0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabi ilk başlarda normal böyle şeyler abi Bi ay daha geçsin artık konu açmamaya başlayacaksınız
selam arkadaşlar;dün aksam 20 sularında sevgili V.Nurkan Gülen kardesimin tükana gittim.benim pc formattan sonra ayar istedi ufak tefek.kasayı götürmüşken bi güzel açtık temizledik içinisonra gerekli program ve dosyaları yükledi kardeşim saolsun.o yükleme esnasında 1 semawer cayıda dipledik iyimi:) (helal et kardesim)sonra 2 de oyun yükledik pc00:30 da tükanı kapatıp ayrıldık.hersey için cok sağol kardeşim,hakkını helal et.iyi tatiller,sağlıcakla git gel(bu aksam adapazarına gidecek te kardesim )
vay abi ben sıkıntıdan çatladım..bilseydim bir küçükyalı kadar yakındım tanşmış olurduk kısmet..sahil mangalına sakladınız dimi.....
Abicim ne demek ya. Her zaman .Yalnız böyle gece mesaisini alışkanlık haline getirmemem lazım :DYok bizim her buluşma ayrı olay oluyor. Muhakkak buluruzu bi enteresanlık Ahmet Can :Dyahu Murat ÖM attım sana ama ne gelen vaaaar ne giden .
abi özür dilerim mesajı geç gördüm yoktum iki gündür giremedim yoğun mutfak montajlarım vardı atölyeden dışarıda idim..malum önce iş... bitirdim çok şükür..işlerimi abi hayrola mesaj içeriği ile varsa bir sıkıntı özelden dön tekrar halledilebilecek bişeyse halledeyim önüne sereyim dediğin mekanı.. :Dm
hoşgeldin vedatım,nassı gecti tatil...
eeee sultanlık,adı üstünde (ama nereye kadar,kim takar kartlaşmış sultanı...hehöööww )
Ne özürü ya . Allah işini hayırlı etsin, hayırlı müşteri göndersin .eyvallah hallettim o işi . 4lü cam rüzgarlığı aradım bostancıda. Kimsede yoktu sana sorayım dedim ama vakit kalmadı. Yedpa nın arkasında perflex fabrikasından aldım.
kac tl ye aldın osman abi resmini koyarsan bizde görelim hakkında fikirlerimizi söyleyelim
ya bu küçükyalı buluşmasında bi daha ki sefer bende olacağım inşallah