Gönderen Konu: Türk Trafik Polisi Arabası (Insignia 1.6 180Hp Turbo)  (Okunma sayısı 13033 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Türk Trafik Polisi Arabası (Insignia 1.6 180Hp Turbo)
« Yanıtla #40 : Temmuz 23, 2010, 00:56:00 »
Müdürlere genel de firmalar veriyor.İStanbul müdüründe en az 10 tane makam aracı vardır.O içeride şimdi ranzaya biniyordur.
  Ercüment müdüre alınmıştı...
   Atakan bunun gibimiydi....(ikinci fotoda az birşey bacaklarım görünmüş :D )

Büyükanıt paşaya A8 alındığında ülke çalkalanmıştı ki belediye alırsa olay olur bence (yılda 20-25 adet arası satılıyor A8)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 23, 2010, 00:56:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 23, 2010, 00:59:29 »
Ulaştırma bakanının makam aracı..Gerçekten süper birşey ama mercedes varken gerçekten audi ye para verilmez.O kadar param varsa c serisi mercedes alırım.Önde ki yıldız yeter :)
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 23, 2010, 01:01:41 »
Ya Özcan abi biliyorum a8 neye benzediğini gerçekten TEESÜF ederim :D .bundan bir önceki kasa.Ama büyük ihtimal A6 idiya.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 23, 2010, 01:03:44 »
[quote author Teoman Ay link=topic=22805.msg308504#msg308504 date=1279835969]
Ulaştırma bakanının makam aracı..Gerçekten süper birşey ama mercedes varken gerçekten audi ye para verilmez.O kadar param varsa c serisi mercedes alırım.Önde ki yıldız yeter :)
[/quote]
c serisi mi :blink: bu ülkedeki mercedes tutkusu her geçen gün ağzımı açık bıraktırıyor..a8 yerine c serisi tercih edildiğini de gördüm bugün...
  Ercüment müdüre alınmıştı...
   Atakan bunun gibimiydi....(ikinci fotoda az birşey bacaklarım görünmüş :D )
Büyükanıt paşaya A8 alındığında ülke çalkalanmıştı ki belediye alırsa olay olur bence (yılda 20-25 adet arası satılıyor A8)
a8i de bozmuşlar ya..gitmiş o kaslı canavar araç..yerine a4e benzeyen stopları olan a4ün 2 boy büyüğü gelmiş..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Temmuz 23, 2010, 01:08:15 »
Ya Özcan abi biliyorum a8 neye benzediğini gerçekten TEESÜF ederim :D .bundan bir önceki kasa.Ama büyük ihtimal A6 idiya.
  bilip bilmediğin için değil hatırlamana yardımcı olmak için dedim/ekledim...A6'dır bundan emin olabilirsin.Ankara valisi bile 3,2 quattro A6'ya biniyorken belediye başkanına A8 için ihtimal bile vermiyorum
   Mercedes'in sadece adı çıkmış artık diyebilirim Türkay.Teoman bey'in A8'e karşılık C dediğini sanmıyorum.Olamazda zaten..E segmentinde de zaten topu topu 3 model araba var.A8, S ve 7 serisi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Temmuz 23, 2010, 01:09:57 »
Özcan abi bu aralar Almanya'da AUDİ modaymış diye duydum.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Temmuz 23, 2010, 01:11:03 »
c serisi mi :blink: bu ülkedeki mercedes tutkusu her geçen gün ağzımı açık bıraktırıyor..a8 yerine c serisi tercih edildiğini de gördüm bugün...a8i de bozmuşlar ya..gitmiş o kaslı canavar araç..yerine a4e benzeyen stopları olan a4ün 2 boy büyüğü gelmiş..

Yorumum yalnış anlaşıldı..A4 alacağıma C serisi mercedes alırım...A8 alacağıma 350l,500l,600l alırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Temmuz 23, 2010, 01:13:05 »
   Nasıl yani?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Temmuz 23, 2010, 01:15:27 »
Yani konu dağılıyor ama A8 yerine cidden Tercih ederim.

Özcan abi Almanya'da ve avrupada mercedes bmw yerine AUDİ artık daha bi lüks ve üst sınıf aracı olarak kullanılıyormuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Temmuz 23, 2010, 01:17:46 »
   Mercedes'in sadece adı çıkmış artık diyebilirim Türkay.
kesinlikle...sınıf ne olursa olsun premium marka bir araç alacaksam o bmw olacaktır..
türkiyede de öyle..kızlar audi beğeniyor şu ara :P bi anda süper bir yenilenmeye girdi audi, tasarım olarak sadece, insanların tasarımı birinci sırada tuttuklarını farkettiler, bu audinin ikinci atağı..ilk atağını a serisi araçlara geçerek yapmıştı (audi 80 audi100 gibi araçlardan a4 a6  gibi araçlara geçerek)
Yorumum yalnış anlaşıldı..A4 alacağıma C serisi mercedes alırım...A8 alacağıma 350l,500l,600l alırım...
kişisel görüştür saygı duyarım..o sınıftan araba alacaksam eğer mercedes almam..mafyası da milletvekili de, krosu da, bilmemnesi de mercedese biniyor..a8 en karizması olur o sınıfta, daha da karizma için lexus Ls binen yok çünkü..her yerde baktırır kendine..3. seçenek olarak bmw derim, mercedesi aralarına bile sokmam
Özcan abi Almanya'da ve avrupada mercedes bmw yerine AUDİ artık daha bi lüks ve üst sınıf aracı olarak kullanılıyormuş.
öyle değil :D tasarımı daha güncel bulunuyor, daha marjinal, o yüzden daha çok satıyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Temmuz 23, 2010, 01:18:57 »
ayrıca ;

audi reklamında yazan (hamleni yap bmw)
bmw reklamında yazan (şah-mat!)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Temmuz 23, 2010, 01:21:48 »
kesinlikle...sınıf ne olursa olsun premium marka bir araç alacaksam o bmw olacaktır..türkiyede de öyle..kızlar audi beğeniyor şu ara :P bi anda süper bir yenilenmeye girdi audi, tasarım olarak sadece, insanların tasarımı birinci sırada tuttuklarını farkettiler, bu audinin ikinci atağı..ilk atağını a serisi araçlara geçerek yapmıştı (audi 80 audi100 gibi araçlardan a4 a6  gibi araçlara geçerek)kişisel görüştür saygı duyarım..o sınıftan araba alacaksam eğer mercedes almam..mafyası da milletvekili de, krosu da, bilmemnesi de mercedese biniyor..a8 en karizması olur o sınıfta, daha da karizma için lexus Ls binen yok çünkü..her yerde baktırır kendine..3. seçenek olarak bmw derim, mercedesi aralarına bile sokmamöyle değil :D tasarımı daha güncel bulunuyor, daha marjinal, o yüzden daha çok satıyor
Türkay abi cidden Türkiye'de lexus olsa hiç tanımam AUDİ felan LS600h

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Temmuz 23, 2010, 01:24:37 »
   Almanya'da bir gün gidipte görürseniz şaşırmayın sakın.En çok tutan Audi ve Toyota'dan başkası değildir.Arabalardan anlamayan annem bile Audi ile özellikle Toyota'nın çok oluşunu farketmiş.
   Türkay bir sabah Cepa'yı geçtikten sonra kaza yapan bir A3 görmüştüm.Bir hafta sonrada Bmw'si olan arkadaşın ile karşılaştımKaza yapan A3 sizin yurttan birininmiş sanırım.150 km ile sol bariyere çarpmış.Sürücüde hasar çokmuş kemerini takmadığı için.Yan koltuktaki kuzeni kemer taktığı için bir şey olmamış.Tanıyormusun kaza yapan kişiyi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Temmuz 23, 2010, 01:25:03 »
Bende hep audi markasından yanaydım..Ama artık o dediklerin audi yi daha çok tercih ediyor.bu fikrime gelecek olursak son bir haftadır sıfır c180 komp.avantgarde ve 350l  mercedesle geziyorum ve gerçekten başka bir keyfi var..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Temmuz 23, 2010, 01:26:41 »
ayrıca ;

audi reklamında yazan (hamleni yap bmw)
bmw reklamında yazan (şah-mat!)
Çok süper olmuş ama :D Audi hala o reklam panosunu orada tutuyor mu acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Temmuz 23, 2010, 01:28:32 »
Türkay abi cidden Türkiye'de lexus olsa hiç tanımam AUDİ felan LS600h
hele ottoman modeli olacak...

Almanya'da bir gün gidipte görürseniz şaşırmayın sakın.En çok tutan Audi ve Toyota'dan başkası değildir.Arabalardan anlamayan annem bile Audi ile özellikle Toyota'nın çok oluşunu farketmiş.
   Türkay bir sabah Cepa'yı geçtikten sonra kaza yapan bir A3 görmüştüm.Bir hafta sonrada Bmw'si olan arkadaşın ile karşılaştımKaza yapan A3 sizin yurttan birininmiş sanırım.150 km ile sol bariyere çarpmış.Sürücüde hasar çokmuş kemerini takmadığı için.Yan koltuktaki kuzeni kemer taktığı için bir şey olmamış.Tanıyormusun kaza yapan kişiyi?
evet abi can ciğer arkadaşım yaptı kazayı..araba da benim focuslu arkadaşım var ya burak onun arabası..focusu satıp o a3ü aldı, yanmış sanırım araba..çocuğun beli kırılmış..bu arada kazayı burak yapmadı burağın ev arkadaşı yaptı, emre..söyledi abi bmwsi olan, mehmet, özcan abiyle karşılaştık dedi
Bende hep audi markasından yanaydım..Ama artık o dediklerin audi yi daha çok tercih ediyor.bu fikrime gelecek olursak son bir haftadır sıfır c180 komp.avantgarde ve 350l  mercedesle geziyorum ve gerçekten başka bir keyfi var..
ya öyle tabi..haftaya 7.35li olur ona binersin, bir de 3.20d (cabrio) olur ona binersin bmwci olursun bu 3 marka neredeyse aynı zaten..audi geç yakaladı diğer ikiliyi hatta bence tam anlamıyla yakalamış bile saymıyorum ben

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Temmuz 23, 2010, 01:30:28 »
Hakkı abinin sesini kulaklarımda duyuyorum  :-[  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Temmuz 23, 2010, 01:32:04 »
Merak etme o dediklerine de bindim ben kardeşim..Görüşüm değişmez..Allah nasip etsin sen al audi ye bin.Ben de mercedes alır ona binerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Temmuz 23, 2010, 01:34:24 »
   İllaki Mercedes binilecekse eğer bu E serisinden aşağı olmamalıdır.C mercedes yerine 3 serisi Bmw daha bir makbule geçer.Hele iki kapılı olanı şahane duruyor.Birde mat siyah olacak ki yemede yanında yat :)

evet abi can ciğer arkadaşım yaptı kazayı..araba da benim focuslu arkadaşım var ya burak onun arabası..focusu satıp o a3ü aldı, yanmış sanırım araba..çocuğun beli kırılmış..
  Burak değil oda arkadaşı yapmış kazayı.Olay yerine vardığımda yangını söndürmüştüler.Büyümeden söndürmüştüler.Küçük boş bir tüp yerde duruyordu.Mehmet çocuğun belinin kırıldığını söyleyince şok oldum ve çok üzüldüm.Şu kemer varya kemer...Belinden başka sanırım kol ve bacakta da kırıklar varmış....Şu anda durumu nasıl bilgin vermı Türkay?
Allah nasip etsin sen al audi ye bin.Ben de mercedes alır ona binerim.
   Benim bildiğim Türkay Audi'ye binmez :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Temmuz 23, 2010, 01:37:28 »
e38 7 serisi  :nija:

bu segmentte kas ve asalet sergileyen nadir arabadır ... (bence :D )
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0