Gönderen Konu: Benden De Elveda  (Okunma sayısı 2615 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Benden De Elveda
« Yanıtla #20 : Temmuz 04, 2007, 13:57:55 »
Alıntı yapılan: Ercan OZAN
Bizde burada boşa yazıyoruz ne Coşkun ne de Tuba hanım için yazdıklarım dikkate alınmadı.Denemki ki bendim yanlış düşünen ozaman..Kusura bakmayın arkadaşlar.Ben ozaman bu tür konulara karışmayacağım
[/quote]

ercan bey, lütfen siz de alınmayın. sizin coşkun'u sonuna kadar savunmanızı taktir ediyorum. ayrıca benim için de yazmış olduklarınıza çok teşekkür ederim. coşkun için yazdığınız herşeyi bütün konularda okudum. bence çok doğru şeyler yazmışsınız. çoşkun burda çok fazla aktif olan ve katkı sağlayan bir arkadaştı. draglara da sırf toyotaclub üyesi bir kişi bulunsun diye katıldı. ayrıca toyotacıların ilgisizliğini de dile getirdi. benim kimseden kaçtığım, korktuğum vs yok. yaş itibarı ile de birçok şeyi hazmetmiş bir insanım. (bkz. profil d.tarihi) ama soğukluk hissetmemem lazımdı. burdaki sıcaklığı yitirmek hoşuma gitmiyor.
hala onbaşıyım :(

Toyota Club Türkiye

Benden De Elveda
« Yanıtla #20 : Temmuz 04, 2007, 13:57:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Benden De Elveda
« Yanıtla #21 : Temmuz 04, 2007, 13:59:23 »
Alıntı yapılan: uğur akkaya
tuba hanım benim üyelik iptali istememin sebebi anlama güçlüğü çeken insanların arasında kalıp da onlara laf anlatma durumunda kalmam gerçi ne dersek diyelim ''odunum da odunum'' diyorlar...

yasemin hanım ben size üyeliğinizi iptal ettirin dedim mi ? Ben ortaya laf söyledim siz üzerinize alındınız benim yapabileceğim birşey yok !
[/quote]

Tamam o zaman ben yanlış anlamışım. Ama şurada böyle güzel bir ortamı bozmayalım. Kırıcı olmayalım, yapıcı olalım insanlar farklı farklı tıpkı çiçekler gibi başka başka. Ben size darılmadım.
Sizde bana darılmayın  Olay tatlılıkla kapansın ve umut ediyorum ki göklerde ve bu forumda her zaman barış güvercinleri uçsun!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Benden De Elveda
« Yanıtla #22 : Temmuz 04, 2007, 13:59:56 »
Alıntı yapılan: uğur akkaya
tuba hanım benim üyelik iptali istememin sebebi anlama güçlüğü çeken insanların arasında kalıp da onlara laf anlatma durumunda kalmam gerçi ne dersek diyelim ''odunum da odunum'' diyorlar...

yasemin hanım ben size üyeliğinizi iptal ettirin dedim mi ? Ben ortaya laf söyledim siz üzerinize alındınız benim yapabileceğim birşey yok !
Hiçbir zaman arkama bakmam yazdıklarım ve yaptıklarım için kimseden özür dilemem.Olmaması gereken birşeye de saygı duyulmasını kimse beklemesin.Ayrıca foruma girmemde bir sakınca varsa bunu adminler belirler siz değil.Foruma girenler kurallara uymalıdır bence siz de kurallara uyun ve imza bölümünüzdeki [url=http://www.formatoruz.biz]www.formatoruz.biz[/url] reklamını kaldırarak işe başlayın
[/quote]

niye bukadar sert tepkiyle karşılıyosun bende onu anlamadım yaa her sitede geyik vardır ve bu forumun ilk yıllarında bile ben vardım ve her seferinde muhabbet bölümü diyer konulardan aktifti hee bencede fazla geyik olmaya başladı ama bununda olması lazım sinamdan, müzikten, futboldan, sevgiden bahsetmeden sadece araba sadece araba olmaz
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Benden De Elveda
« Yanıtla #23 : Temmuz 04, 2007, 14:09:46 »
Alıntı yapılan: Tuba Akkır Kandemir
ercan bey, lütfen siz de alınmayın. sizin coşkun'u sonuna kadar savunmanızı taktir ediyorum. ayrıca benim için de yazmış olduklarınıza çok teşekkür ederim. coşkun için yazdığınız herşeyi bütün konularda okudum. bence çok doğru şeyler yazmışsınız. çoşkun burda çok fazla aktif olan ve katkı sağlayan bir arkadaştı. draglara da sırf toyotaclub üyesi bir kişi bulunsun diye katıldı. ayrıca toyotacıların ilgisizliğini de dile getirdi. benim kimseden kaçtığım, korktuğum vs yok. yaş itibarı ile de birçok şeyi hazmetmiş bir insanım. (bkz. profil d.tarihi) ama soğukluk hissetmemem lazımdı. burdaki sıcaklığı yitirmek hoşuma gitmiyor.
[/quote]
Bende sizleri anladım,Coşkunu anladım ve geriye dönüp baktığımda kimse yanımda değildi.Benim asıl üzüldüğün konu bu.Herkes okudu ve geçti sonrada konu kilitlendi.Bakın dün yazdım daha lütfen dikkatli okuyun Murat bey'e cevabımda haksızlığa karşı olduğumu yoksa Coşkunla daha önceden muhabbetim olmadığını ve aynı şekilde Murat bey ile de herhangi bir zıtlaşacak birşey olmadığını yazdım.Coşkun değilde başkasıda olsa aynı şeyleri yazardım dedim.Nitekimde bugünde sizde oldu ki sizinle doğru düzgün konuşmuşluğumuz bile yok forumda.Ama ben yine dayanamadım yine atladım ve Coşkunun topiğinde olduğu gibi arada kaynadı.Lütfen arkadaşlar dünde yazdım bugünde yazıyorum biraz daha duyarlı olalım.Neyse sanırım biraz daha yazarsam ceza alacağım.Üstelik benimle hiçbir alakası olmayan konulardan.Sanırım herkes "banane" diyerek en doğrusunu yapıyor. Belkide öyle olmak gerekli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Benden De Elveda
« Yanıtla #24 : Temmuz 04, 2007, 14:19:42 »
Erdem;

bir insana şaka yaparsınız iki tarafta hoşlanır daha fazla şaka yaparsınız şaka yapan taraf hoşlanır şaka yapılan taraf sinirlenir daha da üstüne gittiğinizde şaka kavgaya dönüşür bundan iki tarafta memnun olmaz.

demek istediğim tabii ki sohbet olmalı ama belirli bir düzeyde kalırsa herkes zevk alır her konu sınırlarından taşmazsa herkes memnun olur bizim forumumuzda geyik olayı sınırlarını gerçekten çok aştı.

araba muhabbeti burada olmalı, oyun muhabbeti oyun üzerine kurulan forumlarda, sinema muhabbeti sinemayı konu alan forumlarda olmalı bence

Yasemin hanım;
size kırgın değilim yanlış anlaşılma her zaman olabilir önemli olan bunu görebilmek siz bunu gördünüz bundan dolayı saygılarımı sunarım.

Ercan yeni bir tartışma ortamı olamasın ama coşkun konusunda bişey diyemem coşkun üyeliğini iptal ettirmek istedi mertol bey'de iptal etti bunda önemsenecek bişey yok.Eğer bunu coşkun istemeden yapsalardı o zaman ben de gereken tepkiyi ortaya koyardım.
60. Hükümet Milliyetçi Hareket !

Bolu/Gerede

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Benden De Elveda
« Yanıtla #25 : Temmuz 04, 2007, 15:06:22 »
Forum üyeleri ile yöneticileri arasında olan bitenleri bilmiyorsunuz, bilmeyeceksiniz de. Ama şu kadarını söyleyebilirim, bilseydiniz büyük ihtimalle bize de hak verirdiniz.

Bilmeden kararlar alıyorsunuz, yapılan dedikodular, sadece kendinize zarar verir. Dışarıdan gözükenler her zaman sizin gördüğünüz gibi olmayabilir.

Lütfen bu konu burada kapansın. Yönetim, yönetici veya içerik ile ilgili her türlü tavsiye, şikayet, sualleri yöneticilere özel mesaj yoluyla bildirilebilirsiniz.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler