0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizde burada boşa yazıyoruz ne Coşkun ne de Tuba hanım için yazdıklarım dikkate alınmadı.Denemki ki bendim yanlış düşünen ozaman..Kusura bakmayın arkadaşlar.Ben ozaman bu tür konulara karışmayacağım[/quote] ercan bey, lütfen siz de alınmayın. sizin coşkun'u sonuna kadar savunmanızı taktir ediyorum. ayrıca benim için de yazmış olduklarınıza çok teşekkür ederim. coşkun için yazdığınız herşeyi bütün konularda okudum. bence çok doğru şeyler yazmışsınız. çoşkun burda çok fazla aktif olan ve katkı sağlayan bir arkadaştı. draglara da sırf toyotaclub üyesi bir kişi bulunsun diye katıldı. ayrıca toyotacıların ilgisizliğini de dile getirdi. benim kimseden kaçtığım, korktuğum vs yok. yaş itibarı ile de birçok şeyi hazmetmiş bir insanım. (bkz. profil d.tarihi) ama soğukluk hissetmemem lazımdı. burdaki sıcaklığı yitirmek hoşuma gitmiyor.
tuba hanım benim üyelik iptali istememin sebebi anlama güçlüğü çeken insanların arasında kalıp da onlara laf anlatma durumunda kalmam gerçi ne dersek diyelim ''odunum da odunum'' diyorlar...yasemin hanım ben size üyeliğinizi iptal ettirin dedim mi ? Ben ortaya laf söyledim siz üzerinize alındınız benim yapabileceğim birşey yok ![/quote]Tamam o zaman ben yanlış anlamışım. Ama şurada böyle güzel bir ortamı bozmayalım. Kırıcı olmayalım, yapıcı olalım insanlar farklı farklı tıpkı çiçekler gibi başka başka. Ben size darılmadım.Sizde bana darılmayın Olay tatlılıkla kapansın ve umut ediyorum ki göklerde ve bu forumda her zaman barış güvercinleri uçsun!
tuba hanım benim üyelik iptali istememin sebebi anlama güçlüğü çeken insanların arasında kalıp da onlara laf anlatma durumunda kalmam gerçi ne dersek diyelim ''odunum da odunum'' diyorlar...yasemin hanım ben size üyeliğinizi iptal ettirin dedim mi ? Ben ortaya laf söyledim siz üzerinize alındınız benim yapabileceğim birşey yok !Hiçbir zaman arkama bakmam yazdıklarım ve yaptıklarım için kimseden özür dilemem.Olmaması gereken birşeye de saygı duyulmasını kimse beklemesin.Ayrıca foruma girmemde bir sakınca varsa bunu adminler belirler siz değil.Foruma girenler kurallara uymalıdır bence siz de kurallara uyun ve imza bölümünüzdeki [url=http://www.formatoruz.biz]www.formatoruz.biz[/url] reklamını kaldırarak işe başlayın[/quote]niye bukadar sert tepkiyle karşılıyosun bende onu anlamadım yaa her sitede geyik vardır ve bu forumun ilk yıllarında bile ben vardım ve her seferinde muhabbet bölümü diyer konulardan aktifti hee bencede fazla geyik olmaya başladı ama bununda olması lazım sinamdan, müzikten, futboldan, sevgiden bahsetmeden sadece araba sadece araba olmaz
ercan bey, lütfen siz de alınmayın. sizin coşkun'u sonuna kadar savunmanızı taktir ediyorum. ayrıca benim için de yazmış olduklarınıza çok teşekkür ederim. coşkun için yazdığınız herşeyi bütün konularda okudum. bence çok doğru şeyler yazmışsınız. çoşkun burda çok fazla aktif olan ve katkı sağlayan bir arkadaştı. draglara da sırf toyotaclub üyesi bir kişi bulunsun diye katıldı. ayrıca toyotacıların ilgisizliğini de dile getirdi. benim kimseden kaçtığım, korktuğum vs yok. yaş itibarı ile de birçok şeyi hazmetmiş bir insanım. (bkz. profil d.tarihi) ama soğukluk hissetmemem lazımdı. burdaki sıcaklığı yitirmek hoşuma gitmiyor.[/quote]Bende sizleri anladım,Coşkunu anladım ve geriye dönüp baktığımda kimse yanımda değildi.Benim asıl üzüldüğün konu bu.Herkes okudu ve geçti sonrada konu kilitlendi.Bakın dün yazdım daha lütfen dikkatli okuyun Murat bey'e cevabımda haksızlığa karşı olduğumu yoksa Coşkunla daha önceden muhabbetim olmadığını ve aynı şekilde Murat bey ile de herhangi bir zıtlaşacak birşey olmadığını yazdım.Coşkun değilde başkasıda olsa aynı şeyleri yazardım dedim.Nitekimde bugünde sizde oldu ki sizinle doğru düzgün konuşmuşluğumuz bile yok forumda.Ama ben yine dayanamadım yine atladım ve Coşkunun topiğinde olduğu gibi arada kaynadı.Lütfen arkadaşlar dünde yazdım bugünde yazıyorum biraz daha duyarlı olalım.Neyse sanırım biraz daha yazarsam ceza alacağım.Üstelik benimle hiçbir alakası olmayan konulardan.Sanırım herkes "banane" diyerek en doğrusunu yapıyor. Belkide öyle olmak gerekli.