0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muratla Mesut abi malzemeleri alıp yapmaya başliyacaklar..Bizden önce bizde gidip toplanınca kişi başı düşen parayı vericez Mehmet uygundur değil mi ac gelicez tabi iftara gidiyoruz
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. Eşim ve ben Sultanahmet'de bir otelde kalıyoruz. Bu buluşma noktası bizim açımızdan oldukça pratik olacak, Bostancı vapuruna atlayıp geliriz artık
bende seni arayacaktım birazdan. bi bakayım dedim.tamam o zaman bostancı sahil olsun. Surayı da alırız.
bak en çok bu fikri beğendim hazırlayın hazırlayın!
Hani eşler, sevgililer, nişanlılar, sözlüler, yaz aşkları, vs vs vsGelmem bak o olur
Ya Murat abi hazırlıklara bak yaa poff eskişehirdeki buluşma yatar gibi duruyor :/
niye yatsın ...enescim..eskişehirde ne zaman buluşuluyor ki... hem işimi ciddiye alırım yumurta kapıya dayanma olayını svemem el ayak birbirne dolansın ..tam iş yapılıken ay tüh beee. cart curt dememek için...
arkadaşlar..ben hazırım ..iki adet mangalım iki torba kömürüm..maşam..ızgara telim 3 adet olmak şartı ile...elinde olanlar varsa getirebilir..seri olması için..4 adet katlanır taburem bir örtüm var..20 lt bir el yüz yıkama için su -küçük tüpüm var.. aslında çaydanlığımda var..ama hijyenik olmadığın düşündüğüm için muallakta.. kalaylatmaya verecektim.. çay-şeker-bardak..vs vs vs .. şile -ağva bahçelerinden toplanmış sivri biberim..ve enfes köy ekmeğim var millet ..umarım mesut abi ile beraber buluşup ateşe verip köz haline getirdik mi mangalı.. iş bir tek köfteleri dizip 4 telle ezana yetiştirip atıştırırken ikinci teller atılır..tekrar söylüyorum közde mısır alternatifi yada közde patlıcan seven varsa..hatırlatmalarda bulunuyorum..
ümitsizlik yok
yokmu sonunda ışık gözükmüyorki ümit olsun :/
bi bakmışın bu akşam ki ekip ...eskişehire sahura gelir ne dersin olmaz mı birde böyle düşün ya olursa ? he...hoca nasrettin demiş ya göle maya çaldım ya tutarsa misali...