0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben gazyağı kullandım, hem çıktı hem parladı
=) yapma ya =) ya o bant izleri çıkmaya çıktı ama köşe izleri var ya mazotla sildim,tinerle sildim nerdeyse boya çıkacak herkes onla çıkartabilrsin dedi ama tık yok bnm arabada mı bi sıkıntı var acaba =)
Eğer kendin çıkaramıyorsan , şaşmazda 4nal'a git, orda burak usta halleder her türlü..
O 4nala gitmek farz oldu o zman çıkmıyo çünkü daha fazla da uğraşmak istemiyorm boyaya zarar vericez yoksa tam adresi nere bu 4nal'ın !!
en iyi çözüm nitro yakıt ile silmek ben kendi aracımda öyle yaptım ama nitro yakıtı nerden bulucam dersen sadece model mağzalarında bulabilirsin, litreside 16 TL falandı, tanıdığın modelci varsa 100 gram kadar iste yada model mağzasından iste sanırım verirlerAnkarada www.rc06store.com vardı
yazı iptali yay yoksa bence gri e101 yakışmıyor ama.yinede bi resimde görmem lazım
Uhhhh Atiiii bana bu iki olayı (yazı iptali-yay) mantıklı bağdaştır sana 1 hafta boyunca istediğin yemekleri ısmarlayacağım
Valla bende bildigin kama ile söktüm ( hatta sahibi Ferdi Çetinbaş'tır ) ama hiç çizmedim nası bi şefkatle yaklaştımsa Kalan izleride gaz dediğimiz gazyağıyla çıkardım bi gaz bi hafif hafif tırnak oldukça uğraştırıyor...