0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu yaz aylarında insanların biryerlere gittiğini düşünerek fazla moralimizi bozmayalım. bence toplantı da yapılacaksa eğer eylül ayı gibi olmalı. tabii başka faaliyetler için de geçerli bu. yöneticiler bile sitede fazla aktif olamıyorlar anladığım kadarıyla. bir de gerçekten hiç aktif olmayan üyeler var. sadece giriş yapmışlar ve sonradan hiçbirşey eklememişler siteye. bu tip arkadaşlara özel mailler gönderilip hatırlatılmalı. muhtemelen şifrelerini unutanlar bile var. bana bu siteyi tanıtan arkadaşı hiç görmüyorum mesela. ona, foruma girip girmediğini sordum. pek ilgilenemediğini söyledi. ilgiyi buraya çekicek birşeyler de yapmalıyız herhalde. ama nasıl. böyle bir konu başlığı açalım. diğer arkadaşları nasıl aktif hale getirebiliriz diye. olmaz mı?[/quote]Oh be sonunda bir fikir çıktıYapılacaklar :1) Kullanıcı adı, Şifresini içeren ve tanıtım amaçlı bir mail göndermek2) Yarışmalar düzenlemek.3) ??
peki biz şahsın şifresini nerden bileceğiz. ben anlamadım.ben burdan onbaşı olarak 10 tane ere mail atıyım. (mail adresi olanlara)arabanız yoksa bile siz yine de aktif olun diyeyim.2. farklı farklı birkaç yarışma daha düzenlemek. ( önerim )[/quote]Evet olabilir şifreleri ancak modaratörler bilir ve onlar toplu msj atsa sanki daha iyi olur tabii sizin daha önce muhabbetiniz varsa sizde atabilirsiniz birde şuanda mod'lardan onay almadan birşey yapmasak daha iyi gibi.
tabii. yazdıklarınıza katılıyorum. bunlar öneriler. belki yöneticilerin dikkatini çekeriz die. onay da alınması gerekiyorsa alalım. yarışma nasıl düzenleriz. yarışma olayı da dikkat çekici oluyor çünki.[/quote]Açıkçası küçük çaplı da olsa yarışmalar benimde hoşuma gidiyor bu gerçekten güzel bir yöntem Bu arada şu smile 'lara da bir el atsak yahu hem az hemde ne zaman hepsini göster desem yarısı görünmüyor Ayrıca çok daha güzelleri var onlarıda eklesek duygularımızı daha rahat ifade ederiz