0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakalım dedim zaten arkadaşlar. Önce bi test edeceğim. Sürebilirsem keyif verirse alacağım. Ama bi keyfini bi kere yaşadım. Trabzon'da bi düğüne gitmek için almıştım. Araç simsiyah. Camlar öyle. Düğün salonunun garajında görevli bi çocuk vardı. Boş yer gösteriyordu. Yeri gösterdi ve peşimden koştu geldi. Kapıları açtı "ağbi buyurun ağbi, ağbim hoş geldiniz, buyurun şöyle buyurun" filan la dedim ne oliy? Şaşardım bayağı. Araçdan bahsedeyim kısaca. Araçda ufak lokal boyalar var. 2005 model 95000 de bir araç. Kendi aldığında 80.000 deydi ve alalı 2 yıl oldu. Evin altında kapalı garajda (dükkan gibi bi yer) yatan bir araç. Arada biniyordu. Bir nakliye firmasında müdür zaten. Kendine bir tır alıp firmaya kiralayacak bu yüzden satıyor. Aracın içi bej ve bordo deri döşeme. Arka koltuk elektrikli ve yatak oluyor. Arka önde kapı girişinde 2 koltuk var. Kol dayamalı her iki yandan ve dönerli koltuklar. Yan perdeler ve yan tarafta açılı masa var. Mini buzdolabı var. Güzel bi ses sistemi var ve arkada bagajda woofer var. Yan basamaklar, arka basamak, ön krom koruma, üst çitalar, ve komple krom kaplamalırı( kapı kolları, aynalar, cam çitaları gibi) mevcut. Ön konsoldo ekranlı bi teyp ve tavanda tv. Onle arkayı ayıran bir perde koltuklarla aynı renk. Ön konsol ahşap maun kaplama. 17 inç çelik jantlar ve hız lastikleri böyle v desenli lastikleri var. Ön farlar kısa uzun sisler hepsi xenon ve angel var. Sadece farlara 2.500 tl vermiş. Ön panjur içinde kırmızı mavi koruma aracı gibi yanıp sönen ışıklar, polis, ambulans sireni ve aynı zamanda hoparlör olarak kullanılan korna gibi özellikleri var. Çok kısa oldu dimi
Arkada oturanlar benim her şeyim deeee Ali yaa. Hanım, 2 velet. IOnların için varız onlar için yaşıyoz. Hatun isityo. Büyük oğlan hepden delisi onun zaten. Hem bi şe olsa bacanağa getirim çevresi geniş. O araç için ustası bile var. gönderir yaptırır
Sen satınca ben alacağım. değiş artık şunu yaa. Doktorum civanım, süpürgesiz cadım sana bi auris alalım yada yaris yada avensis. Sonu "is" olanları al.
yani uzuuuunnnca bir süre değiştirmeyeceğim....
Değiştir değiştir, değişiklik iyidir