Gönderen Konu: Benden De Elveda  (Okunma sayısı 2616 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Benden De Elveda
« : Temmuz 04, 2007, 11:24:27 »
forumun biraz karıstıgını görüyorum. yerli yersiz acıklamalar yapılıyor. daha kaliteli olduğundan bahsediliyor. daha mekanik konuların fazla olduğundan şimdi ise muhabbet kısmının daha çok güncellendiği dile getiriliyor. ben foruma girmekten cok zevk alan birisiydim. ama mekanik kısmını okuyan, muhabbet kısmına iştirak eden biriyim. coskun da yok. yöneticiler de beklemediğim bir tavır sergilediler. benim için de işin zevki kaçtı. her zaman hümanist olmakta fayda var. o açıdan ben de üyelik iptalimi istedim. sizlerle tanışmaktan memnun oldum. hayatta başarılar ve sağlıklar diliyorum. yolunuz da farınız da hep açık olsun. her zaman emniyet kemeri muhakkak takın.

sevgiler.
hala onbaşıyım :(

Toyota Club Türkiye

Benden De Elveda
« : Temmuz 04, 2007, 11:24:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Benden De Elveda
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2007, 11:36:01 »
arkadaşlar böle yaparak foruma zarar veriyorsunuz ben eskiden buraya daha çok giriodum daha fazla konu açıyordum ama yönetimden bir kişinin tavrı yüzünden soğdum ama hiç bir zaman üyeliğimin iptalini istemedim istemicemde...

Havalar çok güzel insanlar genelde dışarıda bundan dolayıda katılım az oluyor kışın daha iyi olacağına inanıyorum .

bece bu kararı alırken uyelerimiz ikikere düşünsün
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Benden De Elveda
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2007, 12:00:06 »
Bende üyeliğimin iptalini istedim 1 hafta gibi bir süre önce ama mertol abi bana durumun yanlış anlaşıldığını ve kaydımı silmeyeceğini sildirmeyeceğini söyledi bende düşündüm mertol abi haklıydı.Burada gereksiz muhabbetten dolayı bir takım yanlış anlamalar doğuyor kanımca.Bence muhabbet bölümü kaldırılmalı zira ciddiyet olmayan yerde düzen olmaz ! çünkü muhabbet bölümü zırvalıktan başka bişey değil !
60. Hükümet Milliyetçi Hareket !

Bolu/Gerede

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Benden De Elveda
« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2007, 12:07:09 »
Alıntı yapılan: H. Erdem Sucu
arkadaşlar böle yaparak foruma zarar veriyorsunuz ben eskiden buraya daha çok giriodum daha fazla konu açıyordum ama yönetimden bir kişinin tavrı yüzünden soğdum ama hiç bir zaman üyeliğimin iptalini istemedim istemicemde...

Havalar çok güzel insanlar genelde dışarıda bundan dolayıda katılım az oluyor kışın daha iyi olacağına inanıyorum .

bece bu kararı alırken uyelerimiz ikikere düşünsün
[/quote]

Bende Erdem beye katılıyorum. Hemen pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz! Lütfen biraz sabırlı olun, hemen pes etmek hiç yakışmıyor!!!
Bu olay Murat Bey'le Çoşkun arasında geçen bir kırılma, alınma olayı olabilir, bu durum bizi etkilememeli.
İkiside aslında pırlanta gibi insanlar zamanla bu küskünlüğün kalkıcağını sanıyorum. Lütfen bizler kopmayalım. Zorlukların üstesinden ancak sabırla gelebiliriz! Bir anlık öfke, bir anlık sinirle anlamadan dinlemeden hareket ediyorsunuz gibime geliyor. Birlik, beraberlik, edinilmiş arkadaşlıklar, dostluklar,
paylaşılmış duygular, sevinçler, üzüntüler bu kadar ucuz mu? hemen koparılıp atılacak!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Benden De Elveda
« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2007, 12:11:26 »
Alıntı yapılan: uğur akkaya
Bende üyeliğimin iptalini istedim 1 hafta gibi bir süre önce ama mertol abi bana durumun yanlış anlaşıldığını ve kaydımı silmeyeceğini sildirmeyeceğini söyledi bende düşündüm mertol abi haklıydı.Burada gereksiz muhabbetten dolayı bir takım yanlış anlamalar doğuyor kanımca.Bence muhabbet bölümü kaldırılmalı zira ciddiyet olmayan yerde düzen olmaz ! çünkü muhabbet bölümü zırvalıktan başka bişey değil !
[/quote]
Uğur bey bence kaldırılmamalı çünkü orada da gördüğünüz gibi arkadaşlarımız muhabbet ediyor özellikle de tuba ve yasemin hanım sonuçta onlarla da oturup gün boyu motor yada kaporta hakkında konuşamayız.Onlar da ozaman teknik bölüm kaldırılsın der haklı olarak lütfen biraz iki taraflı düşünelim ki ben daha bugüne kadar hiçbir forum sayfasında muhabbet bölümü olmayan yer görmedim.

Neyse tuba hanım size hak veriyorum aslında bende yöneticilerimizden farklı davranmasını beklerdim ki.Coşkunun olayında onu savunan birtek ben oldum herkes okudu ama cevap bile yazmadı.Ben hala diyorum COŞKUN saygısız değil öyle birşeyde yapmadı,ayrıca bu olanlarıda yapılanlarıda hak etmedi.1300 tane msj var bu çocuğun bu kadar emeği var hergün 7-8 saat sürekli aktif.Yazık oldu .Neyse sevgili arkadaşlarım tekrar diyorum ben burada kimseyi kırmak istemiyorum elimden geldiğince yumuşak yazmaya çalışıyorum.Ama hak yenmesi benim zoruma gidiyor.Kusura bakmayın.

Tuba hanım çok fazla muhabbetimiz olmadı ama sizde gelecekteki hayatınızda başarılar ve BOL MUHABBETLER    Diliyorum.Umarım herşey gönlünüzce olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Benden De Elveda
« Yanıtla #5 : Temmuz 04, 2007, 12:23:00 »
[/quote]

kendinizce haklı olabilisiniz. kaldırılması gerektiğini düşünmüyorum ben. belki muhabbet konularına kısıtlama getirilebilir. her zaman da ciddiyet olmaz. mekanik bölüm ciddi birşeyler paylaşmak isteyen insanlar için ideal bir yer zaten. yanlış anlamalar oluyor evet. sizinle de gereksiz bir polemik yaşamıştık. aslında ben ''şaka mı yaptınız?'' diyerek konuya girseydim, belki olay uzamayacaktı bile. işte insanların günü ve saati belli olmuyor. sanal olarak insanlar birbirlerinin mimiklerini ve ses tonunu bilemedikleri için oluyor böyle durumlar. zırvalık olsaydı eğer baştan böyle bir bölüm konmazdı eminim. insanlar, iş okul vs. derken deşarj olabilecek yerler arıyorlar.
ben üyeliğimin iptalini istedim. biraz da istemeyerek. murat bey, üyelerimizin çokluğundan ziyade niteliği önemli diye yazmışlar. böyle bir forumu arayıp buluyorsa biri, eminim bir niteliği mutlaka vardır. ıvır zıvır bir sürü forum var cünki. internet bir dünya. large hareket edilebilecek yerler çok.

herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
bir kere toyota - hep toyota  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Benden De Elveda
« Yanıtla #6 : Temmuz 04, 2007, 12:35:51 »
Uğur Bey herkes araba tamirinden, teknik bilgilerden, motordan, kaputtan anlamaz. Anlamıyorsa da o bölümlere girip bilgi alabilir, fikir edinebilir yada başındaki sıkıntısını yazarak çözüm bulmaya çalışır.
Muhabbet kısmıysa insanların biraz daha rahatlayabileceği bir konum ve bu forumda aslında muhabbet kısmı az olduğu için siteye gelen ya bir daha ziyaret etmiyor yada üyelik iptali istiyor. Eğer ki biz sırf tamir tadilat bakım onarım konuşacağız başka bir şey istemiyoruz diyorsanız bu başka. Ben de o zaman başka site arayışına girerim, sorunum olursa buraya başvurur ve bir daha ziyaret etmem. Bu mu sizin istediğiniz açık söyleyin! Sitede bayanların neden az olduğu belli oluyor!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Benden De Elveda
« Yanıtla #7 : Temmuz 04, 2007, 12:39:56 »
yasemin hanım size katılıyorum ama herhalde yanlış anladınız...  

belki muhabbet bölümünün altında bitanede geyik diye bir konu açılsaydı orada böyle konular yazılsaydı olabilirdi sizin konularınızı ben ve diyer arkadaşlarım merakla takip ediyoruz ki bence bu sitede bayanların daha çok olması lazım..

www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Benden De Elveda
« Yanıtla #8 : Temmuz 04, 2007, 12:53:49 »
bayanlar tabiiki çok olmalı. toyota yarislerin % 70 ini bayanlar kullanıyor. diğerlerinde de yüzde azımsanacak gibi değil üstelik. ben durumun bu hale gelmesinden çok rahatsız oldum. mertol bey, coşkun'un iptal isteğini hemen kabul etti ama başka arkadaşlara daha pozitif yaklaşmış. coşkun kaybedilmemesi gereken bir üyeydi. haddini de aştığını düşünmüyorum. ona da '' üyeliğini iptal etmiyoruz. istediğin zaman foruma gir '' denseydi, sivas dönüşü muhakak girerdi yine foruma. istiyorsan tekrar kaydolursun denirse eğer!! bunu kimse yapmaz. coşkun ne yaparsan yap, umurumuzda değilsin denmiş gibi oldu. herkes birbirini umursamalı bence.
bana ne cevap gelecek bilmiyorum. iptal etmezlerse eğer, arada bir iştirak ederim yine.

ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Benden De Elveda
« Yanıtla #9 : Temmuz 04, 2007, 12:58:51 »
Ben bu siteye 19 Kasım 2006 yılında girdim. Girdiğim tarihten beri sürekli aktif kalmaya çalıştım teknik konularda olsun, araba konusunda olsun, trafik kuralları konusunda olsun bir çok açtığım konular oldu.
Bunun yanı sıra arkadaşlarımın gönderdiği maillerimi bile sizlerle paylaştım. Benim için değerli olan fikirleri, edinilmiş bilgileri, sizlerinde okuyup, haberdar olmanızı sağladım. Gerek sağlık, gerek fıkra, gerek slaytlar ekledim. Otomotiv hayatı benim için uzak bir konu değildi. Zaten 95 senesinden beri oto alım satımında Şatış Koordinatörlüğü yapmış biriyim. Muhabbet konusu bence zırvalık değil. Çoşkun'un açtığı son zamanda ki iki oyun şu günlerde zevkle katıldığım bir bölümdü mesela. Bence bir forumda bilgide olmalı, sağlık ta olmalı,
geyikte olmalı, slaytta olmalı, teknik bilgilerde olmalı, müzikte olmalı!!!
Nihayetinde insanız hepimiz, hepimizin farklı konularda ilgi alanları var. Eğlenmek, bilgi almak, sohbet etmek bunlar güzel şeyler diye düşünüyorum.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Benden De Elveda
« Yanıtla #10 : Temmuz 04, 2007, 12:59:43 »
Arkadaşlar coşkun zaten daha küçük, genç bir arkadaşımız. Gençliğinin verdiği enerji ile ve birazda takılmak için konu açmış. Büyütmenin bi anlamı yok sayın yönetim. sizinde sinirli olduğunuz bi ana denk gelmiş foruma muhabbet için girmiş olup sinirini boşaltmış olabilirsiniz. Karşılıklı anlayışlarla her şey düzelir. Hemen üyelik iptallerine filan gitmenin bi manası yok Tuba  hanım. Yani gavura kızıp oruç bozulmaz misali ne hemen resti çekiyosunuz. Rest çekerek bizleride kırmış oluyosunuz. Bizimle yaptığınız muhabbetleri çöpe atıyosunuz. Olmuyor. Yasemin hanımı örnek alın. Dediklerine kulak asın. forumdaki tek hemcinsiniz. En azında yalnız kalmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Benden De Elveda
« Yanıtla #11 : Temmuz 04, 2007, 13:04:21 »
Sizin deyiminizle arabadan motordan kaputtan teknik bilgilerden anlamıyorsanız burayı tercih etmenizdeki gayeyi anlamış değilim.Buradaki muhabbet bölümünde ben doğru dürüst muhabbet konusu görmedim.ben muhabbet için geliyorum diyorsanız gereksiz yüzlerce forum var gidin orada deşarj olun, burası adı üstünde TOYOTAclubtr !burada tabii ki motordan kaputtan teknik bilgilerden konuşulacak.yok çağrışım oyunu yok şu oyunu yok bu oyunu ! oyun oynayacaksanız tavsiyem www.kraloyun.com.

Forumu incelediğinizde gerek sosyal gerek mekanik bölümde açılan her konuda anlamsız cevaplar.Sorulan soruya cevap yok en ufak bişeyde geyik muhabbeti açmaktan hoşlanan insanlar...

Eğer bunu göremiyorsanız yahut görüpte ben yine de geyik muhabbeti yaparım diyorsanız ki bunu diyenler cevaplarıma sürekli muhalefet ediyor.Şu an forumun geleceğinden bahsediliyor, iyileştirme için fikirler aranıyor, bunu yapmaya devam edenlere önerim bence foruma girmeyin o zaman büyük bir iyilik yapmış olursunuz toyotaclubtr ye ! Yeni bir hareket başlatıyorum ''haydi gereksiz muhabbet edenler üyelik iptaline''

Bolu/Gerede

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Benden De Elveda
« Yanıtla #12 : Temmuz 04, 2007, 13:10:26 »
Tuba hanım geldiği zaman bende sevinmiştim. Kendisinden pozitif elektrik almıştım. Açtığı konular çok güzeldi.  Hepsini okumuş ve zevkle katılmıştım. Mertol bey, astığı astık biri hemen baktı iyi gitmiyor kilitleyiveriyor konuyu. Ben insan sarrafı olmuşum artık   aslında hiç birinin içinde kötülük yok ama  bizler hemen önyargılı kararlar veriyoruz sonuçta hepimiz insanız.
Tuba hanıııımmmmm gitmeyin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Benden De Elveda
« Yanıtla #13 : Temmuz 04, 2007, 13:24:46 »
Sizin deyiminizle arabadan motordan kaputtan teknik bilgilerden anlamıyorsanız burayı tercih etmenizdeki gayeyi anlamış değilim.Buradaki muhabbet bölümünde ben doğru dürüst muhabbet konusu görmedim.ben muhabbet için geliyorum diyorsanız gereksiz yüzlerce forum var gidin orada deşarj olun, burası adı üstünde TOYOTAclubtr !burada tabii ki motordan kaputtan teknik bilgilerden konuşulacak.yok çağrışım oyunu yok şu oyunu yok bu oyunu ! oyun oynayacaksanız tavsiyem [url=http://www.kraloyun.com]www.kraloyun.com[/url].

Forumu incelediğinizde gerek sosyal gerek mekanik bölümde açılan her konuda anlamsız cevaplar.Sorulan soruya cevap yok en ufak bişeyde geyik muhabbeti açmaktan hoşlanan insanlar...

Eğer bunu göremiyorsanız yahut görüpte ben yine de geyik muhabbeti yaparım diyorsanız ki bunu diyenler cevaplarıma sürekli muhalefet ediyor.Şu an forumun geleceğinden bahsediliyor, iyileştirme için fikirler aranıyor, bunu yapmaya devam edenlere önerim bence foruma girmeyin o zaman büyük bir iyilik yapmış olursunuz toyotaclubtr ye ! Yeni bir hareket başlatıyorum ''haydi gereksiz muhabbet edenler üyelik iptaline''
[/quote]

uğur bey. bakın bunları yazmak için bile muhabbet bölümünü kullanıyorsunuz öyle değil mi?

insanlar sizin isteğinizle üyelik iptali yaptırmıyorlar. olaya sert girmenize gerek yok. bu tutumunuz ile foruma faydanız zaten olmaz. siz de gecenlerde üyelik iptali istemiştiniz. foruma zararınız olduğu için mi böyle birşey yaptınız. neden yaptığınız zaten sizi ilgilendirir. hepimiz toyota marka araç sahibiyiz. üye olduk ki, bu forumdan faydalanabilelim veya naçizane faydamız dokunsun. bu konuyu da kırıcı polemikler yaratarak uzatmayalım. üyelik iptali isteyen kendi arzusuyla yapar. kimsenin zorlamasıyla böyle birşey olmaz.
ben mertol beyden cevap bekliyorum. cevaba göre ben de hareket edeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Benden De Elveda
« Yanıtla #14 : Temmuz 04, 2007, 13:27:45 »
Başkalarının fikirleriyle hareket edecek biri değilim. O yüzden Uğur Bey sizin fikirlerinize hiç te katılmıyorum.
Sel gider kum kalır düşüncesindeyim. Sizin bir lafınızla üyelik iptali zamanı, başçavuş olmuşken hiçte bana göre değil kusura bakmayın!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Benden De Elveda
« Yanıtla #15 : Temmuz 04, 2007, 13:28:18 »
yasemin hn.

ilginize teşekkür ederim. dediğim gibi mertol beyden cevap bekliyorum. cevaba göre hareket edeceğim. mail bilgilerim profilimde yazıyor. msn de var. arzu ederseniz mailleşiriz de.

tekrar sevgiler.

kazasız sürüşler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Benden De Elveda
« Yanıtla #16 : Temmuz 04, 2007, 13:41:57 »
Alıntı yapılan: Tuba Akkır Kandemir
yasemin hn.

ilginize teşekkür ederim. dediğim gibi mertol beyden cevap bekliyorum. cevaba göre hareket edeceğim. mail bilgilerim profilimde yazıyor. msn de var. arzu ederseniz mailleşiriz de.

tekrar sevgiler.

kazasız sürüşler...
[/quote]

Teşekkür ederim, ben ne yaptım ki. Bence üyelik iptalini Mertol Bey'in kabul edeceğini sanmıyorum bakın hemen zoru görünce kaçmayın. Lütfen biraz sakinleşip yeniden düşünmenizi acele kararlar vermemenizi istiyorum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lütfen arkadaşlar aramıza yeni giren üyeler görüyorum. Bizim hakkımızda yanlış düşünecekler!
Lütfen sağlıklı ve sağduyulu olaylara yaklaşım gösterin! Fevri hareketlerle birbirimizi gereksiz kırmayalım

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Benden De Elveda
« Yanıtla #17 : Temmuz 04, 2007, 13:42:53 »
Valla teknik konular vs Sorunlar/Çözümler kısmında var bildiğim kadarıyla Uğur bey. Mademki bu kadar dolusunuz, bu kadar memnun değilsiniz e size foruma girmek yakışmaz. Kim ne amçala girmiş olursa olsun, kim ne amaçla konu açmış olursa olsun buna saygı duymalısınız. Ha açılan konulara cevap vermezsiniz olur biter. Cevap verenleride aşağılamayın. Tamam bazı şeylerde katılıyorum size. Bazı aşırı geyik konular açılıyo. Ama bu size bu yetkiyi vermez. Dkkat edin kırıcı olmayın. Kalpleri kırmak kolaydır ama, onarımı zordur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Benden De Elveda
« Yanıtla #18 : Temmuz 04, 2007, 13:44:51 »
Bizde burada boşa yazıyoruz ne Coşkun ne de Tuba hanım için yazdıklarım dikkate alınmadı.Denemki ki bendim yanlış düşünen ozaman..Kusura bakmayın arkadaşlar.Ben ozaman bu tür konulara karışmayacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Benden De Elveda
« Yanıtla #19 : Temmuz 04, 2007, 13:56:31 »
tuba hanım benim üyelik iptali istememin sebebi anlama güçlüğü çeken insanların arasında kalıp da onlara laf anlatma durumunda kalmam gerçi ne dersek diyelim ''odunum da odunum'' diyorlar...

yasemin hanım ben size üyeliğinizi iptal ettirin dedim mi ? Ben ortaya laf söyledim siz üzerinize alındınız benim yapabileceğim birşey yok !

Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Valla teknik konular vs Sorunlar/Çözümler kısmında var bildiğim kadarıyla Uğur bey. Mademki bu kadar dolusunuz, bu kadar memnun değilsiniz e size foruma girmek yakışmaz. Kim ne amçala girmiş olursa olsun, kim ne amaçla konu açmış olursa olsun buna saygı duymalısınız. Ha açılan konulara cevap vermezsiniz olur biter. Cevap verenleride aşağılamayın. Tamam bazı şeylerde katılıyorum size. Bazı aşırı geyik konular açılıyo. Ama bu size bu yetkiyi vermez. Dkkat edin kırıcı olmayın. Kalpleri kırmak kolaydır ama, onarımı zordur.
[/quote]

Hiçbir zaman arkama bakmam yazdıklarım ve yaptıklarım için kimseden özür dilemem.Olmaması gereken birşeye de saygı duyulmasını kimse beklemesin.Ayrıca foruma girmemde bir sakınca varsa bunu adminler belirler siz değil.Foruma girenler kurallara uymalıdır bence siz de kurallara uyun ve imza bölümünüzdeki [url=http://www.formatoruz.biz]www.formatoruz.biz[/url] reklamını kaldırarak işe başlayın

Bolu/Gerede