0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haaadiii beeee...sen de mi yengeyle gitme planı yapıyosun...abi bu kış çoook konuşcaz bu konuyu desene..abi heyecanlandım resmen
Vallahi öyle kardeşim bizde düşünüyoruz bakalım daha dogrusu o çok istiyor... Uzuun uzun konuşuruz tabi... Ankaraya ne zaman dönüceksin sormuştum sana başka konularda da bu sefer cevap ver ona göre bayram sonrası eşli izmir toplantısını yapıcam
hiç görmedim ya..sanırım eylül ortasında gidiyorum ben ankaraya yani direk bayram sonrası gidiyorum
Neyse o zaman yıl içinde bi haftasonu Eskişehirde benim evde Tunçla misafirim olursunuz Sizin kızların gelme ihtimali olmaz sanırım?
görmüştüm bu karikatürü..valla hande abla batmaya başladı çok sevdiğim ülkem..kimsenin ülkeyi zerre kadar düşünmemesi, hırsızlık, vergiler, yolsuzluk, rüşvetler, adaletsizlik vs..türkiyede rahatım yeterince yerinde bunu inkar etmiyorum ancak zevk için amerikan cabrio toplayamıyorum, kafama estiği gibi yüksek hacimli bir araca binemiyorum, her aldığım şey dünyanın en pahalısı, iş yaptırmak için işin ederinin 5 katı rüşvet veriyorum, bahçemde hırsız yakalıyorum ve polis çağırdığımda köpeği değiştir diyor, bütün ülkenin geleceğinin söz konusu olduğu anayasa değişikliğinde millet maddelerden bi haber, akp mi değil mi oylamasına dönüştü..batıyo artık hande abla..