0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar böle yaparak foruma zarar veriyorsunuz ben eskiden buraya daha çok giriodum daha fazla konu açıyordum ama yönetimden bir kişinin tavrı yüzünden soğdum ama hiç bir zaman üyeliğimin iptalini istemedim istemicemde...Havalar çok güzel insanlar genelde dışarıda bundan dolayıda katılım az oluyor kışın daha iyi olacağına inanıyorum .bece bu kararı alırken uyelerimiz ikikere düşünsün[/quote]Bende Erdem beye katılıyorum. Hemen pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz! Lütfen biraz sabırlı olun, hemen pes etmek hiç yakışmıyor!!!Bu olay Murat Bey'le Çoşkun arasında geçen bir kırılma, alınma olayı olabilir, bu durum bizi etkilememeli.İkiside aslında pırlanta gibi insanlar zamanla bu küskünlüğün kalkıcağını sanıyorum. Lütfen bizler kopmayalım. Zorlukların üstesinden ancak sabırla gelebiliriz! Bir anlık öfke, bir anlık sinirle anlamadan dinlemeden hareket ediyorsunuz gibime geliyor. Birlik, beraberlik, edinilmiş arkadaşlıklar, dostluklar,paylaşılmış duygular, sevinçler, üzüntüler bu kadar ucuz mu? hemen koparılıp atılacak!!!
Bende üyeliğimin iptalini istedim 1 hafta gibi bir süre önce ama mertol abi bana durumun yanlış anlaşıldığını ve kaydımı silmeyeceğini sildirmeyeceğini söyledi bende düşündüm mertol abi haklıydı.Burada gereksiz muhabbetten dolayı bir takım yanlış anlamalar doğuyor kanımca.Bence muhabbet bölümü kaldırılmalı zira ciddiyet olmayan yerde düzen olmaz ! çünkü muhabbet bölümü zırvalıktan başka bişey değil ![/quote]Uğur bey bence kaldırılmamalı çünkü orada da gördüğünüz gibi arkadaşlarımız muhabbet ediyor özellikle de tuba ve yasemin hanım sonuçta onlarla da oturup gün boyu motor yada kaporta hakkında konuşamayız.Onlar da ozaman teknik bölüm kaldırılsın der haklı olarak lütfen biraz iki taraflı düşünelim ki ben daha bugüne kadar hiçbir forum sayfasında muhabbet bölümü olmayan yer görmedim.Neyse tuba hanım size hak veriyorum aslında bende yöneticilerimizden farklı davranmasını beklerdim ki.Coşkunun olayında onu savunan birtek ben oldum herkes okudu ama cevap bile yazmadı.Ben hala diyorum COŞKUN saygısız değil öyle birşeyde yapmadı,ayrıca bu olanlarıda yapılanlarıda hak etmedi.1300 tane msj var bu çocuğun bu kadar emeği var hergün 7-8 saat sürekli aktif.Yazık oldu .Neyse sevgili arkadaşlarım tekrar diyorum ben burada kimseyi kırmak istemiyorum elimden geldiğince yumuşak yazmaya çalışıyorum.Ama hak yenmesi benim zoruma gidiyor.Kusura bakmayın.Tuba hanım çok fazla muhabbetimiz olmadı ama sizde gelecekteki hayatınızda başarılar ve BOL MUHABBETLER Diliyorum.Umarım herşey gönlünüzce olur
Bende üyeliğimin iptalini istedim 1 hafta gibi bir süre önce ama mertol abi bana durumun yanlış anlaşıldığını ve kaydımı silmeyeceğini sildirmeyeceğini söyledi bende düşündüm mertol abi haklıydı.Burada gereksiz muhabbetten dolayı bir takım yanlış anlamalar doğuyor kanımca.Bence muhabbet bölümü kaldırılmalı zira ciddiyet olmayan yerde düzen olmaz ! çünkü muhabbet bölümü zırvalıktan başka bişey değil ![/quote]kendinizce haklı olabilisiniz. kaldırılması gerektiğini düşünmüyorum ben. belki muhabbet konularına kısıtlama getirilebilir. her zaman da ciddiyet olmaz. mekanik bölüm ciddi birşeyler paylaşmak isteyen insanlar için ideal bir yer zaten. yanlış anlamalar oluyor evet. sizinle de gereksiz bir polemik yaşamıştık. aslında ben ''şaka mı yaptınız?'' diyerek konuya girseydim, belki olay uzamayacaktı bile. işte insanların günü ve saati belli olmuyor. sanal olarak insanlar birbirlerinin mimiklerini ve ses tonunu bilemedikleri için oluyor böyle durumlar. zırvalık olsaydı eğer baştan böyle bir bölüm konmazdı eminim. insanlar, iş okul vs. derken deşarj olabilecek yerler arıyorlar.ben üyeliğimin iptalini istedim. biraz da istemeyerek. murat bey, üyelerimizin çokluğundan ziyade niteliği önemli diye yazmışlar. böyle bir forumu arayıp buluyorsa biri, eminim bir niteliği mutlaka vardır. ıvır zıvır bir sürü forum var cünki. internet bir dünya. large hareket edilebilecek yerler çok.herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.bir kere toyota - hep toyota
Sizin deyiminizle arabadan motordan kaputtan teknik bilgilerden anlamıyorsanız burayı tercih etmenizdeki gayeyi anlamış değilim.Buradaki muhabbet bölümünde ben doğru dürüst muhabbet konusu görmedim.ben muhabbet için geliyorum diyorsanız gereksiz yüzlerce forum var gidin orada deşarj olun, burası adı üstünde TOYOTAclubtr !burada tabii ki motordan kaputtan teknik bilgilerden konuşulacak.yok çağrışım oyunu yok şu oyunu yok bu oyunu ! oyun oynayacaksanız tavsiyem [url=http://www.kraloyun.com]www.kraloyun.com[/url].Forumu incelediğinizde gerek sosyal gerek mekanik bölümde açılan her konuda anlamsız cevaplar.Sorulan soruya cevap yok en ufak bişeyde geyik muhabbeti açmaktan hoşlanan insanlar...Eğer bunu göremiyorsanız yahut görüpte ben yine de geyik muhabbeti yaparım diyorsanız ki bunu diyenler cevaplarıma sürekli muhalefet ediyor.Şu an forumun geleceğinden bahsediliyor, iyileştirme için fikirler aranıyor, bunu yapmaya devam edenlere önerim bence foruma girmeyin o zaman büyük bir iyilik yapmış olursunuz toyotaclubtr ye ! Yeni bir hareket başlatıyorum ''haydi gereksiz muhabbet edenler üyelik iptaline''[/quote]uğur bey. bakın bunları yazmak için bile muhabbet bölümünü kullanıyorsunuz öyle değil mi?insanlar sizin isteğinizle üyelik iptali yaptırmıyorlar. olaya sert girmenize gerek yok. bu tutumunuz ile foruma faydanız zaten olmaz. siz de gecenlerde üyelik iptali istemiştiniz. foruma zararınız olduğu için mi böyle birşey yaptınız. neden yaptığınız zaten sizi ilgilendirir. hepimiz toyota marka araç sahibiyiz. üye olduk ki, bu forumdan faydalanabilelim veya naçizane faydamız dokunsun. bu konuyu da kırıcı polemikler yaratarak uzatmayalım. üyelik iptali isteyen kendi arzusuyla yapar. kimsenin zorlamasıyla böyle birşey olmaz.ben mertol beyden cevap bekliyorum. cevaba göre ben de hareket edeceğim.
yasemin hn.ilginize teşekkür ederim. dediğim gibi mertol beyden cevap bekliyorum. cevaba göre hareket edeceğim. mail bilgilerim profilimde yazıyor. msn de var. arzu ederseniz mailleşiriz de.tekrar sevgiler.kazasız sürüşler...[/quote]Teşekkür ederim, ben ne yaptım ki. Bence üyelik iptalini Mertol Bey'in kabul edeceğini sanmıyorum bakın hemen zoru görünce kaçmayın. Lütfen biraz sakinleşip yeniden düşünmenizi acele kararlar vermemenizi istiyorum.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lütfen arkadaşlar aramıza yeni giren üyeler görüyorum. Bizim hakkımızda yanlış düşünecekler!Lütfen sağlıklı ve sağduyulu olaylara yaklaşım gösterin! Fevri hareketlerle birbirimizi gereksiz kırmayalım
Valla teknik konular vs Sorunlar/Çözümler kısmında var bildiğim kadarıyla Uğur bey. Mademki bu kadar dolusunuz, bu kadar memnun değilsiniz e size foruma girmek yakışmaz. Kim ne amçala girmiş olursa olsun, kim ne amaçla konu açmış olursa olsun buna saygı duymalısınız. Ha açılan konulara cevap vermezsiniz olur biter. Cevap verenleride aşağılamayın. Tamam bazı şeylerde katılıyorum size. Bazı aşırı geyik konular açılıyo. Ama bu size bu yetkiyi vermez. Dkkat edin kırıcı olmayın. Kalpleri kırmak kolaydır ama, onarımı zordur.[/quote]Hiçbir zaman arkama bakmam yazdıklarım ve yaptıklarım için kimseden özür dilemem.Olmaması gereken birşeye de saygı duyulmasını kimse beklemesin.Ayrıca foruma girmemde bir sakınca varsa bunu adminler belirler siz değil.Foruma girenler kurallara uymalıdır bence siz de kurallara uyun ve imza bölümünüzdeki [url=http://www.formatoruz.biz]www.formatoruz.biz[/url] reklamını kaldırarak işe başlayın