Gönderen Konu: Ali Yıldırım Kardeşimize Hayırlı Olsun...  (Okunma sayısı 4085 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Ali Yıldırım Kardeşimize Hayırlı Olsun...
« Yanıtla #40 : Ağustos 08, 2010, 22:50:37 »
sağol abim güzel dileklerin için.İnşallah memnun kalırsın.Abi gelcek hafta perşembe cuma ankaraya gelmeyi düşünüyorum allah kısmet ederse ama arabasız otobüsle gelecem gene bir buluşma ayarlayalım arkadaşın opeli var nede olsa. -_- -_-
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 08, 2010, 22:50:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 08, 2010, 22:52:18 »
sağol abim güzel dileklerin için.İnşallah memnun kalırsın.Abi gelcek hafta perşembe cuma ankaraya gelmeyi düşünüyorum allah kısmet ederse ama arabasız otobüsle gelecem gene bir buluşma ayarlayalım arkadaşın opeli var nede olsa. -_- -_-

Buluşma zor olabilir Tuncay tam olarak hangi gün burada olacaksın onu söylersen bişiler ayarlamaya çalışırım en kötü bir akşam iftar yaparız seninle :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 08, 2010, 22:57:02 »
Abi valla tam bilmiyorum.Kardeşim eryamanda  oturuyor ankara numunede çalışan arkadaşta keçiörende.Eşimin gözlerine izmirde lazer yaptırdık şuan manisanın turgutlu içerisindeyim gelecek hasta çarşamba kontrol var..Ondan tam emin değilim abi bir sorun çıkmazsa perşembe vey cuma gibi olmayı düşünüyorum.Tabi eşimle yapacağım pazarlıklar ve gitme çabalarım boşa düşmezse 8-) 8-) hanım memleketinde olunca 1-0 geriden başlıyoruz maçoluğa abi..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 09, 2010, 00:06:41 »
Abi valla tam bilmiyorum.Kardeşim eryamanda  oturuyor ankara numunede çalışan arkadaşta keçiörende.Eşimin gözlerine izmirde lazer yaptırdık şuan manisanın turgutlu içerisindeyim gelecek hasta çarşamba kontrol var..Ondan tam emin değilim abi bir sorun çıkmazsa perşembe vey cuma gibi olmayı düşünüyorum.Tabi eşimle yapacağım pazarlıklar ve gitme çabalarım boşa düşmezse 8-) 8-) hanım memleketinde olunca 1-0 geriden başlıyoruz maçoluğa abi..

Tamam haberleşiriz, benim telefon numaram var mı sende?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"