0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saksofonda pek yakışmış
Sizin oradakiler merakliymis (entellektuel merak)Ahmet, burada pek o yok.Buraya ilk geldigim zamanlardi, bir tuvalette lavabo sirasini yaslica bir amcaya verdim, adama tesekkur edecegine nereli oldugumu,niye buraya geldigimi falan sordu.Ben de ayni soruyu sorunca imali imali ABD cevabini verdi.Bir de arabanin arkasina yapistirdigim Turk bayragi yuzunden otoyolda parmak yemistik... Ondan sonra da kibarligi rafa kaldirdim. Mekan itibariyle neredeyse ayni.Bizim oturdugumuz yerin nufusu 2-3bin civarinda, ama buyuk sehir de kucuk sehir de olsa mimari benziyor birbirine.Ellerine, gozlerine,emegine saglik adasim.
ulee bu adamın diline düşme ( bu arada süpriz çalışmaları nasıl gidiyor kardeşim )
Aynen abicim ama Vermont ırkıclıgın en az oldugu eyaletmiş bildiğim kadari ile gerçekten çok milletten insanlar var ve herkes gödrükleriyle sohbet edip ülkesi hakkında soru soruyor sevecen yaklaşıyorlar yani.... Senin parmak olayın gibi dün bi işsiz bulaşti bizede downtownda benim işimi çalıyorsunuz kendi ülkenizde gidin gibisinden ama polis aldı herifi hemen bizim birşey dememize fırsat vermeden 35in ne diline düşücem kendi bize malzeme verdi şu anda o elimdekin saksafon olmadığını dünya alem biliyor ancak bu arkadaşın başına küçükken saksafonla ilgili birşey geldi heralde her gördüğünü saksafon sanıyor orasını bilemicem artıkın
güzel paylaşım
aracın birinde taz'ın paspası vardı harika yaf bende istiyorum
benım öyle üflemeli çalgılarla pek hasır neşirliğim yok o yuzden bılmemem normaldır
ahmet abi ilk resimde herkes t-shirtle sen polarla. çok mu soğuktu oturduğun yer? mustanglar çok güzelll
..seyri keyifli ve çokta hoş fotoğraflar Ahmet.dünyanın bir ucunda olmalarına rağmen hiçte yabancı değiliz zaten bu tür görüntülere ama fotoğrafta tanıdık bir simanın olması,üstüne üstlük ders nitelikli tişörtüyle kurtuluş böyle değil böyle olur dermişçesine fotoğraflarda gülümsemen dahada keyif katmakta.izlerken keyif aldım.tekrar teşekkürler ...
boss..
Seneye beraber gelicez desene bro Valla yerleşilebilir yaşanılcak yer çalışana hertürlü para var burda bunlar pek çalışmayı sevmediği için...
harbi gitceksen süper olcak..senle bunları konuşalım bi uzun uzadıya, melek de gelmek istiyo
Oha içimdende o geçiyodu Desene yengelerle gidicez