Gönderen Konu: Atlattiginiz Tehlikeler?  (Okunma sayısı 1578 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Atlattiginiz Tehlikeler?
« : Temmuz 20, 2010, 20:50:57 »
selam arkadaslar. Hayatinizda basinizdan gecen ve ucuz atlattim diyebileceginiz tehlikeli anlar oldu mu?

Toyota Club Türkiye

Atlattiginiz Tehlikeler?
« : Temmuz 20, 2010, 20:50:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: Atlattiginiz Tehlikeler?
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2010, 22:44:32 »
kan aldırırken hep bayılırım uyandıktan sonra ucuz atlattım diye sevinirim :D
izmirden babamla avensis almaya gittik aldık dönüşte babam 2 kez uyuya kaldı yol yorgunluğuyla ucuz atlattık.
demirlerin üstünden atlarken ayağım kaydı karnım demirlere girdi ucuz atlattım :D

şimdilik aklıma gelenler bunlar :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2010, 23:17:49 »
1- Köye giderkn transitle şarampole yuıvarlandık araba yan yattı camdan çıktık ucuz atlattık =)
2-Yine köyde şahinle yaklaşık 900 mtre falan yükseklikte bir dağdan inerken kuma kaptırdık araba küçücük bir taş parçasına takıldı kaldı biz indikten sonrada aşağı yuvarlandı bunu baya bi ucuz atlattık. . .
3-Clio 1.4 HB le İstanbul istikanaetinde 160 civarı falan hızla giderken sağdan araba çıktı,solumuzda da kamyon vardı kaçamadık ve bir anda refüjün üstünde bulduk kendimizi 2 tane tabalayı devirdik ve en son hatırladığım kamyonun kafamı sağa çevirdiğimde kamyonun tekerini görmüştüm onuda ucuz atlattık neyseki?

En son olansa arabayı yeni aldığım zamanlarda işe geç kalmıştım bnm güzsel türkiyem de bilirsinizki yolda kazı çalışması falan olduğunda uyarı işareti konulmaz =)) önmden giden 207 abs li falan tabi frene basmasıyla durması bir oldu bnm efsanenn lastikler o zmn formula-1 lastii gibi dümdüzdü frene basmamla arabann kızaklaması 1 oldu en son can havliyle direksiyonu kırdım gözlerimi kapadım tangır tungut pat küt diye bir ses geldi 207 nin yanından nasıl geçtiysem artık kızaklayarak aynadan baktıımda adamında gözlerinn kjapalı olduunu gördüm =))

şimdilik bu kadar =))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Temmuz 21, 2010, 01:02:07 »
Bundan 15 yıl önce köyümde traktör kullanmaya kalktım. Güya araba kullanıyorum ya.. Traktörü küçümsedim. Çalışır vaziyetteki  traktörü hiç ön bilgi almadan Dayımdan kaptım... Evin önündeki dik yokuştan köyün ana yoluna çıkacağım. Aksilik bu ya.. Tam ben çıkacak iken bir Toros yoldan geçtiği için durmak zorunda kaldım . Ama fren nerde bilmediğim için eğimden dolayı traktör geri geri hızla kaymaya başladı yokuş aşağı..Yaklaşık 30 metre sonra babamın park halindeki gıcır gıcır yeni Temprasını pert hale getirip bahçe duvarını da yıktıktan sonra banim hiç katkım olmadan traktör kendiliğinden durdu... Sonra öğrendim... Kontrolsüz geri gidiş ya da Allah korusun çarpma nedeniyle traktör devrilse imiş ben şu anda aranızda kesinlikle olmayacaktım.... Bu olaydan sonra hep şükrederim .... 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #4 : Temmuz 21, 2010, 01:10:53 »
bunlar ne imis? Gercekten hepsi birbirinden tehlikeli olaylarmis ve elkide ucuz atlatmissiniz. Simdi bir ani gibi geliyordur ama eminim o anlari yasarken zaman sizin icin durmustur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 21, 2010, 01:22:01 »
   Sahne aldığım barda sarhoşun birinin aşka gelip silahı ile sağa sola ateş etmesi.O günü ucuz atlatmıştık...
   Kışın Kurtuluş-Hacettepe köprüsünden inerken,köprüden geçmeyelim uyarılarımı dikkate almayan Ali yüzünden bir o yana bir bu yana savrulduktan sonra anlamsız bir şekilde durmamız tamamıyla şans'tan başka bir şey değildi.O kış bir kez daha BMW'den ve Ali'den nefret ettim.Kar ise yapması gerekeni yaptı.Yağmaya devam etti...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #6 : Temmuz 21, 2010, 01:31:57 »
ilk paragrafin sorun olmasin ozcan, istersen degistirebilirsin. Enistem de ankarada buzlanmada bmw ile kaza yapmisti, arac pert olmustu. Bu gibi durumlarda onden cekisliler kadar toleransli degiller.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2010, 01:33:55 »
Hakan Bey;
Bu olayı forumda paylaşmamın nedeni gerçekten aradan bu kadar süre geçmiş olmasına karşın beni çok etkilemesidir.  Olayın maddi külfeti de eksik olmasınlar kimse bir şey istemedi ama bayağı ağır oldu bana... Babamın perte çıkan 94 model SX Temrasını hevesini alamadığı için sıfır 95 model Tempra SXA ile değiştirdim. Annenneme duvarını yenilemesi için o zamanın parasıyla 1.000.000. TL verdim.. Traktörün de arabaya çarptıktan sonra ters dönüp duvara çarptığı için farları kırılıp tamponu hasar görmüştü ama sağolsun Dayım kesinlikle kabul etmedi... Haa birde aynı gün kurban kestirdim ama fiyatını hatırlamıyorum....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #8 : Temmuz 21, 2010, 01:39:39 »
cok gecmis olsun gercekten dursun bey. Traktor devrilmesi sonucu yasanan uzucu durumlarin cok oldugunu biliyorum. Isin maddi yani bir yana gercekten ucuz atlatmissiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Temmuz 21, 2010, 01:47:26 »
Çok teşekkürler.
Keşke Burak Tolga Erdoğan kardeşimiz de ucuz atlatsaydı ve bizimle paylaşsaydı yaşadıklarını. Ama hayat herkese adil davranmıyor ne yazık ki... Bu vesileyle kendisini rahmetle anıyor.. mekanının cennet olmasını diliyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #10 : Temmuz 21, 2010, 01:53:11 »
amin. Unutmamak gercekten cok onemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 21, 2010, 01:58:16 »
hehehh ben geleneksel kazamı yaptım 3 hafta kadar önce geçen sene de küçük bi kazam olmuştu bu sene de aynı zamanlarda motosikletle nazarlığımı yapmış oldum bakalım seneye yine aynı bacakdan devam etcem galiba bunun dışında tehlikeli bir şey yaşamadım galiba (:
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #12 : Temmuz 21, 2010, 01:59:11 »
gecen ay halı sahada maç yaparken 1 arkadaşımkarşı takımdeki şahısla  tartışmaya başladı.5-10 dk sonra tartışma kavga donustu bende kavganın ortasına girip onları ayırdım onları ayırırken karşı taraftakı elemana 1 tane tokat atmak zorunda kaldım neyse maçı ıptal ettik tam cıkıp evlerıze donucekken karşı takımdakıler toplanmıs bize saldırmaya kalktılar baya bır arbede oldu halı sahanın kafesınde neyse tam arbede biterken benım sahada tokat attıgım cocuk arkam donukken kafama bıra sısesı fırlatmıs allahtan tam fırlatırken benım arkadasım bana seslendı son anda yana kayıp kurtuldum yoksa baya agır bır darbe alıcaktım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2010, 09:43:34 »
6 yaşındayken uçarak kafamı kolonun köşesine çarpmıştım... tam hatırlamıyorum ama istanbulda 3-4 hastane dolaşmışız kimse beni almak istememiş.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 21, 2010, 10:25:11 »
6 yaşındayken uçarak kafamı kolonun köşesine çarpmıştım... tam hatırlamıyorum ama istanbulda 3-4 hastane dolaşmışız kimse beni almak istememiş.....
o zaman pikachu varmıydı yav :P
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 21, 2010, 10:40:11 »
bende gecenin bi vakti kayseriye gezmeye gittim.gece gece nereyi gezeceksem artık :) sivas caddesinde bi sürü alt geçit var.ben ters taraftan dükkanların yanından gidiyorum.orda temizlik işçisinin birine yol sordum tarif etti.ilerden alt geçide gir dedi adam.meğerse adam diğer alt geçidi söylemiş bende hemen yanımdaki alt geçide girecem diye düşünüyorum..ters yön olduğu hiç aklıma gelmiyor.adama teşekkür ettikten ilerledim direksiyonu kırdım tam arabanın burnu alt geçide giriyorduki içerden bi araba çıktı ama ne biçim süretli anlatamam.2 sn önce girsem alt geçide o araç o hızla 3-5 takla attırırdı bana.sonra durdum yanımdaki arkadaşıma baktım o bana baktı hiç bişey söylemedik bi süre kaldık öyle.sonra dedik bu nasıl bi şanstır böyle...ALLAH a şükrederek hemen geri geri çıktım diğer alt geçide girdim...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #16 : Temmuz 21, 2010, 12:31:13 »
gercekten bazen saniseler cok onemli olabiliyor. Sende ucuz atlatmissin taylan. Hande hanimin meslege giris sebebi belli oldu. Bende birgun giderken arkamdan gelen midibusun cok hizli oldugunu aynadan farkettim ve hizimi arttirdim. O sirada bir baktim midibus viraji alamadi ve yan yatti. Hizimi arttirmasam bizim bagaja yatacakti. Sonra enistemin araci kullanirkem ve ablam, yegenler falanda aracta iken bu olayi anlatiyordum. O sirada karsidan beyaz bir kus model aracin tuhaf geldigini farkettim. Hizimi kesmen il onumden benim sagimdaki tarlaya dogru uctu. Sanslarina enisten oranin saglik grup baskani idi ve ilk mudahaleyi biz yapmistik. :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Temmuz 21, 2010, 13:05:09 »
sene 97 olması lazımdı,istanbulda oturuyorduk,evim bostancıda iş yerim tahtakaledeydi,arabalı vapurla gidip gelirdik,istanbulda oturan arkadaşlar bilirler adettendir vapurun kapağı inmeden atlanır o kapaktan :) adet yerini bulsun diye sırf kapağa çıktım,ayağım kaydı tam denize düşmek üzereyken arkamdaki adam tuttu ensemden(kedi tutar gibi) :) çekti beni geriye,yani çok ucuz atlattım.
2005 te wv t5 im vardı o araba çok çekti benden:) çok yarışırdım onunla,yine öyle birgün(cumartesi)dükkanı kapattım eve gidiyordum,gaza çabuk geldiğim zamanlardı ki.yine istanbullular bilir yolda giderken 2 makas atmaya başlasan illaki bi takılanın oluyor peşine:) kozyatağı carrefour un önüne geldim makas atarken arka lastik kaydı 140 la bariyerlere girdim ALLAH a şükür heyecanlanmam hiç.kaza hala gözümün önüne gelir bazen.5-6 kere havalandım yerden arabayı toparlamak için vites bile küçültüm çok şükür ki hiç bir arabaya yada bi başkasına zarar vermedim.araba 2 ay kadar z.burnu tamaş ta yattı ve 15000 tl masrafı çıktı,pert e nasıl çıkmadı hala anlayabilmiş değilim,allah korudu yine...
hatırladıkalarım bunlar
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 21, 2010, 13:19:46 »
şimdi de esas trafik kazamı anlatayım.... gerçi daha önce anlattım diye hatırlıyorum ama neyse....

hyundaiyi alalı birkaç gün olmuş ve o gün kasko yaptırmayı düşünüyorum.... güzel güzel giyinmişim takmış takıştırmışım saçlar havalı ben havalı gözümde acaip pahalı versace güneş gözlükleri.... bir octavianın yaptığı saçma hareket sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybedip uçtum....

beni arabadan indirdiklerinde takla attığımı sanıyordum oysaki yolda yatay bir şekilde dönüp dönüp refüje vurmuşum.... arabanın ön taraf dağılmış....

iner inmez dehşetle yanıma koşan arkadaşıma "gözlüğüm gözlüğüm yok noolur gözlüğümü buulll" diye feryat ettiğimi o garibanında arabada gözlük aradığını hatırlıyorum :D birde kolye ve küpelerimi kontrol ediyordum.... :D

emniyet kemeri takmayı o kazadan sonra adet edindim... ve nasıl yolun karşısına uçmadım nasıl boyun kırığı olmadım nasıl o yolda arkamdan bir kamyon gelmiyordu bilmiyorum.... Allah korudu beni.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 21, 2010, 13:37:43 »
şimdi de esas trafik kazamı anlatayım.... gerçi daha önce anlattım diye hatırlıyorum ama neyse....

hyundaiyi alalı birkaç gün olmuş ve o gün kasko yaptırmayı düşünüyorum.... güzel güzel giyinmişim takmış takıştırmışım saçlar havalı ben havalı gözümde acaip pahalı versace güneş gözlükleri.... bir octavianın yaptığı saçma hareket sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybedip uçtum....

beni arabadan indirdiklerinde takla attığımı sanıyordum oysaki yolda yatay bir şekilde dönüp dönüp refüje vurmuşum.... arabanın ön taraf dağılmış....

iner inmez dehşetle yanıma koşan arkadaşıma "gözlüğüm gözlüğüm yok noolur gözlüğümü buulll" diye feryat ettiğimi o garibanında arabada gözlük aradığını hatırlıyorum :D birde kolye ve küpelerimi kontrol ediyordum.... :D

emniyet kemeri takmayı o kazadan sonra adet edindim... ve nasıl yolun karşısına uçmadım nasıl boyun kırığı olmadım nasıl o yolda arkamdan bir kamyon gelmiyordu bilmiyorum.... Allah korudu beni.....
Hakketen kontrolden çıkn araca başka bir aracın çarpmaması olası değil.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.