0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk icat edilen arabalarda fren yokmuş, şöför, arabadan atlayıp arkasından koşup tutarak insan gücüyle durduruyormuş arabayı, küçükken bisiklet kiralar gezerdim, hemen hemen tamamı hurda ve çoğusunda fren falan yoktu, durmak veya yavaşlamak için ayağımı ön çatalın arasından tekerleğe bastırırdım, yani demokrasilerde çareler tükenmez, şunun şurasında 1 ay kalmış ne gerek var masrafa, iyi kötü bir çözüm bulunur ya
ben de en ideali diski hiç tornalatmamaktır diyeyim, bu kadar hayati bir parçayı geri kazanmaya çalışmak yerine değiştirmek daha akıllıca olur bence
kemal bey yaşımız gereği gençlere en güzel ve doğru tavsiyelerde bulunmamız lazım.fren gibi bir konuda para daima ikinci planda olmalı ,can güvenliği öncelikli olmalıdır.
Bu fren serüveninizi duyunca tüylerim diken diken oldu..Her zaman derim: arabayı hızlandırmak değildir mesele,Hızlanmış arabayı durdurabilmektir önemli olan.Tabi bu da frenlerin işlevselliği ve kalitesinden geçer.
konuyu hortlatmış olacağım ama benim araçta da bu sıkıntılar var acaba disk taşlama mı yapsam yoksa toptan değiştirsem mi ? birde disk taşlama bu mudur ? Not a valid vimeo URL