Gönderen Konu: Genel Forum Toplantısı Yapalım  (Okunma sayısı 2792 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Genel Forum Toplantısı Yapalım
« : Temmuz 02, 2007, 22:19:44 »
Arkadaşlar coşkunun sticker ile ilgili topiğinde de yazdım ama herkesin görmesi için buraya farklı konu açma gereği duydum.Bence burada site ile ilgili fikirlemizi sunalım.Nasıl daha etkin  olabiliriz?Nasıl bu siteyi ayakta tutabiliriz bunun için artık birşeyler yapalım arkadaşlar bu şekilde ne olacak 3-5 ay sonra bakacaz kimse girmeyecek.Nedeni ise sorulan sorulara cevap yazılmaması aktif üye sayısının çok az olması.Teknik konuların az olması...vs Yanlış anlamayın arkadaşlar ama size 2 örnek vermek istiyorum.mesela donanımhaber adlı bir sitede (ki site aslında bilgisayar üzerine açılan bir sitedir ) otomobil bölümünde 2-3 tane toyota ile ilgili topic var ve buradan çok çok daha fazla kişi girip cevap veriyor muhabbet ediyor.Öyeki burası kocaman bir site o ise sadece site içinde açılmış bir topic.Başka bir örnek vermem gerekirse hondam.com var ve inanın onlarında sitesi çok aktif (çok fazla girmiyorum gerçi ama yaklaşık 4-5 senedir bu hondamın varlığından haberdarım ve hala site gündemde) Bence bizim sitemiz daha iyilerine layık.Arkadaşlar 4-5 aktif üye ile bu site nereye kadar gidecek yarın herkes sıkılmaya başlayacak.Bunu kesinlikle kötüleme amaçlı karalama amaçlı yazmıyorum,sadece amacım siteyi daha büyütmek güzelleştirmek.Mesela gözüme hep altta yazılı bilgilendirme msjı takılır

" En çok 67 kullanıcı 11.04.06 - 21:31 tarihinde siteyi ziyaret etti "  diye

tarihe bakın arkadaşlar 1 sene önce ve toplamda 67 kişi oysa kayıtlı 1,201  kişi bulunmakta.

Ben sitemden arkadaşlarımdan memnunum sitenin kapanmasını ve arkadaşlarımdan ayrı kalmayı istemiyorum.

Toyota Club Türkiye

« : Temmuz 02, 2007, 22:19:44 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2007, 23:47:19 »
desteklıyorum bıseler yapmak lazım hondacılar sahıncıler bıle toplantı yapıyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2007, 00:32:28 »
Bende destekliyorum.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2007, 00:33:45 »
bence oturup bırbırımızı kırmadan bır cozum yolu bulmalıyız. . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2007, 09:16:53 »
İşte arkadaşlar bakın kendiniz gördünüz açtığım topiğe 2 kişi cevap yazmış onlarada teşekkür ediyorum.Dediğim gibi 3-5 kişi ile olacak iş değil arkadaşlar.
Yahu arabamızda Türkiye'de en çok tutulan araçlardan birtanesi sizce bu kadar mı kullanıcısı.Lütfen arkadaşalar bu konu hakkında birşeyler yapalım.İllaki bir ilde toplanıp birşeyler yapmamıza gerek yok genelinde başka şehirlerdeyiz.Ama burada birşeyler yapalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2007, 09:56:12 »
ben de destekliyorum.
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
« Yanıtla #6 : Temmuz 03, 2007, 11:48:15 »
ben de destekliyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 03, 2007, 12:03:13 »
Saolun arkadaşlar inş. faaliyetede geçeriz ve sadece burada yazdıklarımızla kalmaz  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #8 : Temmuz 03, 2007, 14:42:39 »
bu yaz aylarında insanların biryerlere gittiğini düşünerek fazla moralimizi bozmayalım. bence toplantı da yapılacaksa eğer eylül ayı gibi olmalı. tabii başka faaliyetler için de geçerli bu. yöneticiler bile sitede fazla aktif olamıyorlar anladığım kadarıyla. bir de gerçekten hiç aktif olmayan üyeler var. sadece giriş yapmışlar ve sonradan hiçbirşey eklememişler siteye. bu tip arkadaşlara özel mailler gönderilip hatırlatılmalı.  muhtemelen şifrelerini unutanlar bile var. bana bu siteyi tanıtan arkadaşı hiç görmüyorum mesela. ona, foruma girip girmediğini sordum. pek ilgilenemediğini söyledi. ilgiyi buraya çekicek birşeyler de yapmalıyız herhalde. ama nasıl. böyle bir konu başlığı açalım. diğer arkadaşları nasıl aktif hale getirebiliriz diye. olmaz mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 03, 2007, 14:46:14 »
Alıntı yapılan: Tuba Akkır Kandemir
bu yaz aylarında insanların biryerlere gittiğini düşünerek fazla moralimizi bozmayalım. bence toplantı da yapılacaksa eğer eylül ayı gibi olmalı. tabii başka faaliyetler için de geçerli bu. yöneticiler bile sitede fazla aktif olamıyorlar anladığım kadarıyla. bir de gerçekten hiç aktif olmayan üyeler var. sadece giriş yapmışlar ve sonradan hiçbirşey eklememişler siteye. bu tip arkadaşlara özel mailler gönderilip hatırlatılmalı.  muhtemelen şifrelerini unutanlar bile var. bana bu siteyi tanıtan arkadaşı hiç görmüyorum mesela. ona, foruma girip girmediğini sordum. pek ilgilenemediğini söyledi. ilgiyi buraya çekicek birşeyler de yapmalıyız herhalde. ama nasıl. böyle bir konu başlığı açalım. diğer arkadaşları nasıl aktif hale getirebiliriz diye. olmaz mı?
[/quote]

Oh be sonunda bir fikir çıktı
Yapılacaklar :

1) Kullanıcı adı, Şifresini içeren ve tanıtım amaçlı bir mail göndermek
2) Yarışmalar düzenlemek.
3) ??

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Temmuz 03, 2007, 14:47:22 »
bence buradan devam edelım konu kalabalıgı olmasın derım ben . . . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #11 : Temmuz 03, 2007, 14:52:10 »
peki biz şahsın şifresini nerden bileceğiz. ben anlamadım.

ben burdan onbaşı olarak 10 tane ere mail atıyım. (mail adresi olanlara)

arabanız yoksa bile siz yine de aktif olun diyeyim.

2. farklı farklı birkaç yarışma daha düzenlemek. ( önerim )

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Temmuz 03, 2007, 14:53:59 »
orasına bız karısamayız yonetım toplu bır mesaj atabılır tugba abla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 03, 2007, 14:54:50 »
peki biz şahsın şifresini nerden bileceğiz. ben anlamadım.

ben burdan onbaşı olarak 10 tane ere mail atıyım. (mail adresi olanlara)

arabanız yoksa bile siz yine de aktif olun diyeyim.

2. farklı farklı birkaç yarışma daha düzenlemek. ( önerim )
[/quote]
Evet olabilir şifreleri ancak modaratörler bilir ve onlar toplu msj atsa sanki daha iyi olur tabii sizin daha önce muhabbetiniz varsa sizde atabilirsiniz birde şuanda mod'lardan onay almadan birşey yapmasak daha iyi gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #14 : Temmuz 03, 2007, 14:59:15 »
tabii. yazdıklarınıza katılıyorum. bunlar öneriler. belki yöneticilerin dikkatini çekeriz die. onay da alınması gerekiyorsa alalım. yarışma nasıl düzenleriz. yarışma olayı da dikkat çekici oluyor çünki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 03, 2007, 15:14:14 »
tabii. yazdıklarınıza katılıyorum. bunlar öneriler. belki yöneticilerin dikkatini çekeriz die. onay da alınması gerekiyorsa alalım. yarışma nasıl düzenleriz. yarışma olayı da dikkat çekici oluyor çünki.
[/quote]
Açıkçası küçük çaplı da olsa yarışmalar benimde hoşuma gidiyor bu gerçekten güzel bir yöntem  

Bu arada şu smile 'lara da bir el atsak yahu hem az hemde ne zaman hepsini göster desem yarısı görünmüyor Ayrıca çok daha güzelleri var onlarıda eklesek duygularımızı daha rahat ifade ederiz

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Temmuz 03, 2007, 15:16:36 »
yonetımden bır acıklama geldı valla alper abıde olmasa halımız harab tesekkurler alper abı. . . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #17 : Temmuz 03, 2007, 19:30:18 »
böyle bir konuya hakim olmamızı sağladığı için ercana ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim, sonuna kadar elimden geleni yapacağım ben de!!!
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 03, 2007, 20:13:40 »
Bir nokta arkadaslar. Kimsenin sifresini kimse bilmiyor. Ancak yenisini verebiliriz. Veritabanimizda sifreler tek yönlü sifrelenmis halde.

Böyle bir konuyu görmek güzel. yapilabilecek bir cok sey var ama önemli olan arkadasca ortami bozmadan daha fazla materyal eklemek. Sitede üye cok arkadas arastirma yapmak yerine hemen soru soruyorlar. Halbuki bir konuda yaptiginiz arastirmayi burada paylasabilirsiniz.

örnek: Tüm Toyotalarin verilerini ekleyebiliriz. Herkese belirli bir model dagitip, belirli bir formatta yazi isteyebiliriz. Resimlerle beraber.

Toplantilar konusunda da acikcasi gecen sefer istanbul toplantisina 20-30 kisi gelecegim dedi ama sonradan gelen cok az insan oldu. Eylül ayinda büyük bir toplanti yapalim. Gokart'da olsun.

Not: 67 kisi üye demek degil de ayni anda 67 kisi sitede online di demek.

Bu arada forum cok uzun süredir acik. Arada durgunlasir ve sonra canlanir.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 03, 2007, 20:31:31 »
murat bey öncelikle destek verdiğiniz için teşekkür ederim.Bir not düşmüşsünüz
1 sene önce ve toplamda 67 kişi oysa kayıtlı 1,201 kişi bulunmakta yazdım yani en fazla 67 kişi online olarak yaklaşık 1 sene önce girmiş bende aynı şeyi ifade etmek istemiştim.Neyse umarım güzel bir şekilde organize oluruz.