0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevap verdi arkadaş. not: kızcağızlar götürsün seni emi?! Hiç hatun yok mu şimdi buluşmada?! Hepiniz mi yalnızsınız ayıp yahu Forumun bir yerine arkadaş bulma butonu falan da ekleyelim
Ayla ablanın geldiğini öğrendim şimdi sorun yok devam, ticaaariii bekleme yapma
Valla haklısın Nagihan. Ama inan acayip yoğunum. Benim üstüme düşeni söyle yapayım. Dediğin gibi alışverişi bir grup yapsın. Kaç kişi toplanırsak rakamı böler hesaplaşırız. Yalnız mekan olarak yeri net olarak belirtelim. Bostancı sahilde tam olarak neresi diyoruz şimdi? Ben 18:00-18:30 arası sahilde istediğiniz noktada olabilirim. Yeter ki adres verin...
Tam olarak hangi satır sana uydu diye sorucaktım ki bunun gerçekten bir hata olacağına karar verdim
..canım tct camiyam benim .benide unutmamışlar bak ,duygulandım birden .ama ben biraz kararsızım iş çıkışı niyetli olmanında verdiği bitkinlikle epey yorgun ve agresif oluyorum.korkuyorum o satte trafik bana pek iyi gelmez gibi.bu yüzden anlayışınıza sığınıyorum ...
Boşver Taşkın Nagi kankılerını getircek
Benim, her biri birbirinden alımlı hoş sohbet anlayışlı harbi sözüne güvenilir kankilerim olsaydı şuan kadınlarkulubu.com ya da genckizlarburaya.com da buluşma yapıyor olurdum
iyiki yokmuş yoksa senın gıbı arkadaşımız olmazdı
Şımarık halimi kaldıramazsınız uyarıyorum Sağol Taylan...
Buyrun buda krokisi arkadaşlar ..http://img716.imageshack.us/i/haritas.png/
son karar nedir arkadaşlar. tok mu geleceğiz? aç mı geleceğiz? mangal mı olacak yoksa sadece çay mı içilecek? saat kaçta nerede buluşulacak? bir de eğer mangal olacaksa etleri falan kendimiz getirelim. nasıl paylaşılacak?