0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Müdürlere genel de firmalar veriyor.İStanbul müdüründe en az 10 tane makam aracı vardır.O içeride şimdi ranzaya biniyordur.
Ercüment müdüre alınmıştı... Atakan bunun gibimiydi....(ikinci fotoda az birşey bacaklarım görünmüş )Büyükanıt paşaya A8 alındığında ülke çalkalanmıştı ki belediye alırsa olay olur bence (yılda 20-25 adet arası satılıyor A8)
Ya Özcan abi biliyorum a8 neye benzediğini gerçekten TEESÜF ederim .bundan bir önceki kasa.Ama büyük ihtimal A6 idiya.
c serisi mi bu ülkedeki mercedes tutkusu her geçen gün ağzımı açık bıraktırıyor..a8 yerine c serisi tercih edildiğini de gördüm bugün...a8i de bozmuşlar ya..gitmiş o kaslı canavar araç..yerine a4e benzeyen stopları olan a4ün 2 boy büyüğü gelmiş..
Özcan abi bu aralar Almanya'da AUDİ modaymış diye duydum.
Mercedes'in sadece adı çıkmış artık diyebilirim Türkay.
Yorumum yalnış anlaşıldı..A4 alacağıma C serisi mercedes alırım...A8 alacağıma 350l,500l,600l alırım...
Özcan abi Almanya'da ve avrupada mercedes bmw yerine AUDİ artık daha bi lüks ve üst sınıf aracı olarak kullanılıyormuş.
kesinlikle...sınıf ne olursa olsun premium marka bir araç alacaksam o bmw olacaktır..türkiyede de öyle..kızlar audi beğeniyor şu ara bi anda süper bir yenilenmeye girdi audi, tasarım olarak sadece, insanların tasarımı birinci sırada tuttuklarını farkettiler, bu audinin ikinci atağı..ilk atağını a serisi araçlara geçerek yapmıştı (audi 80 audi100 gibi araçlardan a4 a6 gibi araçlara geçerek)kişisel görüştür saygı duyarım..o sınıftan araba alacaksam eğer mercedes almam..mafyası da milletvekili de, krosu da, bilmemnesi de mercedese biniyor..a8 en karizması olur o sınıfta, daha da karizma için lexus Ls binen yok çünkü..her yerde baktırır kendine..3. seçenek olarak bmw derim, mercedesi aralarına bile sokmamöyle değil tasarımı daha güncel bulunuyor, daha marjinal, o yüzden daha çok satıyor
ayrıca ;audi reklamında yazan (hamleni yap bmw)bmw reklamında yazan (şah-mat!)
Türkay abi cidden Türkiye'de lexus olsa hiç tanımam AUDİ felan LS600h
Almanya'da bir gün gidipte görürseniz şaşırmayın sakın.En çok tutan Audi ve Toyota'dan başkası değildir.Arabalardan anlamayan annem bile Audi ile özellikle Toyota'nın çok oluşunu farketmiş. Türkay bir sabah Cepa'yı geçtikten sonra kaza yapan bir A3 görmüştüm.Bir hafta sonrada Bmw'si olan arkadaşın ile karşılaştımKaza yapan A3 sizin yurttan birininmiş sanırım.150 km ile sol bariyere çarpmış.Sürücüde hasar çokmuş kemerini takmadığı için.Yan koltuktaki kuzeni kemer taktığı için bir şey olmamış.Tanıyormusun kaza yapan kişiyi?
Bende hep audi markasından yanaydım..Ama artık o dediklerin audi yi daha çok tercih ediyor.bu fikrime gelecek olursak son bir haftadır sıfır c180 komp.avantgarde ve 350l mercedesle geziyorum ve gerçekten başka bir keyfi var..
evet abi can ciğer arkadaşım yaptı kazayı..araba da benim focuslu arkadaşım var ya burak onun arabası..focusu satıp o a3ü aldı, yanmış sanırım araba..çocuğun beli kırılmış..
Allah nasip etsin sen al audi ye bin.Ben de mercedes alır ona binerim.