0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun vedat bey hayırlı işlerde güzel günlerde kullanın telefonunuzu
Evet para olunca hemen alınıyomuş meğer . Bak para olmadığı zamanlarda onu yapçam bunu yapçam tık yok . Göstepe sanayiye gidicem birazdan. Murat GÜL e ulaşamadım. orada 4lü cam vizörü vardı sanıyorum.
hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah samsungta benim gibi sıkıntılar yaşamazsınız.
arkadaşlar artık cep telefonlarını kıyaslama yaparken kamera çözünürlüklerini göz önunde bulundurarak kısıtlamayınızinanın kamerası iyi olupta diğer hiçbir özelliği rakibine yetişemeyen bir sürü cihaz var...işletim sistemi şu anda en sorunsuz android(htc de) ve mac os (iphone) dur...
Valla aldım makinayı . HTC nin civarda servisi 1 tane var ordada fiyatlar yüksekmiş. Cep telefonu aksesuar toptancısı bir abimden duydum. Bunda WM 6.1 yüklü. Nokia da 6.5 var. Sanki dokunmatiği 5800 dan daha iyi.Düzenleme: Nokia da 6.5 yok . HTC de 6.5 var. İşlemci hızı HTC Touch 2 den iyi.
Güle güle kullanın.İlk izlenimlerinizi ve özellikle navigasyon programı ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.İlginiz ve fırsatınız olursa, IGO8 kurun cihaza ve onunla test ediniz.
Hayırlı olsun Vedat Bey
benim telin bluetooth u bile yok benim hiç umurumda değil valaa,artı 3g görüşme bile yok (iphone)