0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Silmek için şunu kullanın;Her işe yarar,
WD 40 efsanesiiiiiii
yaa konuyla alakasız olucak ama Mesut abi bunlar bizi fena tokatlar yoldabu ne böyle V 12 Modellmotor RC Engine the original Video !
195/55/15 te deli gibi sürtüyodu,çamurluklar çekiçlendi yay taktıktan sonra nasıl olur kim bilir =) ayrıca ankara yollarında hele bide haftada ikikere köye gidip geliyosa o araba yay takarsam 2 güne pert olur efsane düşünmedim değil. . .abi resimlerde en kısa zmaanda burda. . .
burak öncelikle tebrikler güzel çalışma olmuş bende düşünüyodum logo iptalini ama kaldırdıgımda arkasında delik olcagını sanıyodum ilham aldım şimdi senden yapabilirsem bide ben deniyim bakıyım, kesin olarak altında delik kalmıyo demi tecrübe olarak sana soruyum dedim sonra bagaja ateş açmışlar gibi durmasın
foto koymasanda efsanenin duruşunu hayal edebiliyorum burak güzel çalışma, bizde bi arkadaşın arabanın toyota ambleminin altına kırmızı folyo çekmiştikde honda çakması onun altında delik görünce bende onlardada vardır diye ellemiyodum sagol valla istedigim bişeydi yarın bi deniyim bakıyım nasıl olcak
amblemin altına folyoyu bnde çektim =) yazı iptaliyle birlikte number one oldu =) dene bak dediklerimide unutma hem TRD hemde sitenin reklamı çok güzel duruyo...
olsun bir daha yapıştır. toyotaya geçince bende yapıştırcam