rüyaydı herkes üstüme geldi ..yani kısaca dün gece bahsettiğiniz veballeri rüyamda aldım...
Cevap verdi arkadaş. not: kızcağızlar götürsün seni emi?! Hiç hatun yok mu şimdi buluşmada?! Hepiniz mi yalnızsınız ayıp yahu Forumun bir yerine arkadaş bulma butonu falan da ekleyelim
Murat akşama kaçta buluşucaz seninle ?
Bu kadar ürkme yahu bişicik yapamazlar sana Bende büyük bi tencere, 2 saklama kabı (domates ve soğan için), 2 bıçak, kağıt havlu, 2 tane çöp torbası hazırladım şimdi.
yapamazlar dimi hıhh evet... ama çöp torbasını alma istersen var almana gerek yok sanayi usulü.. ama sen bilirsin zarar gelmez demiştin..steril eldiven unuttum varsa onu temin etsin biriniz almıştım ama evde kaldı ya güzel..aslında domates salatalık vs vs doğramış hazırlanmış hali olsa iyi olur..böyle bir imkanı olan var mı... acaba..hani hali hazırda bide onlarla uğraşmayalım maksatı ile..
Domatesin soğanın ne zahmeti var yahu 10 dklık iş Hallederiz orda. Eldiveni de büyük alışverişte alırız, olmazsa ben elimin lezzetini sürerim sandviçlere