Gönderen Konu: Geleneksel TCT Ramazan İftar Yemeği (25.08.2010) İstanbul  (Okunma sayısı 83489 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Geleneksel TCT Ramazan İftar Yemeği (25.08.2010) İstanbul
« Yanıtla #420 : Ağustos 24, 2010, 22:59:51 »
Muratla Mesut abi malzemeleri alıp yapmaya başliyacaklar..Bizden önce bizde gidip toplanınca kişi başı düşen parayı vericez Mehmet uygundur değil mi ac gelicez tabi iftara gidiyoruz :D

saat olarak sormuştum aslında saat kaçta tam olarak nerede diye? :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #420 : Ağustos 24, 2010, 22:59:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #421 : Ağustos 24, 2010, 23:04:01 »
Bi önceki sayfada kroki resmi mevcut Bostancıda hatta bostancı İDO nun tam oralarda kolay bir adres yani 6 bucukta gelmeye baslıyacaklar e tabiki iftar 8 de oldugu icin 8 e kadar gelinebilirse iyi olur :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #422 : Ağustos 24, 2010, 23:07:12 »
tmm taşkın. teşekkürler. yrn bostancı sahilde görüşmek üzere diyelim. şimdiden hayırlı geceler herkese...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #423 : Ağustos 24, 2010, 23:25:16 »
Mümkün olabildiğince erken gidelim mekana arkadaşlar kaldı ki kesin bir mekanımız bile yok. 6-6.30 gibi kim müsaitse anlaşsın buluşsun yer belirlensin ona göre bizde gelelim. Ben kesin saat veremiyorum çünkü havalanından geleceğiz =/

Telefonlar özelden atılsın

Gideceğimiz yer Allah'ın dağı olmadığı için illa ki bir market bulunur. Gelen kişi sayısına liste yapılır ve 3-4 kişiyle markete gider alışveriş yaparız 7 den sonra. Alışveriş sonrası toplam ödeme kişi sayısına bölünerek temin edilir bozuk parayla hazırlıklı gelin  Bunun yanında kim evinden çalıp getirebilirse masa örtüsü, bıçak, çaydanlık, tabure, eski gazete, sebze ve el yıkamaya su gibi şeyleri getirsin lütfen. Fazlasından zarar gelmez, yokluğuna ve azına muhtaçlık çekeriz.

Sadece Mesut abi, Kaan ve Murat olmasın yani alışveriş yapacak kişiler. Sanıyorum ki bizde erken gideriz aslında ama yine de konuşalım bunları önceden.

Marketten alınacak şeyler de, plastik çatal tabak bardak vs, ekmek, domates, soğan, tuz, meşrubat, peçete, çay, şeker gibi şeyler olur. Ortak alışveriş olursa, kim ne verdi kimden ne çıktı gibi muhabbetler olmaz kafamız rahat olur.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #424 : Ağustos 24, 2010, 23:30:16 »
Dediğimiz gibi herkez en azından bir örtü ve su kesin getirsin eski gazetelerinizide bagajınıza atın oh tavlada getireblirsiniz fazladan zarar gelmez...
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #425 : Ağustos 24, 2010, 23:54:39 »
Hakkı reis uzaktan seyretmek olmaz azıcıkta sen konuş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #426 : Ağustos 25, 2010, 00:08:09 »
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. Eşim ve ben Sultanahmet'de bir otelde kalıyoruz. Bu buluşma noktası bizim açımızdan oldukça pratik olacak, Bostancı vapuruna atlayıp geliriz artık :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #427 : Ağustos 25, 2010, 00:09:21 »
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. Eşim ve ben Sultanahmet'de bir otelde kalıyoruz. Bu buluşma noktası bizim açımızdan oldukça pratik olacak, Bostancı vapuruna atlayıp geliriz artık :)

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #428 : Ağustos 25, 2010, 00:47:22 »
sukrusaraçoğlu stadının ordakı fenerıum un onunde beklıcem arkadaşlar..taşkın sms atıcak ewden cıkıcam
Matte Black Auris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #429 : Ağustos 25, 2010, 02:15:15 »
bende seni arayacaktım birazdan. bi bakayım dedim.

tamam o zaman bostancı sahil olsun. Surayı da alırız.
Beni kim alıcak?   :blink:

bak en çok bu fikri beğendim :D :D :D

hazırlayın hazırlayın!
+1  :zombi:

Hani eşler, sevgililer, nişanlılar, sözlüler, yaz aşkları, vs vs vs

Gelmem bak o olur  >:(   :kötü:
Daha görüşmedik hiç biriyle.. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #430 : Ağustos 25, 2010, 10:08:01 »
arkadaşlar..ben hazırım ..iki adet mangalım iki torba kömürüm..maşam..ızgara telim 3 adet olmak şartı ile...elinde olanlar varsa getirebilir..seri olması için..4 adet katlanır taburem bir örtüm var..20 lt bir el yüz yıkama için su -küçük tüpüm var.. aslında çaydanlığımda var..ama hijyenik olmadığın düşündüğüm için muallakta.. kalaylatmaya verecektim.. çay-şeker-bardak..vs vs vs .. şile -ağva bahçelerinden toplanmış sivri biberim..ve enfes köy ekmeğim var millet ..umarım mesut abi ile beraber buluşup  ateşe verip köz haline getirdik mi mangalı.. iş bir tek köfteleri dizip 4 telle ezana yetiştirip atıştırırken ikinci teller atılır..tekrar söylüyorum közde mısır alternatifi yada közde patlıcan seven varsa..hatırlatmalarda bulunuyorum..;) 
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #431 : Ağustos 25, 2010, 10:30:01 »
Ya Murat abi hazırlıklara bak yaa poff eskişehirdeki buluşma yatar gibi duruyor :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #432 : Ağustos 25, 2010, 10:31:44 »
Ya Murat abi hazırlıklara bak yaa poff eskişehirdeki buluşma yatar gibi duruyor :/
niye yatsın ...enescim..eskişehirde ne zaman buluşuluyor ki...  hem işimi ciddiye alırım yumurta kapıya dayanma olayını svemem el ayak birbirne dolansın ..tam iş yapılıken ay tüh beee. cart curt dememek için... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #433 : Ağustos 25, 2010, 10:34:25 »
niye yatsın ...enescim..eskişehirde ne zaman buluşuluyor ki...  hem işimi ciddiye alırım yumurta kapıya dayanma olayını svemem el ayak birbirne dolansın ..tam iş yapılıken ay tüh beee. cart curt dememek için... ;)

ne biliyim yatar büyük ihtimalle ben varım A.C.D. var belki taylan abi belki biraz ankaradan gelen olur daha kimin geldiği belli bile değil eskişehirde buluşma falan olmaz gibi duruyor...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #434 : Ağustos 25, 2010, 10:44:45 »
arkadaşlar..ben hazırım ..iki adet mangalım iki torba kömürüm..maşam..ızgara telim 3 adet olmak şartı ile...elinde olanlar varsa getirebilir..seri olması için..4 adet katlanır taburem bir örtüm var..20 lt bir el yüz yıkama için su -küçük tüpüm var.. aslında çaydanlığımda var..ama hijyenik olmadığın düşündüğüm için muallakta.. kalaylatmaya verecektim.. çay-şeker-bardak..vs vs vs .. şile -ağva bahçelerinden toplanmış sivri biberim..ve enfes köy ekmeğim var millet ..umarım mesut abi ile beraber buluşup  ateşe verip köz haline getirdik mi mangalı.. iş bir tek köfteleri dizip 4 telle ezana yetiştirip atıştırırken ikinci teller atılır..tekrar söylüyorum közde mısır alternatifi yada közde patlıcan seven varsa..hatırlatmalarda bulunuyorum..;) 
Sen 10 numarasın ya murat :D +1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #435 : Ağustos 25, 2010, 10:45:54 »
ümitsizlik yok :)
Matte Black Auris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #436 : Ağustos 25, 2010, 10:46:48 »
ümitsizlik yok :)

yokmu sonunda ışık gözükmüyorki ümit olsun :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #437 : Ağustos 25, 2010, 10:50:17 »
yokmu sonunda ışık gözükmüyorki ümit olsun :/
bi bakmışın bu akşam ki ekip ...eskişehire sahura gelir ne dersin olmaz mı birde böyle düşün ;) ya olursa ? he...hoca nasrettin demiş ya göle maya çaldım ya tutarsa misali...;) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #438 : Ağustos 25, 2010, 10:51:22 »
Sabahtan beri o firma senin bu firma benim dolasıyorum sırf işlerimi halletmek için.. Şimdi bi yere daha gidicem leventte görüşürüz beyler.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #439 : Ağustos 25, 2010, 10:53:45 »
bi bakmışın bu akşam ki ekip ...eskişehire sahura gelir ne dersin olmaz mı birde böyle düşün ;) ya olursa ? he...hoca nasrettin demiş ya göle maya çaldım ya tutarsa misali...;) :D

abi çok güzel olur bomba olur harika olur ama ben keşkelerle yaşamayı sevmiyorum yani ya tutarsa pek bana göre değil kesin olmalı benim işlerim :/