0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6 yaşındayken uçarak kafamı kolonun köşesine çarpmıştım... tam hatırlamıyorum ama istanbulda 3-4 hastane dolaşmışız kimse beni almak istememiş.....
şimdi de esas trafik kazamı anlatayım.... gerçi daha önce anlattım diye hatırlıyorum ama neyse....hyundaiyi alalı birkaç gün olmuş ve o gün kasko yaptırmayı düşünüyorum.... güzel güzel giyinmişim takmış takıştırmışım saçlar havalı ben havalı gözümde acaip pahalı versace güneş gözlükleri.... bir octavianın yaptığı saçma hareket sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybedip uçtum....beni arabadan indirdiklerinde takla attığımı sanıyordum oysaki yolda yatay bir şekilde dönüp dönüp refüje vurmuşum.... arabanın ön taraf dağılmış....iner inmez dehşetle yanıma koşan arkadaşıma "gözlüğüm gözlüğüm yok noolur gözlüğümü buulll" diye feryat ettiğimi o garibanında arabada gözlük aradığını hatırlıyorum birde kolye ve küpelerimi kontrol ediyordum.... emniyet kemeri takmayı o kazadan sonra adet edindim... ve nasıl yolun karşısına uçmadım nasıl boyun kırığı olmadım nasıl o yolda arkamdan bir kamyon gelmiyordu bilmiyorum.... Allah korudu beni.....