Gönderen Konu: South Burlington VT 4 of July (özellikle Ahmet ÖZKÖK'e)  (Okunma sayısı 5608 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: South Burlington VT 4 of July (özellikle Ahmet ÖZKÖK'e)
« Yanıtla #20 : Temmuz 28, 2010, 20:57:33 »
haaadiii beeee...sen de mi yengeyle gitme planı yapıyosun...abi bu kış çoook konuşcaz bu konuyu desene..abi heyecanlandım resmen

Vallahi öyle kardeşim bizde düşünüyoruz bakalım daha dogrusu o çok istiyor...  Uzuun uzun konuşuruz tabi...  Ankaraya ne zaman dönüceksin sormuştum sana başka konularda da bu sefer cevap ver ona göre bayram sonrası eşli izmir toplantısını yapıcam :D :dans2:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 28, 2010, 20:57:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 28, 2010, 20:59:57 »
Vallahi öyle kardeşim bizde düşünüyoruz bakalım daha dogrusu o çok istiyor...  Uzuun uzun konuşuruz tabi...  Ankaraya ne zaman dönüceksin sormuştum sana başka konularda da bu sefer cevap ver ona göre bayram sonrası eşli izmir toplantısını yapıcam :D :dans2:
hiç görmedim ya..sanırım eylül ortasında gidiyorum ben ankaraya yani direk bayram sonrası gidiyorum :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Temmuz 28, 2010, 21:02:34 »
hiç görmedim ya..sanırım eylül ortasında gidiyorum ben ankaraya yani direk bayram sonrası gidiyorum :(

Neyse o zaman yıl içinde bi haftasonu Eskişehirde benim evde Tunçla misafirim olursunuz ;) 

Sizin kızların gelme ihtimali olmaz sanırım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #23 : Temmuz 28, 2010, 21:05:10 »
Neyse o zaman yıl içinde bi haftasonu Eskişehirde benim evde Tunçla misafirim olursunuz ;) 

Sizin kızların gelme ihtimali olmaz sanırım?
kış ortasında zor da olsa olur be abi :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Temmuz 28, 2010, 21:09:04 »
imposible iz natink be kardi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 29, 2010, 09:06:58 »
haaadiii beeee...sen de mi yengeyle gitme planı yapıyosun...abi bu kış çoook konuşcaz bu konuyu desene..abi heyecanlandım resmen

Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Temmuz 29, 2010, 09:44:54 »
:) :) görmüştüm bu karikatürü..valla hande abla batmaya başladı çok sevdiğim ülkem..kimsenin ülkeyi zerre kadar düşünmemesi, hırsızlık, vergiler, yolsuzluk, rüşvetler, adaletsizlik vs..türkiyede rahatım yeterince yerinde bunu inkar etmiyorum ancak zevk için amerikan cabrio toplayamıyorum, kafama estiği gibi yüksek hacimli bir araca binemiyorum, her aldığım şey dünyanın en pahalısı, iş yaptırmak için işin ederinin 5 katı rüşvet veriyorum, bahçemde hırsız yakalıyorum ve polis çağırdığımda köpeği değiştir diyor, bütün ülkenin geleceğinin söz konusu olduğu anayasa değişikliğinde millet maddelerden bi haber, akp mi değil mi oylamasına dönüştü..batıyo artık hande abla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Temmuz 29, 2010, 09:56:26 »
:) :) görmüştüm bu karikatürü..valla hande abla batmaya başladı çok sevdiğim ülkem..kimsenin ülkeyi zerre kadar düşünmemesi, hırsızlık, vergiler, yolsuzluk, rüşvetler, adaletsizlik vs..türkiyede rahatım yeterince yerinde bunu inkar etmiyorum ancak zevk için amerikan cabrio toplayamıyorum, kafama estiği gibi yüksek hacimli bir araca binemiyorum, her aldığım şey dünyanın en pahalısı, iş yaptırmak için işin ederinin 5 katı rüşvet veriyorum, bahçemde hırsız yakalıyorum ve polis çağırdığımda köpeği değiştir diyor, bütün ülkenin geleceğinin söz konusu olduğu anayasa değişikliğinde millet maddelerden bi haber, akp mi değil mi oylamasına dönüştü..batıyo artık hande abla..

6 yıl tıp okudum türkay herkes gezip tozup sadece final zamanı çalışırken ben hergün her dakika çalıştım bir soruya cevap veremediğimde hakaret işittiğim hocalarım vardı (hepsinden allah razı olsun) mezun olduğumda 1. basamak sağlık kuruluşlarında ek ödeme yoktu 8/3 memur maaşıyla çalıştım meslekte 10 yılı devirdim... 2000 model corolla bir buzdolabı bir çamaşır bir de bulaşık makinesi sahibiyim. ezcaneden aldığı ilacı bana yazdırmak isteyen insanlar onları geri çevirdiğimde beni şikayet ettiler benim üstlerim iyi yapmışsın diyeceklerine yazıver o hasta milletvekilinin yakını dediler hasta olmadığı halde gezmeye gitmek için yıllık iznini kullanmayıp benden rapor almaya gelenleri reddettiğimde savunma yedim bir günde 184 sağlık raporu verirken talimatla defin ruhsatına gitmediğim için savunma yedim.....

haklısın türkay kalma buralarda ben gidemiyorum benim yerime siz gidin bari....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Temmuz 29, 2010, 10:03:43 »
malesef hande abla...ve hiç kimseden umudum yok, gelip de durumu düzeltecek, yemeden çalmadan her şeyi yoluna sokacak bir babayiğit yok..ne olacak bu ülkenin hali demiyorum..artık ben de başa gelenler gibi düşünüyorum..um-rum-da değil..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Temmuz 29, 2010, 11:09:23 »
Yalniz degilsiniz oldugum Eyalette surekli yasayn sadece BiR  Turk var su an cok samimi arkadasim... ismini buraya yazmamda sakina yoktur zaten google aramalarinda ilk sirada cikiyor buyrun bir inceleyin ben sayamayacagim basarilarini... MUTLU AY SAYAN...  Arkadasim TR de uni kazanamamis burada yilda yaklasik 100.000dolar bursla okuyor (burada okullar parali oldugu icin onca mebla) ve kanser arastirmasi uzerine calisiyor (rahmetli babasi kanserden vefat etmis) 4 yil okumus 4 yil daha okuyup doktor olucak insallah... Ve 2 yildir Turkiyeye gelememis bu saatten sonrada gitmem diyor gaaayet hakli vir tavirla. (annesini yanina almak kaydiyla tabiki, Turk kanini hala tasiyor sonucta...)