0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2006 dizelin v kayış numarası acil lazım
Aracı aynı şekilde kullanıyoruz, sadece rölantide olan bir durum, devir 800-900 ü geçinde hiç bir sorun yok, hareket halindeyken de hiç sorun yok ..rölantide araç tamamen titriyor.Araç lpg'li.Lpg'de de benzinde de yapıyor bunu. Hava filtresi,bujileri,motor yağı ve yağfiltresi düzenli değişti.Sadece benzin filtresi hiç değiştirilmedi.Bundan olabilir mi bilmiyorum.Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Şubat 13, 2013, 12:48:01Aracınızın gaz kelebeğini değiştirirseniz sorun hallolacaktır büyük ihtimalleAracı aynı şekilde kullanıyoruz, sadece rölantide olan bir durum, devir 800-900 ü geçinde hiç bir sorun yok, hareket halindeyken de hiç sorun yok ..rölantide araç tamamen titriyor.Araç lpg'li.Lpg'de de benzinde de yapıyor bunu. Hava filtresi,bujileri,motor yağı ve yağfiltresi düzenli değişti.Sadece benzin filtresi hiç değiştirilmedi.Bundan olabilir mi bilmiyorum.toyota corolla vvt-i engine vibration , low rpm problemtoyota corolla vvt-i engine vibration , low rpm problem
Aracınızın gaz kelebeğini değiştirirseniz sorun hallolacaktır büyük ihtimalleAracı aynı şekilde kullanıyoruz, sadece rölantide olan bir durum, devir 800-900 ü geçinde hiç bir sorun yok, hareket halindeyken de hiç sorun yok ..rölantide araç tamamen titriyor.Araç lpg'li.Lpg'de de benzinde de yapıyor bunu. Hava filtresi,bujileri,motor yağı ve yağfiltresi düzenli değişti.Sadece benzin filtresi hiç değiştirilmedi.Bundan olabilir mi bilmiyorum.toyota corolla vvt-i engine vibration , low rpm problem
2006 model 1.4 terrayı 2009 ocak ayında ikinci el olarak aldım. ogünden beri V kayışı vs değişmedim.sizce tehlikleli durumda mıyım..
2005 1.6 corollamınki 80000 bakımında değiştirilmişti.
üstadı, ben aldığımda 96.000 km de idi. şimdi 155.000 kmde ben ne v kayışı ne başka bir kayış değiştim ...
Öncesinde değişmiş mi biliyor musunuz? Değişmediyse mutlaka değiştirin.Şuanda benim 128000 kmde aracım.140000 gibi değiştirmeyi düşünüyorum.
ben alırken ankara da tekin otomotiv değişti demişti.tüm bakımları yapıldı demişti ama sonuçta galeri idi doğru mu bilmem ama kırşehir de servis te yok adam akıllı bir usta da yok...