Gönderen Konu: Genel Forum Toplantısı Yapalım  (Okunma sayısı 2793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Genel Forum Toplantısı Yapalım
« Yanıtla #20 : Temmuz 03, 2007, 21:50:15 »
Bence muhabbet bölümü kaldırılmalı ! İnsanlar boş muhabbet etmek yerine teknik anlamdaki konulara yönelebilir diye düşünüyorum.

Açılmış konulara verilen cevaplar genelde çok saçma konuya cevap yok her konuda boş muhabbet açıldımı kapanmıyor, bu engellenebilir.

Mertol Kip abimiz gibi konuya hakim bilgili ve tecrübeli insanların faydalı ve etkili konular açacağına inanıyorum(tabii ki kendi insiyatiflerine kalmış bi durum)

Forumu canlandırmak babında ön camlara çekilen folyeye toyotaclubtr.com diye alenen bir reklam yapabiliriz, bu etrafımızdaki toyota kullancılarının dikkatini çekecektir ve forumumuzu canlandıracaktır eminim.

Fikirlerim şahsi görüşümdür doğruluğu yanlışlığı tartışılır.Saygılar.

60. Hükümet Milliyetçi Hareket !

Bolu/Gerede

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 03, 2007, 21:50:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 03, 2007, 22:10:38 »
Alıntı yapılan: uğur akkaya
Bence muhabbet bölümü kaldırılmalı ! İnsanlar boş muhabbet etmek yerine teknik anlamdaki konulara yönelebilir diye düşünüyorum.

Açılmış konulara verilen cevaplar genelde çok saçma konuya cevap yok her konuda boş muhabbet açıldımı kapanmıyor, bu engellenebilir.

Mertol Kip abimiz gibi konuya hakim bilgili ve tecrübeli insanların faydalı ve etkili konular açacağına inanıyorum(tabii ki kendi insiyatiflerine kalmış bi durum)

Forumu canlandırmak babında ön camlara çekilen folyeye toyotaclubtr.com diye alenen bir reklam yapabiliriz, bu etrafımızdaki toyota kullancılarının dikkatini çekecektir ve forumumuzu canlandıracaktır eminim.

Fikirlerim şahsi görüşümdür doğruluğu yanlışlığı tartışılır.Saygılar.
[/quote]

muhabbet kalsın ama kaliteli olsun. burasının toyota'nın türkiye ana forumu olduğu unutulmadan esas konunun toyota'larımız ve teknik konular olduğu bir forum
boş muhabbete katılıyorum ilanlara bile hayırlı satışlar falan acayip oluyor bence ilan sahibi 1 2 haftada 1 günceller konuyla ilgili sorusu olan sorar satış olur veya olmaz ama hayırlı satışlar bende alıcam bundan falan tarzında görüntü kalabalığına gerek yok.
Mertol Kip, Murat Küden, h-rv si 205'i olan bir abi vardı murat... hatırlayamadım başka gerçek ustalar da var ilk aklıma gelenleri saydım bu kişileri foruma çekecek onlardan bilgi alabileceğimizi kaliteli bir ortam oluşturmalıyız.
ben forumun caddeci gazlar tarafından basılmasına taraftar değilim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 03, 2007, 22:37:20 »
Bencede bi çıkartma bi sticker arabalarımıza olamı diye düşünüyorum.Muhabbet kısmı da kaldırımasın çünkü zaten teknik bilgilerin yeri ayrı muhabbet ayrı istemeyen girmez okumaz ama bence olmalı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Temmuz 03, 2007, 22:45:09 »
Ercan şu senin avatardaki resmin üzerindeki yazıları sildim oraya bi toyotaclubtr.com yazıp arabalarımıza çıkarttırsak güzel olmaz mı?Az çok photoshop kullanmasını bilirim öneri olursa bi logo gibi bişey yapabilirim.
60. Hükümet Milliyetçi Hareket !

Bolu/Gerede

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 03, 2007, 22:53:12 »
Alıntı yapılan: uğur akkaya
Ercan şu senin avatardaki resmin üzerindeki yazıları sildim oraya bi toyotaclubtr.com yazıp arabalarımıza çıkarttırsak güzel olmaz mı?Az çok photoshop kullanmasını bilirim öneri olursa bi logo gibi bişey yapabilirim.
[/quote]
Evet logo çok hoş demi bende kocaman bi resmi var bende sildim asında da bunu koymuşum işte bende bilgisayar programcısıyım az çok bilir bu işleri bencede şahane olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 03, 2007, 23:42:39 »
logo olsun ama ön cama minübüs işi değil 3 4 sene önce admin bi bünyamin vardı hala takip ediyormu bilmiyorum ben ondan istemiştim sticker sağolsun evime yollamıştı hiç öle süslü şatafatlı bişey değildi ''www'' ve ''com'' küçük boyutta ''toyotaclubtr'' büyük boyutta ''toyota'' formula karakterle yazılmış gayet hoş bir stickerdı arabayı satınca üstünde gitti o da gayet başarılı toyota'ya yakışır bir görüntüydü

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Temmuz 04, 2007, 13:32:15 »
Ey gidi ey. Ben misafir olarkagittiğim Ankara'dan buluşma açtım. Toplanalım tanışalım dedim. 12 kişi listeledik. Buluşma gününde 3 kişi geldi. Bu tür şeylere arkadaşım destek çok bulursun ama günü geldiğinde çok beklersin milletin yolunu. Ben burayada davet ettim. Geliriz, gelecez filan dendi, yok. 1 çift sis farı bakın büyük şehirdeki arkadaşlar dedim. Kimseden ilgi göremedim. Eski üyemiz Coşkun'u 2 hafta bekledim. Bu gün yarın oyaladı. O da şimdi gitti.

Yani demek istediğim burada hoş beş sohbet iyi. Düşünceler iyi. Ama iş icraata geldimi sonuç sıfır. Ben Klima arayan Ferdi arkadaşımız için Trabzon ve Rize'de bildiğim galerilere onun arabasından olan kişilere sordum. Ama çoğu klimasız çıktı ve satmak isteyen olmadı. Oda bana bi çıkmacı telefonu verdi İstanbul'dan, saolsun Coşkun birebir bakacak diye onuda kaçırdık.  

Buna rağmen hemen istifa vs. tabirleri kullanıp üyelik iptallerine filan da gitmedim. Faydalandığım yönlerde oldu konulara göre. Polen filtremi bulup çıkardım temizledim, emniyet kemer sesini kestim, bir çok konuda bilgi sahibi oldum. Amaç buydu zaten burda. ama büyük şehirlerden büyük nüfuslar çıkar misali İstanbul buluşması yapıp bir çok kişi bir araya gelebilirsiniz. Bende memleketimde böyle bi şey yapayım dedim. Reklam kağıtları bastım gördüğüm tüm toyotaların sileceklerine koydum, camları açıksa içine attım araca binerken gördüklerimin eline verdim ama üye olan olmadı. Olsun sağlık olsun.

Ama yinede bende destekliyorum ama gelemeyebilirim. Duruma göre.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Temmuz 07, 2007, 23:56:36 »
hmm noldu toplantı kısa surmus  
...