0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabi konu kilitlenmezse
eskı kasa 5 ler kadar güzel değil yenı 5 serisi yaa şahsen ben 2004-2009 kasa 5 serisi hastasıyım
e39 kasa yani sizin bahsettiğinizden bir önceki daha bi bmw çizgisinde değilmiydi yahu hatta e34 kasanın da bi başka tadı vardı son kasalarda yitirildi biraz
c serisi mi bu ülkedeki mercedes tutkusu her geçen gün ağzımı açık bıraktırıyor..a8 yerine c serisi tercih edildiğini de gördüm bugün...a8i de bozmuşlar ya..gitmiş o kaslı canavar araç..yerine a4e benzeyen stopları olan a4ün 2 boy büyüğü gelmiş..
Burak değil oda arkadaşı yapmış kazayı.Olay yerine vardığımda yangını söndürmüştüler.Büyümeden söndürmüştüler.Küçük boş bir tüp yerde duruyordu.Mehmet çocuğun belinin kırıldığını söyleyince şok oldum ve çok üzüldüm.Şu kemer varya kemer...Belinden başka sanırım kol ve bacakta da kırıklar varmış....Şu anda durumu nasıl bilgin vermı Türkay? Benim bildiğim Türkay Audi'ye binmez
atakan resimler için çok sağol..bu arada bu aracı beğenmeyenleri borusana davet ediyorum (ne haddimeyse ) abartı keyifli abartı şık bir araç..e60 kasa (taylanın beğendiği) bmwnin en beğenilmeyen kasalarından biri, aynı şekilde bir önceki 7 serisi de beğenilmemiş çok eleştirilmişti..son 7 ve son 5 serisi bmw çizgisine geri döndü..bmwnin 5 serisi olarak en efsane aracı e34tür yukarda bahsedildiği gibi, bir de e38 denmiş beni benden aldı o yorum çünkü o sınıfa gelmiş geçmiş en baba araçtır e38..araba buram buram estetik buram buram konfor buram buram kas..
Bırde tum markalar yenı nesıl araclarının yuzlerını aynı yapmaya başladılar (tornadan cıkan odun gibi) ben buna karşıyım arkadas benım kullandıgım aracın kendıne has görüntüsü,havası olucak
Oooyy oy düne kadar profil fotom e38 Alpına B12 idi.... altınada kendı capımda yorumumu yazmıstım''bugun olmasada bigün benimsin'' başka bi aşk o ya....
abi fiyatları çok uçuk değil aslında yani hayallerini gerçekleştirmek zor olmaz ama vergisi ve yakarı çok o ayrı