Gönderen Konu: Ali Yıldırım Kardeşimize Hayırlı Olsun...  (Okunma sayısı 4086 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ali Yıldırım Kardeşimize Hayırlı Olsun...
« : Temmuz 29, 2010, 12:05:46 »
Ben arıyordum, ama o bulmuş ve almış. Avensis 2,0 Elegant almış.   :alkis: Hayırlı olsun kardeşim... Allah kaza bela vermesin...

Toyota Club Türkiye

Ali Yıldırım Kardeşimize Hayırlı Olsun...
« : Temmuz 29, 2010, 12:05:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Ali Yıldırım Kardeşimize Hayırlı Olsun...
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2010, 12:08:00 »
Sen sadece ariyordun abi :D  Kafada vardu 50 tane model daha biraz daha yurursun sen bu sicaklarda he mi :P

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2010, 13:05:50 »
   Ne 50 si oğlum sende abartma. 2004 - 2006 arası Skoda Superb 1.9 TDI Elegance, Passat 1.8 T Higline II,  Avensis 2.0 Elegant Executive. 3 seçenek baktım. Şimdi sıkı durun vip yapılmış VW 1.9 TDI 105 ps uzun şase Trasporter alıyorum. :D :D  Bacanakta var. Tır alacakmış satıyor. 39 a veriyor. Bana bi şeyler daha iner ama 38 e müşterisi hazır valla. Bir -iki gün deneme sürüşü istedim. Gezecem araçla kafama yatarsa alırım. :D

Ha bu arada Ali fotoları bekliyoruz.

alper: Skoda Superb abi o arabanın ismi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2010, 13:08:43 »
kalabalık aile olduğundan artık çok koltuklu araç alman gerek ismail hocam...

bizde şu vipin fotolarını bekliyoruz... azçık eleştirelim :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2010, 13:34:30 »
ali abinin arabası hayırlı olsun.İsmail abivw alıyorsunda onun mazota dikkat et anadoludaki mazotu hepimiz biliyoruz.Turbosu dayanıksızdır.Orjinal turbosu 5000 haberin olsun
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2010, 13:40:37 »
Teşekkür ederim arkadaşlar. Arabayı dün aldım, fotoğraf konusunda yeterince tembel olan biri olarak sizi biraz bekleteceğim. Aracı bi pasta cila ile parlatayım, iç dıuş güzelce temizleteyim ondan sonra fotoğrafları yayınlarım :)

Uşağum minibüs işi çok keyifli olmayabilir, yıkaması bile daha pahalı haberin olsun :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 29, 2010, 15:11:42 »
  Bakalım dedim zaten arkadaşlar. Önce bi test edeceğim. Sürebilirsem keyif verirse alacağım. Ama bi keyfini bi kere yaşadım. Trabzon'da bi düğüne gitmek için almıştım. Araç simsiyah. Camlar öyle. Düğün salonunun garajında görevli bi çocuk vardı. Boş yer gösteriyordu. Yeri gösterdi ve peşimden koştu geldi. Kapıları açtı "ağbi buyurun ağbi, ağbim hoş geldiniz, buyurun şöyle buyurun" filan la dedim ne oliy? :D Şaşardım bayağı.

Araçdan bahsedeyim kısaca. Araçda ufak lokal boyalar var. 2005 model 95000 de bir araç. Kendi aldığında 80.000 deydi ve alalı 2 yıl oldu. Evin altında kapalı garajda (dükkan gibi bi yer) yatan bir araç. Arada biniyordu. Bir nakliye firmasında müdür zaten. Kendine bir tır alıp firmaya kiralayacak bu yüzden satıyor.  Aracın içi bej ve bordo deri döşeme. Arka koltuk elektrikli ve yatak oluyor. Arka önde kapı girişinde 2 koltuk var. Kol dayamalı her iki yandan ve dönerli koltuklar. Yan perdeler ve yan tarafta açılı masa var. Mini buzdolabı var. Güzel bi ses sistemi var ve arkada bagajda woofer var. Yan basamaklar, arka basamak, ön krom koruma, üst çitalar, ve komple krom kaplamalırı( kapı kolları, aynalar, cam çitaları gibi) mevcut. Ön konsoldo ekranlı bi teyp ve tavanda tv. Onle arkayı ayıran bir perde koltuklarla aynı renk. Ön konsol ahşap maun kaplama. 17 inç çelik jantlar ve hız lastikleri böyle v desenli lastikleri var. Ön farlar kısa uzun sisler hepsi xenon ve angel var. Sadece farlara 2.500 tl vermiş. Ön panjur içinde kırmızı mavi koruma aracı gibi yanıp sönen ışıklar, polis, ambulans sireni ve aynı zamanda hoparlör olarak kullanılan korna gibi özellikleri var. Çok kısa oldu dimi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 29, 2010, 15:15:07 »
al gitsin uşağum yakışır....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 29, 2010, 15:18:32 »
  Bakalım dedim zaten arkadaşlar. Önce bi test edeceğim. Sürebilirsem keyif verirse alacağım. Ama bi keyfini bi kere yaşadım. Trabzon'da bi düğüne gitmek için almıştım. Araç simsiyah. Camlar öyle. Düğün salonunun garajında görevli bi çocuk vardı. Boş yer gösteriyordu. Yeri gösterdi ve peşimden koştu geldi. Kapıları açtı "ağbi buyurun ağbi, ağbim hoş geldiniz, buyurun şöyle buyurun" filan la dedim ne oliy? :D Şaşardım bayağı.

Araçdan bahsedeyim kısaca. Araçda ufak lokal boyalar var. 2005 model 95000 de bir araç. Kendi aldığında 80.000 deydi ve alalı 2 yıl oldu. Evin altında kapalı garajda (dükkan gibi bi yer) yatan bir araç. Arada biniyordu. Bir nakliye firmasında müdür zaten. Kendine bir tır alıp firmaya kiralayacak bu yüzden satıyor.  Aracın içi bej ve bordo deri döşeme. Arka koltuk elektrikli ve yatak oluyor. Arka önde kapı girişinde 2 koltuk var. Kol dayamalı her iki yandan ve dönerli koltuklar. Yan perdeler ve yan tarafta açılı masa var. Mini buzdolabı var. Güzel bi ses sistemi var ve arkada bagajda woofer var. Yan basamaklar, arka basamak, ön krom koruma, üst çitalar, ve komple krom kaplamalırı( kapı kolları, aynalar, cam çitaları gibi) mevcut. Ön konsoldo ekranlı bi teyp ve tavanda tv. Onle arkayı ayıran bir perde koltuklarla aynı renk. Ön konsol ahşap maun kaplama. 17 inç çelik jantlar ve hız lastikleri böyle v desenli lastikleri var. Ön farlar kısa uzun sisler hepsi xenon ve angel var. Sadece farlara 2.500 tl vermiş. Ön panjur içinde kırmızı mavi koruma aracı gibi yanıp sönen ışıklar, polis, ambulans sireni ve aynı zamanda hoparlör olarak kullanılan korna gibi özellikleri var. Çok kısa oldu dimi :D

Arkada oturanlar için araba alınır mı uşağım, arabayı kullanacakmısın yoksa şoför bulup keyif mi yapacaksın?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2010, 15:19:49 »
Sen satınca ben alacağım. değiş artık şunu yaa. Doktorum civanım, süpürgesiz cadım sana bi auris alalım yada yaris yada avensis. Sonu "is" olanları al. :D

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Temmuz 29, 2010, 15:21:48 »
Arkada oturanlar benim her şeyim deeee Ali yaa. Hanım, 2 velet. IOnların için varız onlar için yaşıyoz. Hatun isityo. Büyük oğlan hepden delisi onun zaten. Hem bi şe olsa bacanağa getirim çevresi geniş. O araç için ustası bile var. gönderir yaptırır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Temmuz 29, 2010, 15:32:27 »
Arkada oturanlar benim her şeyim deeee Ali yaa. Hanım, 2 velet. IOnların için varız onlar için yaşıyoz. Hatun isityo. Büyük oğlan hepden delisi onun zaten. Hem bi şe olsa bacanağa getirim çevresi geniş. O araç için ustası bile var. gönderir yaptırır :D

Yenge istiyorsa ne söylesek boş :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 29, 2010, 15:33:35 »
Sen satınca ben alacağım. değiş artık şunu yaa. Doktorum civanım, süpürgesiz cadım sana bi auris alalım yada yaris yada avensis. Sonu "is" olanları al. :D

yok ben sordum ustaya "5 yıl gider mi?" dedim.... dediki: "5 yıl kullan gel bir 5 yılda benden derim"

yani uzuuuunnnca bir süre değiştirmeyeceğim.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Temmuz 29, 2010, 15:35:36 »
Değiştir değiştir, değişiklik iyidir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Temmuz 29, 2010, 17:00:29 »
bizim meslektaş satıyor 2005 2.0 motor avensis düşünürseniz alalım size ismail uşağum....

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Temmuz 30, 2010, 01:13:54 »
Konuyu dağıtmayalım. Özelden yazayım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 30, 2010, 01:14:14 »
   Ali hayırlı olsun....
   İsmail uşağum araç 105 Hp 1,9 motormuş ki en ideal olan motor tipine sahip.Rahatlıkla al ve bin.Yakışır sana...
İKİ DEVLET MEMURU ARASINDA Kİ FARKI BULUNUZ
yani uzuuuunnnca bir süre değiştirmeyeceğim.... :D

Değiştir değiştir, değişiklik iyidir :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 30, 2010, 09:36:33 »
özcan bey ne güzel bir konuya temas etmiş... :D

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Temmuz 30, 2010, 10:47:42 »
Buldunuzmu farkı?

Fark 1 : Biri dişi, biri erkek
Fark 2 : Biri evli, biri bekar :D
Fark 3 : Biri arabalı, diğeri yaya :D

Bu arada bu cadı avatarını değişmiiiiş. avatar filminden sonramı yaptın yoksa:D Ordada vardı bi doktor, bilim kadını bi hatun. Sizin avatarınız nasıl olurdu acaba. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 30, 2010, 10:50:04 »
bekar dişi devlet memurları arabalarını değiştiremiyor...

evli erkek devlet memurları arabalarını zırt pırt değiştiriyor....

bu ne yaman bi çelişkidir böyle h a c ı m....