0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne özürü ya . Allah işini hayırlı etsin, hayırlı müşteri göndersin .eyvallah hallettim o işi . 4lü cam rüzgarlığı aradım bostancıda. Kimsede yoktu sana sorayım dedim ama vakit kalmadı. Yedpa nın arkasında perflex fabrikasından aldım.
abi deseydin öm en azındna direk atsaydın mesaj bende hallederdim şimdi iki sorum bu aldığın perflexler çiftimi 40 tl dediler? (şapka-tişört)
heeey gitgide kaynaşcaaz böyle giderse,vedatım oktay kardeşten geldimi tel no su?muratta var.offf off senin tükana değil semawer kazan lazım kazan hehewwww
4lü 60 Tl imiş ama bana 40 demişlerdi. Sözlerinden dönmediler ve 40 tl ye verdiler Murat Abi .
Abi öyle sanıyorumki Oktayın niyeti kötü. Daha numara yollamadı .Murata ben gidecektim ama kısmet olmadı. Askerde acemi birliğinde o kazanlardan vardı Abi. Şekeri içinde çaylar, musluktan demir bardaklara akardı
iyi abi süpermiş dedim yanlış yapmışlarsa...dağıtırım falan bian düşündüm....çünkü piyasada millete ikilisini 40 tlveriyorlar..o yüzden dedim..eğer araca taktıysan sağ üstte yazan perflex yazısını pasta ile çıkartabilirsin..istersen..bilgine..
yok be abi çaya bi akşam toplanalım ok..uyar..banada beklerim..tabi her zaman ama gece mesaileri benim dükkanda sarmaz.. farketmez her türlü uymaya çalışırım ortama..bak ben atarım özelden telefonumu... oktayda atarda unutmuştur...
haşlanmıyalım sonra kaynaşa kaynaşa pöhööööw