0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracın ilk sahibi değilim ama 2006 da 20 küsür binde almıştım o zaman hiçbir sıkıntısı yoktu.Kayışın gerginliğinden ziyade aşırı deformasyon vardı çatlak çatlak olmuş ve sertleşmişti.Özelliğini kaybettiğinden kaçırıyordu muhtemelen.Ama rölantiye etkisini çözemedim Kilometreniz 70-80 binde ise kayışınıza bakın zaten anlaşılıyor eskidiği.35 liraya değiştim.
İnanın servislere güvenim yok en son gittiğimde el freni ayarını yapamamışlar balata yaktım daha önce gereksiz yere fren balatasını değiştiler (gerçi söke söke aldım parasını geriye).Onun için artık kendim bildik ustaya gidip yaptırıyorum herşeyini
Gürol bey merhaba, corollanız 1.6 sedan mıydı ?
Bizdeki corollada da titreme var ve v kayışı yenilenmesine rağmen titreme geçmedi.Egzos da şu şekilde vuruntulu atıyor dumanı.Daha doğrusu motor kaynaklı bu titreme.corolla egzost ses - corolla vvt abnormal exhaust sound ?