Ey gidi ey. Ben misafir olarkagittiğim Ankara'dan buluşma açtım. Toplanalım tanışalım dedim. 12 kişi listeledik. Buluşma gününde 3 kişi geldi. Bu tür şeylere arkadaşım destek çok bulursun ama günü geldiğinde çok beklersin milletin yolunu. Ben burayada davet ettim. Geliriz, gelecez filan dendi, yok. 1 çift sis farı bakın büyük şehirdeki arkadaşlar dedim. Kimseden ilgi göremedim. Eski üyemiz Coşkun'u 2 hafta bekledim. Bu gün yarın oyaladı. O da şimdi gitti.
Yani demek istediğim burada hoş beş sohbet iyi. Düşünceler iyi. Ama iş icraata geldimi sonuç sıfır. Ben Klima arayan Ferdi arkadaşımız için Trabzon ve Rize'de bildiğim galerilere onun arabasından olan kişilere sordum. Ama çoğu klimasız çıktı ve satmak isteyen olmadı. Oda bana bi çıkmacı telefonu verdi İstanbul'dan, saolsun Coşkun birebir bakacak diye onuda kaçırdık.
Buna rağmen hemen istifa vs. tabirleri kullanıp üyelik iptallerine filan da gitmedim. Faydalandığım yönlerde oldu konulara göre. Polen filtremi bulup çıkardım temizledim, emniyet kemer sesini kestim, bir çok konuda bilgi sahibi oldum. Amaç buydu zaten burda. ama büyük şehirlerden büyük nüfuslar çıkar misali İstanbul buluşması yapıp bir çok kişi bir araya gelebilirsiniz. Bende memleketimde böyle bi şey yapayım dedim. Reklam kağıtları bastım gördüğüm tüm toyotaların sileceklerine koydum, camları açıksa içine attım araca binerken gördüklerimin eline verdim ama üye olan olmadı. Olsun sağlık olsun.
Ama yinede bende destekliyorum ama gelemeyebilirim. Duruma göre.