0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu da Edirneden
yahu bu ne polis sınavlarında memur alımı yapılırken dragcı iyi direksiyonu olan modiifiyeden anlayan araçlaırmızın hakkını vercek olanlar tercihimizdir falan varda ben mi bilmiyorum ... maaşları gibi araçlarıda cıks hani maşallah ne hazinemiz varmış yahu....
yazık olucak alete
+100000aslında olması gereken araçlar bunlar ancak yine ağzıma açmak istemiyorumda, devlet bizleri okadar sömürüyorki ve sömürenler ceplerini okadar çok düşünüyorki, ne polis araçlarımıza ne çevremize, ne yaşadığımız şehirlere, nede insana hizmet konusunda yatırım yapılıyor, varsa yoksa bankadaki hesaplarını doldurmak.
ama abi sakın ağzını bozma aklından geçenleri sezebiliyorum..abi tatilin nasıldı?
O araçların hiçbiri bütçeden alınmadı. Ya bağış ya da firmaların reklam "VS" amaçlı hibeleridir. Asıl sorgulanması gereken bu bağış ve/veya hibeler karşılığında ne gibi taviz, imtiyaz vs. beklendiğidir.
kamu araç alımlarıyla ilgilendiğim için birşeyler yazma ihtiyacı hissettim arkadaşlar farklı farklı yorumlar okudum. bazı arkadaşlar olaya somut bazıları soyut şekilde yaklaşmış maddi anlamda ben bu aracın fiyatına değilde yakacağı benzini düşünürüm araç sizin veya benim cebimden çıkan paralarla alınmamıştır. çünkü egm (emniyet genel müdürlüğü) renault ve ford la anlaşmalı filo alımlarını bu firmalarla yaparlar bunların dışındakiler kendi insiyatifiyle almıştır araçları ayrıca verilen imtiyaz boyutuna gelince o aracı alıpta emniyete hibe eden adamın imtiyaza ihtiyacı zaten yoktur. gelelim olayın soyut tarafına son zamanlarda ki olayları düşünerek bırakın insignia yı zırlı araçların emniyet ve askeri personele verilmesi lazım 2009-2010 yılında yaklaşım 5 polis otosuna uzun namlulu terör amaçlı saldırı yapıldı ve maalesef 3 polisimiz şehit oldu olaya bu boyutla bakacak olursak belki fikirleri değişen arkadaşlarımızda olur. ayrıca aracınızın çalındığını ve bir polis ekibinin toros la kovalayıp yakalamaya çalıştığını hayal edin o zaman polis aracının en az sizin aracınız kadar iyi olmasını istersiniz. son kısım biraz fazla hayali oldu ama burası türkiye burda insanların başına vinç düşüyor olmaz demeyin saygılarımla...