0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben yeni değiştirdim, aracım 2000 corolla 1,4 vvt-i aracım 86,000 de, aisin balata aldım 180 tl, 180 lira da işçilik. aracın çekişi iyice arttı, sürüş kalitesi arttı. tavsiyem değiştirmeniz yönünde.
Bende 1 ay önce bir corolla terra aldım 99 model. araçtan memnunum fakat aldığımdan beri baskı balatadan rampada kalkışlarda rahatsız edici bir sütünme sesi geliyor serviste daha önce çalışmış bir ustadan öğrendiğime göre bu modellerin fabrikasyon hatasıymış ve daha önce garantiden aynı hata için debriyaj seti değiştirenler olmuş. araç şu an 11 yaşında fabrikasyon hatası olduğu için garantiden debriyaj setini değiştirebilir miyim diye merak ediyorum. bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum teşekkürler.
Kalmaz bende biliyorum fakat sonuçta fabrikasyon hatasıdır ve üstündeki set hiç değişmemiş, ilginize teşekkürler
Baskı balata sımdılık sorun cıkartmıyor olabılır ama cok gecmeden aynı sorunları ttekrar gorursunuz buyuk ıhtımalle
Arda bey saygılar bizden teşekkür ederim bittiği yere kadar kullanalım bizde ses için masrafa gerek yok diye düşünüyorum.
Faruk abim hayırlı yolculuklar umarım yarı yolda bırakmaz