0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
igo navigasyon programı oluyo değilmi
htcninde fiyatı oldukca dolgun(cihaz 10 numara ama)artı bişey samsung omnialarda ki işletim sistemi pek vasat yani symbian (ben iphone dan önce 8910 hd aldım 1 ay dayanabildim!!)
evet abi ainen...
mac kullanıcısıyım ama asla apple'ın bilgisayarından başka hiçbirşeyini tavsiye etmemiphone tamamen bir oyuncak başka hiçbirşey değil tek özelliği statik ekran olması onun haricinde rezalet bir telefon 5800 ün kamerası bile iphone'nun kamerasına on basar bence o telefonun ederi 200 tl
Yanlış bilgi almışsınız.Samsung Omnia 1. ve 2. modelinde de windows mobile işletim sistemi var.
5800 için IGO var mı?Link atarmısınız biz de faydalanalım.
hakkı bey igoda performans nasıl peki normal araç navi leri gibi kullanabiliyormusunuz
bir navigasyon cihazı almayı düşünüyordumda igoyu kullanırken bağlantıyı nasıl sağlıyor
bilgi doğru bendeki 8910 i hd omnia symbiandı kardeeeş
abi omnia hd den memnun musun?
yok bu igoyu bir biçimde test etmek lazım normal navigasyon cihazları kadar hızlımı şimdi cep telefonuna ayrı navigasyon cihasına ayrı para vermek var
muydun dicektin
bak bunu doğru söylüyosun abi ama igo yaramaz bi yazılım navigasyonu olsa 95 dolar fiyat biçmezler,hemde bunu iphone a yüklemek için ...
aynen öyle
Biraz daha fazla araştırma yapmanı ve o zaman yorum yapmanı tavsiye ederim.IGO şu anda en pratik ve kullanışlı navgasyon yazılımıdır.200 TL cıvarındai WM işletim sistemli ve üstünde lisanslı IGO kurulu bir cihaz alınabiliyor şu anda, keza çok daha ucuz navigasyon yazılımları da var.Bir şeyin ucuz olması, en kötüsüdür anlamına gelmez her zaman.
muydum?? maaalesef,anlatayım koçumben telefon almaya karar vermeden önce(gecen yıl) cok arastırdım,butun karsılastırma sitelerinde(yukarıda bana linki verilen de dahil lets go digit.)8910 i hd ile 3g yiabi baktım ki amsung dehşet yeni cıkmış,8mp kamera,hayvan gibi ekran,hd görüntü kalitesi falan filan...iphone da camera2 mp,bt yok vskararımı verdim(tabi ozaman işletim sistemini vs hiç bilmiyorum)samsungu aldım,internetten catır catır indiriyorum abi oyun,app,program,tema,müzik,wall.15 gün gecti cihaz yazılım güncelleme istemeye başladı,konusuyoken ısınmalar,donmalar kilitlenmeler falansonra araştırdım tüm kötü faktörler symbian işletim sisteminde kaynaklanıyooyun yükliyip acıosun oyunu kocaman ekranın yarısından fazlası oyunun tuslarıyla kaplanıyo pöööööhdaha aklıma gelmeyen bi dünya sorun.aldığımın üstüne 1 ay oldu sattım...ve o arada 3g nin s i cıktı,aldım,memnunum,internet hızı o biçim,oyun desen formatları play station a eşdeğer yararlı bi dunya program indirdim şimdi 166 program var cihazda çoğu oyun
ula vedat kardeşimin konusu ne hale geldi bee